Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(ritavi @ 2012 05 08, 12:46)
Aš jau turiu du po CP, tai trečias man jau nei motais irnesakyk.gif

Tai ir nebus triju randu biggrin.gif , liks tik vienas po plastikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 08, 11:43)
Randas isbals ir pamirsi apie ji, liks tiks grazus pilvukas 4u.gif

kazkaip nuotraukose jis man baisus, o kai pamate vyras, tai isigando, sako tave suzalos verysad.gif man mane toks apendicito randas baisokas, o ai pagavoju kad ten 5 kart didesnis, tai imu abejoti unsure.gif
Papildyta:
noreciau tik nusiurbimo, o ne plastikos. bt cia gali pasakyti tik chirurgas, tai jauciu uzsirasysiu i konsultacija rugpjuciui, tik nezinau pas ka, kazkaip grozio chirurgija norisi, o pries kiek laiko reikia skambinti del konsultacijos?as ne lt gyvenu, nueisiu i konsultacija ir manau bus aisku, ar toliau taip gyvensiu ar bandysiu kazka keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnez @ 2012 05 08, 13:03)
kazkaip nuotraukose jis man baisus, o kai
Papildyta:
noreciau tik nusiurbimo, o ne plastikos. bt cia  gali pasakyti tik chirurgas, tai jauciu uzsirasysiu i konsultacija rugpjuciui, tik nezinau pas ka, kazkaip grozio chirurgija norisi, o pries kiek laiko reikia skambinti del konsultacijos?as ne lt gyvenu, nueisiu i konsultacija ir manau bus aisku, ar toliau taip gyvensiu ar bandysiu kazka keisti g.gif

Ziurint, kur gyvenat, gi yra kas konsultuoja ir uzsieny wink.gif
konsultacijos

O jei randas gasdina labiau nei dabartines bedos, tai kaip ne viena cia yra sakiusios, vadinas nera tos bedos tokios rimtos ir galit gyvent su jomis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anila:): 08 gegužės 2012 - 13:08
QUOTE(anila:) @ 2012 05 08, 13:06)
Ziurint, kur gyvenat, gi yra kas konsultuoja ir uzsieny wink.gif
konsultacijos

O jei randas gasdina labiau nei dabartines bedos, tai kaip ne viena cia yra sakiusios, vadinas nera tos bedos tokios rimtos ir galit gyvent su jomis ax.gif

as norvegijoj gyvenu, bet aciu uz info, kiekvienai savos bedos atrodo didziausios tai cia normlu manau, , bet vis del to tai operacija ir sudetinga, todel ir klausimu daugiau nei atsaymu ir zinoma visokiu baimiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 08, 10:15)
Esu 1,60 cm ir 60 kg.

As ir esu 160cm ugio, svoris buvo 58kg. Gydytojas liepe numesti iki 54kg.

Tavo pilvukas, tai man kaip nestukes, gerame 8 menesyje blush2.gif Ar cia taip atrodo todel, kad tik pilvuko foto g.gif
Atsakyti
gavau až iš labai nedrąsios lora.b, jos foto tuoj įkelsiu. lora.b, drąsiau friends.gif
planuojama op. gegužės gale pas R. B.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 08 gegužės 2012 - 16:23
paziurejau Laura, pati gan liekna, o pilvas koks didelis. gerai kad nafik tuoj bus nuimtas
Atsakyti
Pinavija, tai dabar tu startuosi?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 08, 17:08)
Pinavija, tai dabar tu startuosi?

taip išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 08, 17:08)
taip išeina  smile.gif

Ujjjj, kaip tau faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 08, 17:10)
Ujjjj, kaip tau faina  thumbup.gif

vakare turėsiu Alvydos korsetą, bučkis jai smile.gif ruošiuosi, kraujo tyrimus darysiuos. buvau labai drąsi, o su kiekviena diena nerimas didėja
Atsakyti
Laba diena,taip taip cia as ta nedrasuole 4u.gif laaabai jau mane domina tos operacijos ir visa kita,noriu ir as pasigrazinti,nes jau neapsikenciu i save ziureti.
Ar priimsite i savo bureli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 08, 17:20)
gavau až iš labai nedrąsios lora.b, jos foto tuoj įkelsiu. lora.b, drąsiau friends.gif
planuojama op. gegužės gale pas R. B.

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti