Įkraunama...
Įkraunama...

Likti svetur ar keliauti atgal į LT?

QUOTE(lotta23 @ 2012 10 08, 03:00)
Nu jau sakot benzinas uk nebrangus...
Kai reikia baka uzsipilti oi kaip jaučiasi. Ir maisto sopinimasis vis brangesnis ir brangesnis darosi.

Del bureliu kad žemo lygio ir aš esu girdejus.

natūralu, kad ir ten viskas brangsta, bet nelyginkit minimumo UK ir LT, duokit lietuviams anlglijos minimuma, ot pagyventumėm tongue.gif Tas pats ir su pensijom, graikai skundžiasi, kad is 500 euru neišgyvena,duokit tokius pinigus mūsų pensininkams...
šiaip gyvenimas nuo algos iki algos žmogų emociškai gniuždo, gal tai sunku suprasti to neaptyrusiems...
Rashkyte tai jus dar gerai LT turėjot, jei tėvai padėdavo, ka daryti kai tėvai nepadeda, galų gale jie ir neprivalo, belieka pasikliauti tik savimi doh.gif
Atsakyti
Mes 5metu begyje planuojame isvykti gyventi i JAV arba Airija,mano tevu irgi toks planas po 5metu iseis i pencija ir kartu isvyksime. smile.gif Sesuo ir brolis jau daug metu nebegyvena Lietuvoje,tad planuojame suvaziuoti visa seima i viena sali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 10 08, 07:00)
natūralu, kad ir ten viskas brangsta, bet nelyginkit minimumo UK ir LT, duokit lietuviams anlglijos minimuma, ot pagyventumėm tongue.gif Tas pats ir su pensijom, graikai skundžiasi, kad is 500 euru neišgyvena,duokit tokius pinigus mūsų pensininkams...
šiaip gyvenimas nuo algos iki algos žmogų emociškai gniuždo, gal tai sunku suprasti to neaptyrusiems...
Rashkyte tai jus dar  gerai LT turėjot, jei tėvai padėdavo, ka daryti kai tėvai nepadeda, galų gale jie ir neprivalo, belieka pasikliauti tik savimi doh.gif

Taip, isivaizduoju kaip turi buti sunku nuo algos iki algos. Niekas nesigincyja. Bet negalima lyginti UK minimumo su LT minimumu. Juk UK ir kainuoja viskas daugiau. Zinoma, jei duotu kas Lietuvoje 800 svaru per menesi, tai neblogai. Bet UK 800 svaru butu gyvenimas nuo algos iki algos. Na, zinoma, jeigu gyveni kokiam valstybes kompensuojamam kambary, jeigu niekur neiseini tik visus vakarus praleidi namie, neini i jokias kavines, kinus, nekeliauji, neturi vaiku ir t.t., tai gal ir normaliai gali pragyventi, nezinau. Bet jei nuomojiesi ar imi paskola savo bustui, tai va gali jau visas tas minimumo atlyginimas vien tik uz paskola iseit, arba uz nuoma (jei nuomojasi atskirai, o ne kambary tarp kitu kitatauciu). O kur dar pragyvenimas? Kaip visi kiti mokesciai, vanduo, elektra, sildymas (kiek susiduriau tai UK namai visai popieriniai su prasta izoliacija ir t.t., neskaitant senu), uz juos irgi moketi reikia. Pvz mes mokam council tax vien 140 svaru per menesi (siuksles isvezamos ir zolyte bendrose vejose apkerpama...). Jei vaikas eitu i angliska darzeli 5 dienas nuo ryto iki vakaro, tai vien uz darzeli reiketu moketi apie 800 svaru! Tad jei uzdirbtum minimuma, ji reiketu palikti uz darzelio mokesti... Sakykim abu dirbat uz minimumus - vienas paskola sumoka, kitas uz darzeli. O kas valgyt nuperka? Benzinas? Vaiku burelis? Rubai? Keliones? Tai va minimumas tikrai nera gera alga ir jos negalima lyginti su lietuviska alga. Zinoma, paskui vaikai pradeda eit i mokykla, uz darzeli moket nebereikia, gal kiek lengviau. Bet irgi reikia moketi uz vaiko prieziura po pamoku. Lietuvoje ir bustas pigesnis, ir vaiko prieziura, ir kinas, ir teatras, ir kavines. Va tik maistas parduotuveje ir rubai gal panasiai. Toks mano ispudis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolio: 10 spalio 2012 - 15:38
QUOTE(evuxiene @ 2012 10 07, 16:49)
na kas liecia burelius, tai manau, mums keista tik todel, kad pas mus kitokia sistema, ir mes prie kitko priprate. Dabar del tos muzikos, klausimas ar tas vaikis turi tam talenta, ar eina tam, kad tik eiti, pas mus gi fortepiona kalti 7 metus reikia, varge vargelis, plius literatura solfedzio dar, o jei renkiesi ne fortepiona antras istrumentas dar reiklaingas. Mano mama fortepiono mokytoja, tai visko esu  prisiklausiusi, beje manes i muzikalke, nevede, mama mokesi beveik 15 metu tos muzikos, tai uzteko matyt biggrin.gif  doh.gif aisku pati muzika ne blogas dalykas, bet reikia vesti vaikai, jei bent kiek jis to nori, nes nemazai mamu zinau, kad veda neva, nes tai jos neisipildziusi svajone, nu tai sorry...Manau pas mus nuo sovietiniu laiku like tas padidintas kruvis vaikams, anglai laisvesni, ju ten nieks nespaudzia, daugiau laisves, uztatu ir i univerus visi nesiverzia, nes zino kad nepaves, o pas mus matai vos vos mokinasi,  o nori kokia ekonomika baigti.Manau reikia vaikui suteikti toki issilavinima, kam jis yra gabus, ka sugeba ka moka, tegul ir masinas remontuoja, bet bus nuo to laimingas. Is savo patirties sakau , kad nera baisiau nei nemegstamas darbas doh.gif

Sutinku su tuo, kad vaiko nereikia versti. Zinoma!!! Ir kad anglu poziuris yra kitoks, taip pat pilnai sutinku. Kad buna jog mamos veda i bureli del to, kad tai jos neissipildziusi svajone taip pat drinks_cheers.gif Ir kad vaikui reikia suteikti toki issilavinima, kam jis gabus ir ka sugeba - taip taip taip! As pati taip pat daug metu mokiausi muzikos, bet pas mane buvo atvirkstinis variantas. Man labai patiko, negaledavau sulaukti pamoku, o vasaros atostogos nepatikdavo, nes negaledavau eiti i muzikos mokykla... Bet tevai mate, kad neturiu ypatingu gabumu, kad nesu isskirtine toje srityje ir patare visas muzikas baigti. Na, baigiau muzikos mokykla, bet toliau groju tik namie. Tad tikrai vaiko nereikia versti, reikia ziureti jo noru, kam jis gabus ir t.t. Bet... Toks pavyzdys. Nezinau ar jis teisingas, nes dar mano mazos mergaites. Tad tik kaip pavyzdys. Sakykim, mano mergaite labai gabi baletui, arba plaukimui, arba dailei, nesvarbu kam. Eina su dziaugsmu, kasdien klausineja kada bus uzsiemimas (siuo metu is tikruju taip yra vyresniajai su baseinu, o mazajai su baletu). Sakykim, matau kad jos turi gabumu toje srityje. Bet su anglu poziuriu i burelius tie gabumai neliks panaudoti! Kas is to, kad vaikas gabus ir jam tai teikia dziaugsma, jeigu to rimto burelio nera... Noreciau, kad dukra pabandytu rimta muzikos mokykla, gal is jos ir nebus muzikes, bet gal ir bus? As tik vieno nesuprantu, kaip anglai tampa pvz garsiais pianistais. Iki siol man mistika, viena ideja turiu tik gal jie eina i privacias mokyklas, nezinau.

O va del universiteto tai nesu linkusi sutikti. Aisku, jei jau vaikas visiskai negabus ir negali mokytis, tai tegu daro kas jam sirdi dziugina. Bet tevu uzduotis yra jam kuo aukstesne kartele uzkelti ir padeti jos siekti. O su anglu poziuriu "good enough" nera motyvacijos stengtis. Del to universitetuose anglu ir yra mazuma. Net ir per paskaitas ar egzaminus matosi. Negaliu zinoma teigti ir apibendrinti visiems anglams, visko buna. Bet per egzaminus pati pastebejau toki pavyzdi. Studentai laike egzamina kompiuteriu, max galejo gauti 50 tasku ir laikyti 2 kartus per ta pacia valanda. Tai anglai gaudavo apie 35-40 ir jiem gerai (nes islaike), o pvz kinieciai, japonai (nezinau tiksliu ju tautybiu) gaudavo 49 ir egzamina perlaikinedavo!!! Zinoma, pazymys nera viskas ir del jo nereikia per galva verstis. Bet tai tik parodo poziuri i viska. Kodel tiek daug yra samdomu darbuotoju is uzsienio? Viena is priezasciu - anglai paprasciausiai tingi dirbti, tingi sunkiai dirbti. Zinoma, tikrai ne visi, bet daug tokiu. Sneketi apie karjera, kaip daug del to dirbi nera madinga. Jie greiciau sneketu kaip noretu pagaliau baigti visus darbus. Tad poziuriai tarp lietuviu ir anglu tikrai skiriasi, del to ir bureliai skiriasi, del to ir i universitetus anglu maziau nei lietuviu eina. Ir va butent tai man visai nepatinka. Nesakau, kad vaikui nesugebant vis tiek sakyciau eik i universiteta ir vsio. Ne. Bet vaikui jau pradineje mokykloje idiegiamas ir noras mokytis ir tam tikri standartai. Ir kai dukra grizta is mokyklos, parodo rasybos patikrinima, kuriame pilna klaidu ir vis tiek gauna lipduka uz rasyma jog yra "star of the week"... Ji taip ir galvoja ir jokiu pastangu geriau rasyti sekanti karta net nerodo, nes net nesupranta kam tai reikalinga, juk ir taip giria. O giria tik del to, jog ji stengesi...
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2012 10 10, 14:57)
Nezinau ar jis teisingas, nes dar mano mazos mergaites. Tad tik kaip pavyzdys. Sakykim, mano mergaite labai gabi baletui, arba plaukimui, arba dailei, nesvarbu kam. Eina su dziaugsmu, kasdien klausineja kada bus uzsiemimas (siuo metu is tikruju taip yra vyresniajai su baseinu, o mazajai su baletu). Sakykim, matau kad jos turi gabumu toje srityje. Bet su anglu poziuriu i burelius tie gabumai neliks panaudoti! Kas is to, kad vaikas gabus ir jam tai teikia dziaugsma, jeigu to rimto burelio nera... Noreciau, kad dukra pabandytu rimta muzikos mokykla, gal is jos ir nebus muzikes, bet gal ir bus? As tik vieno nesuprantu, kaip anglai tampa pvz garsiais pianistais. Iki siol man mistika, viena ideja turiu tik gal jie eina i privacias mokyklas, nezinau.

Sveika. 4u.gif
Aš vel apie tuos burelius mirksiukas.gif !!
Manau mums nepatinka , nes pas juos sistema kitokia . Lietuvoje nuo mažu dienu krūviai , o čia mažus vaikus tik supažindina su tuo dalyku , ir tik paskui jei mato arba patys tevai nori tada veda i spec.mokyklas kur butent ruošia ta sriti.
rašiai mergaites Jusu nedideles tai gal jos dar tik supažindinamos su baletu , daile ...o mes ipratusios , kad nuo pirmu bureliu jau turi buti kruviai , bet paskui vaikai greitai atsikanda ir tada vos ne per prievarta eina nes tevai nori g.gif ?
Nu nežinau , bet sūnus kol buvo primary mokykloje tai dramoj neilgi spektakliukai , muzikoj vieni metai fleita , kiti saksofonas , treti - bugtai . Buo viskas po truputi bet tokio supažindinimo lygio .
Tada jau kai reikejo rinktis high school tada šnekejomes su mokytojais ir sprendem kokios pakraipos mokykla rinktis , kuri kokios sryti yra geriausia.
O ten jau prasidejo kitas lygis .
Nežinau kaip del pianistu , bet del plaukimo tai manau didžiausias pvz . mūsu Rūta . 4u.gif !!
Aš manau , Kad sistema kitokia , tai nereiškia , kad ji bloga !! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liolio apie brangu darželį kalbate jei 800 men?

Aš kur leidau savaite - 8-6pm £150 (maistas iskaiciuotas).

Bet sutinku. Cia darželis l brangu. mes jokių pašalpų negaunam tai l daug gaunasi.

Lietuvoj gal apie £40 mėnuo kainuotu!

Tik tiek kad iki 6-7 metu lt moki, o UK jau 4-5 į mokykla eina.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2012 10 10, 09:57)
1.  Del to universitetuose anglu ir yra mazuma.

2. Ir kai dukra grizta is mokyklos, parodo rasybos patikrinima, kuriame pilna klaidu ir vis tiek gauna lipduka uz rasyma jog yra "star of the week"... Ji taip ir galvoja ir jokiu pastangu geriau rasyti sekanti karta net nerodo, nes net nesupranta kam tai reikalinga, juk ir taip giria. O giria tik del to, jog ji stengesi...

1. uzmetus aki i statistikas, tai geresniuose UK universitetuose anglu tikrai nera mazuma. paprastai apie 15% uzsienieciu bakalaure. Ir siaip LT ne vieno universiteto nera tarp pasaulio geriausiu, matyt yra priezasciu kodel.

2. o apie pozityvu skatinima nesat geros nuomones? As tikrai geriau noreciau, kad mano vaika nemokanti graziai rasyt pagirtu vistiek ir pozityviai paragintu pasistengti labiau - nes tada ir motyvacija visai kitokia. O ne kaip mano laikais, nuolat gasdino, kad vasaros pataisoms paliks ar antrus metus turesiu sedet, nes tipo graziai rasyt nemokejau. Beje visus 12 metu buvau pirmune ir moksliuke, o rasyt graziai nemoku po siai dienai. Bet uz tai kiek bereikalingu nervu sugadino mokytoja pradinese su savo santazu ir grasinimais, lyg tas grazus rastas butu svarbiausas dalykas pasaulyje. Tada dar maziau noredavosi stengtis ir kazka bandyt, nes jai vistiek mano rastas neitikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2012 10 10, 03:57)
As tik vieno nesuprantu, kaip anglai tampa pvz garsiais pianistais. Iki siol man mistika, viena ideja turiu tik gal jie eina i privacias mokyklas, nezinau.

Kadangi pati esu prof.pianiste, del savo specialybes ir atvaziavau i UK - man iskart buvo didele mistika ir sokas, kai teko padirbeti, is sono pastebeti vaiku muzikos pamokeles. Sededavau (paciai padirbt su maziais teko) ir viduje kartodavau ("O siaube...") - niekaip nesulyginsi su bent NORMALIU muzikos mokymu. Tik kazkoks padrikas, netaisyklingas, netikslingas kvailas tu paciu dalyku kartojimas - do do dooo.... ti ti tiii..... - nu pakartoja 10min.pries iskaita/egzamina, su milijardu klaidu, nederanciais instrumentasi, netaisyklingom padetim, klaikiu klaikiu garso nesuvokimu ir t.t. ir VISKAS GERAI!! lotuliukas.gif
Nezinau kaip teks persilauzt, kai teks eit dirbti cia, nes as turbut isprotesiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lietuvoje nuo pirmu pamoku mokomi suprasti muzikos sandara (metras - zingsniuojant, ritmas - plojant ir t.t. ir t.t.), veliau taisyklinga rankytes padetis, sedejimo padetis...) O cia...ateina nusmurges, nekirptais nagais vaikas - pamirses knyga, tep lep...pliurpt, kliurkt... doh.gif doh.gif doh.gif

Bet tai tik buvo papildoma veikla, pagrindinis darbas buvo su studentais - (as pati nedesciau jiems, buvau tik koncertmeistere - padedavau vokalistams, instrumentalistams ruostis konkursams, koncertams, paskaitoms, dirbdavome su destytojais ir t.t. Zodziu buvau staff pianist.) - tai jie mane STEBINO PROFESIONALUMU, domejimusi, erudicija. Ir as taip ir likau nesupratus... kada ir kaip jie to ismoko??? Bet praktiskai visi tie stojantieji (teko asmeniskai pakuruoti gal...koki pussimti stojanciuju i koledza) - baige tik laba geras muzikos mokyklas. g.gif Ten, matyt ir vyksta rimta veikla. O pacioj pradzioj tai neduokdie... doh.gif

P.S. Tarp anglu prof.muzikantu Lietuva - labai gerai vertinama. ax.gif (Tuo kaip ji paruosia muzikantus.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 10 spalio 2012 - 17:06
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 10 10, 15:57)
Kadangi pati esu prof.pianiste, del savo specialybes ir atvaziavau i UK - man iskart buvo didele mistika ir sokas, kai teko padirbeti, is sono pastebeti vaiku muzikos pamokeles. Sededavau (paciai padirbt su maziais teko) ir viduje kartodavau ("O siaube...") - niekaip nesulyginsi su bent NORMALIU muzikos mokymu. Tik kazkoks padrikas, netaisyklingas, netikslingas kvailas tu paciu dalyku kartojimas - do do dooo.... ti ti tiii..... - nu pakartoja 10min.pries iskaita/egzamina, su milijardu klaidu, nederanciais instrumentasi, netaisyklingom padetim, klaikiu klaikiu garso nesuvokimu ir t.t. ir VISKAS GERAI!! lotuliukas.gif
Nezinau kaip teks persilauzt, kai teks eit dirbti cia, nes as turbut isprotesiu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Lietuvoje nuo pirmu pamoku mokomi suprasti muzikos sandara (metras - zingsniuojant, ritmas - plojant ir t.t. ir t.t.), veliau taisyklinga rankytes padetis, sedejimo padetis...) O cia...ateina nusmurges, nekirptais nagais vaikas  - pamirses knyga, tep lep...pliurpt, kliurkt...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bet tai tik buvo papildoma veikla, pagrindinis darbas buvo su studentais - (as pati nedesciau jiems, buvau tik koncertmeistere - padedavau vokalistams, instrumentalistams ruostis konkursams, koncertams, paskaitoms, dirbdavome su destytojais ir t.t. Zodziu buvau staff pianist.) - tai jie mane STEBINO PROFESIONALUMU, domejimusi, erudicija. Ir as taip ir likau nesupratus... kada ir kaip jie to ismoko??? Bet praktiskai visi tie stojantieji (teko asmeniskai pakuruoti gal...koki pussimti stojanciuju i koledza) - baige tik laba geras muzikos mokyklas. g.gif Ten, matyt ir vyksta rimta veikla. O pacioj pradzioj tai neduokdie... doh.gif

P.S. Tarp anglu prof.muzikantu Lietuva - labai gerai vertinama.  ax.gif (Tuo kaip ji paruosia muzikantus.)

Na va ir as taip matau kaip cia parasyta. Bet rasot, kad jie baige tik labai geras muzikos mokyklas. Tai va kaip tokia mokykla surasti? As nezinau kiek laiko praleidau ieskodama ir niekaip nerandu. Gal tai ir yra mano beda. Manchesteryje radau tik Chaterhamo mokykla, taciau ten priimant jau yra stojamieji egzaminai. Tai kaip tiem egzaminam pasiruosti jei nerandi profesionalios pradzios mokyklos? Gal zinot pavadinimu tu geru mokyklu? Buciau tikrai dekinga. Nors ir neilgai jau UK tebusim, vis tiek dar pasinaudociau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 10, 15:36)
Liolio apie brangu darželį kalbate jei 800 men?

Aš kur leidau savaite - 8-6pm £150 (maistas iskaiciuotas).

Bet sutinku. Cia darželis l brangu. mes jokių pašalpų negaunam tai l daug gaunasi.

Lietuvoj gal apie £40 mėnuo kainuotu!

Tik tiek kad iki 6-7 metu lt moki, o UK jau 4-5 į mokykla eina.

Na, man uz 600 svaru darzelio neteko matyti, bet gal priklauso nuo vietoves, pacio darzelio ir pan. Nors man tie darzeliai tai irgi siauba kelia smile.gif Pagalvosit tuoj, kad as viskuo UK baisiuosi. Tikrai taip nera, mane kas labiausiai cia siurpina tai tik svietimas ir medicina. O yra daug ir patinkanciu dalyku. Tiesiog tik dabar ne apie tai rasau. Tai va pvz darzeliai - Lietuvoje lovyte vaikui, atskiras puodukas reikaliukam daryti, atskira spintele daiktus susideti. UK - lovytes mano aplankytuose darzeliuose tik iki metuku. Vyresni vaikam arba nemiega, arba numestas toks 2cm ciuzinys ant grindu, kai aplinkui visi begioja ir gali mieganciam vaikui kad ir ant galvos uzssokt. Tualetai smirda, vanduo nenuleistas ir t.t. Zaislu aisku gal ir daugiau, jie grazesni, naujesni. Bet uzsiemimo su vaikais - kad jie kokius eilerascius deklamuotu kaip LT, daineles dainuotu ar pan, nieko. Ziuri tik kad galvos nenusisuktu ir pampersa pakeicia. Maniske ejo, tris menesius nieko darzelyje nevalge, ne vieno kasnio (niekam ne motais). Aisku yra alternatyvos - childminderiai ir t.t.

Va kad eina 4metu i mokykla tai taip, UK privalumas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 10 08, 07:00)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 10, 15:38)
1.  uzmetus aki i statistikas, tai geresniuose UK universitetuose anglu tikrai nera mazuma. paprastai apie 15% uzsienieciu bakalaure. Ir siaip LT ne vieno universiteto nera tarp pasaulio geriausiu, matyt yra priezasciu kodel.

2. o apie pozityvu skatinima nesat geros nuomones? As tikrai geriau noreciau, kad mano vaika nemokanti graziai rasyt pagirtu vistiek ir pozityviai paragintu pasistengti labiau - nes tada ir motyvacija visai kitokia. O ne kaip mano laikais, nuolat gasdino, kad vasaros pataisoms paliks ar antrus metus turesiu sedet, nes tipo graziai rasyt nemokejau. Beje visus 12 metu buvau pirmune ir moksliuke, o rasyt graziai nemoku po siai dienai. Bet uz tai kiek bereikalingu nervu sugadino mokytoja pradinese su savo santazu ir grasinimais, lyg tas grazus rastas butu svarbiausas dalykas pasaulyje. Tada dar maziau noredavosi stengtis ir kazka bandyt, nes jai vistiek mano rastas neitikdavo.

1. Is kur tokia statistika? Labai noreciau ir as i ja paziureti ir paskaityti, jei nesunku ar galima nuoroda. As pati desciau viename is geresniu UK universitetu, bakalaurams ir magistrams. Tai anglus galiu ant pirstu suskaiciuoti kiek ju tebuvo. Taip, bakalaure ju buvo daugiau. Taciau magistraturoje is viso vienetai. O del ko nera LT universitetu tarp geriausiu, tai labai daug priezasciu. UK gera varda issikovoja, nes i cia suvaziuoja geriausi studentai is visu pasaulio saliu. Cia dirbantys destytojai raso straipsnius anglu kalba, juos daug lengviau priima viso pasaulio moksliniai zurnalai (o vienas is universitetu reitingavimu yra pagal paskelbiamu straipsniu skaiciu) ir t.t. Jie turi visai kitokia baze materialine, kitokias salygas ir t.t. Bet as kalbejau apie anglus studentus, o ne apie universitetus mirksiukas.gif

2. Na, gal Lietuvoje ir per daug kabinejasi. As siaip snekejau ne apie rasysena, bet apie klaidas. Nereikia zinoma vaiko gasdinti, kartais gal ir pagirti net jeigu kazkas nesigauna, paskatinti, pozytyvumas gerai. Bet kad cia vien tik tas pozityvumas, jokios kritikos nera. Nesvarbu kaip tau sekasi, gal net klases gale velkiesi, vis tiek esi saunuoliu saunuolis. Kodel vaikas turetu noret daugiau mokytis? Jis nesuvokia kodel jam reikia stengtis, as tai noriu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 10, 17:38)

Bet Liolio kalbejo apie nemokejima rasyti teisngai (is kur bus rastingumas jei bus mokytojams tas pats visos klaidos), o ne grazia rasysena g.gif Tai ir suskaiciuoti tada teisingai moket nereikia ..Tai kam ta mokykla is vis tada - tam kad tevai galetu darbe dirbt ?

O mano nuomone talentas bus talentu ir be jokiu bureliu ("August Rush") cool.gif Turi buti pasaukimas ir sielai malonumas, o ne tevu siuntimas i visus burelius ish eiles. Gal vaikui lemta but mokslininku ,o tevai nori ish jo muzikanta padaryt biggrin.gif Paziurekit i Lietuvele - visi tik dainuoja, groja ir "staiposi" tikraja to zodzio prasme kad ir kada ijungtum TV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 10 spalio 2012 - 18:34