Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Sveikos, kaip tylu cia...
Kur visos ?
Dingo Sarabe, idomu, ar pas Radzeviciu darys op, jei neklystu buvo planuojama daryti geguzes men g.gif ?
Atsakyti
Sveikos, merginos. Kuris laikas jus skaitinėju, nes taip pat turiu bėdą su pilvu. Visada jis buvo pasipūtęs šiek tiek, bet po antro nėštumo visai išbaisėjo - sėte nusėtas strijomis, bamba dar po pirmos dukros negrįžusi į vietą, tai dabar aš ten beveik pirštą galiu įkišti. Užsiregistravau pas mikrochirurgę Pilipaitytę klinikose, gal galės padėti, nes privačiai eiti kol kas neturiu tokios galimybės verysad.gif Labai noriu bent kiek pagražėti, bet ir bijau, jog nuėjus pasakys, kad turiu tik dyyydelį LAŠINĮ ir be reikalo gaištu laiką...
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 04, 22:50)
pernai nuomojomės butuką, 1 km iki jūros, po langais vaikų parkas. mokėjom gal 80 lt/parai. šalia super netto, vakarienės keliaudavom į kavines. visą info sm ventspilio temoj radau

spejau persigalvot smile.gif toliausiai sutinku iki papes vaziuoti. man reikes vairuoti ir 2 vaikus veztis. vyras su savo darbine atskirai vaziuos. tai nezinau kaip iki pajurio davaziuosiu, o dar toliau tai isviso jauciu besansu be pagalbos sad.gif jauciu, kad mane pradeda uzknisti toks atostogu planavimas.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 07, 12:27)
spejau persigalvot smile.gif toliausiai sutinku iki papes vaziuoti. man reikes vairuoti ir 2 vaikus veztis. vyras su savo darbine atskirai vaziuos. tai nezinau kaip iki pajurio davaziuosiu, o dar toliau tai isviso jauciu besansu be pagalbos sad.gif jauciu, kad mane pradeda uzknisti toks atostogu planavimas.

mes išvažiavom 4 ryto, merginos sėkmingai miegojo gale beveik visą kelią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 07, 13:29)
mes išvažiavom 4 ryto, merginos sėkmingai miegojo gale beveik visą kelią  smile.gif

koks geras sprendimas smile.gif
Atsakyti
Atsiuskit ir man i AZ Ventspilio kontaktus, kas turit isbandyta -galvojam gal kelioms dienoms rugpjuti nulekt -tai reiktu jau rezervuotis turbut...

Susidubliavo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 07 gegužės 2012 - 15:19
paskaitykit venstspilio temą, ten daug kontaktų. mes buvom mažam butelyje netoli jūros, paskutinę minutę, tai nelabai drįstu tokį siūlyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 07, 13:26)
Sveikos, merginos. Kuris laikas jus skaitinėju, nes taip pat turiu bėdą su pilvu. Visada jis buvo pasipūtęs šiek tiek, bet po antro nėštumo visai išbaisėjo - sėte nusėtas strijomis, bamba dar po pirmos dukros negrįžusi į vietą, tai dabar aš ten beveik pirštą galiu įkišti. Užsiregistravau pas mikrochirurgę Pilipaitytę klinikose, gal galės padėti, nes privačiai eiti kol kas neturiu tokios galimybės verysad.gif Labai noriu bent kiek pagražėti, bet ir bijau, jog nuėjus pasakys, kad turiu tik dyyydelį LAŠINĮ ir be reikalo gaištu laiką...

as irgi su lasiniu, nuejau, pakalbejau, liepe svori numesti ir tada ateiti
Atsakyti
O gal kas galėtumėt papasakoti, kaip ten su tais pilvo raumenim, kaip suprasti, jie prasiskyrę ar ne? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 07, 20:35)
O gal kas galėtumėt papasakoti, kaip ten su tais pilvo raumenim, kaip suprasti, jie prasiskyrę ar ne? mastau.gif

kazkada cia rase. atsiguli ant nugaros sulenktom kojom ir pasikeli, kaip atsilenkimus darytum. ties bamba kisi pirstus i pilva, kiek pirstu vertikaliai sukisi, tiek cm prasiskyre raumenys.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 07, 21:51)
kazkada cia rase. atsiguli ant nugaros sulenktom kojom ir pasikeli, kaip atsilenkimus darytum. ties bamba kisi pirstus i pilva, kiek pirstu vertikaliai sukisi, tiek cm prasiskyre raumenys.

Dekui, eisiu ziureti, o prie progos nupaveiksluosiu savo baidykle jusu vertinimui, ar verta ko nors tiketis is gyd. konsultacijos...
Atsakyti
Labas rytas, štilis žiūriu čia biggrin.gif Tai kad būtų peno diskusijoms, rodau savo baidyklę doh.gif Čia ryte, dar nevalgius, "ramybės" būsenoje. Mėginau patikrinti raumenis, tai jei gerai supratau kaip ir kur ten kišti pirštus, tai beveik trys tilpo. Kadangi nežinau, kaip jūsų pilvukai atrodo/-ė, tai lauksiu bet kokių komentarų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritavi: 08 gegužės 2012 - 09:26