Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Sveikos,

Parasykit ir man i AZ, nes ir as neieinu, noriu i Trupineli paziuret, nes ir manj kazkokie kumpiai -lasiniai atsirado. Sedau ant zoliu dietos, svoris ne is vietos, pilvas man toks siaip sau. Zodziu, su pavasariu nepasitenkinimas atejo...
Atsakyti
Trupinėli, tu kalbi apie tas vietas, kur virš kelnaičių gumelės, šonuose? 11 fotkėje gal matosi. Bet liemuo gražus.
Atsakyti
Manekenes, gal zinot kur padoriai prie juros paatostogauti uz nezveriska kaina ir su vaikais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 04, 16:11)
Manekenes, gal zinot kur padoriai prie juros paatostogauti uz nezveriska kaina ir su vaikais? smile.gif

ventspily smile.gif vaikų rojus
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 04, 17:19)

vat mano vyrelis ten nori, o gali placiau? kur apsistojat, kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 04, 16:26)

vakare parašysiu, lekiam į lauką. pažiūrėk kelionių skyrely, yra tema, daug info, foto, kontaktų. kartą pabandęs, į LT kurortus nebežiūri mirksiukas.gif
Atsakyti
oi lauksiu lauksiu smile.gif biski skaitineju sm smile.gif ale kainos tai nepigios, arba neten ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 04, 16:19)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 04, 16:26)

pernai nuomojomės butuką, 1 km iki jūros, po langais vaikų parkas. mokėjom gal 80 lt/parai. šalia super netto, vakarienės keliaudavom į kavines. visą info sm ventspilio temoj radau
Atsakyti
Labas

As biski uzsiemus, bet perskaitau viska smile.gif
Del korseto pries op, as nesioju, po pirmu kartu rezultatas buvo toks, kad net suabejojau ar noriu operuotis, bet nu nepatogu juodai, tai faktas, kad visa gyvenima neprivaiksciociau sitaip, o dar vasara ka daryt smile.gif ir tikrai man patvarke reikalus, net pagalvojau, kad jei buciau nesiojus ir nuejus tokia kazin kaip butu su VSI. Nusiemus visa para dar buna plokscias pilvas, bet dabar vel tas pats doh.gif nesiok nenesiojus, zodziu operuosiuos lotuliukas.gif

del kitu vietu korekcijos, kolkas nzn, tik mane nervuoja viena krutine, skirtingos jos, tad nzn, tikiuos galva nesusisuks ax.gif
Atsakyti
Ku ku smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti