Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(ritavi @ 2012 05 08, 09:17)
Labas rytas, štilis žiūriu čia  biggrin.gif Tai kad būtų peno diskusijoms, rodau savo baidyklę doh.gif Čia ryte, dar nevalgius, "ramybės" būsenoje. Mėginau patikrinti raumenis, tai jei gerai supratau kaip ir kur ten kišti pirštus, tai beveik trys tilpo. Kadangi nežinau, kaip jūsų pilvukai atrodo/-ė, tai lauksiu bet kokių komentarų ax.gif

taip viešai nerodyk, rašau až
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 08, 10:24)
taip viešai nerodyk, rašau až

Ups, pamaniau dar neturinti teisės prašytis į albumą, tai einu ištrinsiu, atsiųsiu tau, kad įdėtum
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 08, 10:25)
Ups, pamaniau dar neturinti teisės prašytis į albumą, tai einu ištrinsiu, atsiųsiu tau, kad įdėtum

kazkaip truksta man likusiu kuno daliu, kad pilva ivertint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 08, 10:34)
kazkaip truksta man likusiu kuno daliu, kad pilva ivertint smile.gif

Reikės fotiką ant stovo pasistačius iš toliau nupaveiksluoti ax.gif
Atsakyti
Ritavi, labai gerai, kad uzsirasei pas gydytoja 4u.gif Tikrai neuzteks vien lasinio numest, matosi, kad pilvas ne siaip sau storas 4u.gif O del to, kad nera galimybes eiti privaciai, juk susitare pvz. anila, kad ja operuos VSI, gal ir tau pavyktu 4u.gif Juk tos pacios rankos, tik kaina kitokia
As del svorio nesupratau, turi dideli antsvori, ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 08 gegužės 2012 - 10:01
QUOTE(Katrix @ 2012 05 08, 11:00)
Ritavi, labai gerai, kad uzsirasei pas gydytoja 4u.gif Tikrai neuzteks vien lasinio numest, matosi, kad pilvas ne siaip sau storas 4u.gif O del to, kad nera galimybes eiti privaciai, juk susitare pvz. anila, kad ja operuos VSI, gal ir tau pavyktu 4u.gif Juk tos pacios rankos, tik kaina kitokia
As del svorio nesupratau, turi dideli antsvori, ar kaip?

Tai vat, anilos atvejis įkvėpė (mes pažįstamos iš dičkių temos) dėl to ir mėginu laimę. Jei pasakys ne, tai vadinasi teks laukti geresnių laikų. Esu 1,60 cm ir 60 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritavi: 08 gegužės 2012 - 10:15
QUOTE(ritavi @ 2012 05 08, 11:15)
Tai vat, anilos atvejis įkvėpė (mes pažįstamos iš dičkių temos) dėl to ir mėginu laimę. Jei pasakys ne, tai vadinasi teks laukti geresnių laikų. Esu 1,60 cm ir 60 kg.

Idomu, jeigu pvz tavo atvejis nera kompensuotinas, gal ten galima "sutepti" ir jau taps kompensuojama g.gif Linkiu, kad viskas tau gautusi, nes be chirurgo pagalbos, manau, nieko nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 08, 11:34)
Idomu, jeigu pvz tavo atvejis nera kompensuotinas, gal ten galima "sutepti" ir jau taps kompensuojama  g.gif Linkiu, kad viskas tau gautusi, nes be chirurgo pagalbos, manau, nieko nebus 4u.gif

Bus matyti...
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 08, 11:15)

tai nera antsvorio
Atsakyti
sveikos mergaites, jusu temute vartau ir dziaugiuosi uz visas , kurios jau jauciasi geriau ir graziau, ir kurios jau pasiryzo buti grazesnes, tikiuosi kad isdrysiu ir as susitvarkyti savo kuna, nes jau nebegaliu pakesti saves , nera nei dienos ar valandos kad apie tai negalvociau verysad.gif nuo to kencia net mano mylimi zmones, o tai dar labiau mane nervina unsure.gif
Papildyta:
pradejau ieskoti informacijos apie riebalu nusiurbima, bet ziuriu , kad daznai prireikia pilvo plastikos, kurios bijau baisiausiai, nes tas randas , jau sapnuojasi man angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 08, 12:12)
pradejau ieskoti informacijos apie  riebalu nusiurbima, bet ziuriu , kad daznai prireikia pilvo plastikos, kurios bijau baisiausiai, nes tas randas , jau sapnuojasi man angel_sadangel.gif

Randas isbals ir pamirsi apie ji, liks tiks grazus pilvukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 08, 12:12)
sveikos mergaites, jusu temute vartau ir dziaugiuosi uz visas , kurios jau jauciasi geriau ir graziau, ir kurios jau pasiryzo buti grazesnes, tikiuosi kad isdrysiu ir as susitvarkyti savo kuna, nes jau nebegaliu pakesti saves , nera nei dienos ar valandos kad apie tai negalvociau verysad.gif nuo to kencia net mano mylimi zmones, o tai dar labiau mane nervina unsure.gif
Papildyta:
pradejau ieskoti informacijos apie  riebalu nusiurbima, bet ziuriu , kad daznai prireikia pilvo plastikos, kurios bijau baisiausiai, nes tas randas , jau sapnuojasi man angel_sadangel.gif

Aš jau turiu du po CP, tai trečias man jau nei motais irnesakyk.gif
Atsakyti