[quote=Lotyna*,2012 10 14, 10:14]
ne. cia tu uzsidegus irodineti, kaip toooobula viskas kitose salyse

Apie visu lietuviu engima nekalbejau, prasau neispusti

Tiesiog ana istorija bandziau pasakyti, kad ir uzsienyje ne viskas jau taip rozemis klota, o yra ir cia tokiu spragu, kurios ir vercia uzsukti i sia tema
O tie straipsniai tai vel, kai pilasi viens po kito, irgi privercia pasidaryti kazkokias isvadas ....
Matai, tu gyveni JAV, suprantu, kad ten diskriminacijos neturejus savo atzvilgiu. nes beveik visa salis sudaryta is emigrantu

.. bet kodel tu irodineji, kad jos nebuna kitose Europos salyse, kuriose emigrantai pradejo plusti visai neseniai, pries 10 metu ir maziau ......
Kazkaip nematau prasmes sneketi ta tema, ypac su tavim, todel kad tu gyveni net ne Europoj, tai kodel tu pastoviai lygini nesulyginamus dalykus

Ir, jei jau reiktu rinktis, kuo tiketi - tai jau geriau LT ziniasklaidos piesiamu vaizdu, nei tavo komentarais, nes tu toje salyje net nebuvus, o irodineji taip uzsidegusiai, lyg atrodo, pati butum dalyvavus visoj istorijoj .... na, cia jau ne pirmas kartas, pastebejau
Papildyta:
Man kazkodel nesusidare ispudis kad Michgirl irodineja, kaip viskas tobula ir rozemis klota uzsienio salyse, man jos komentarai atrodo logiski ir juose izvelgiu izvelgiu labai daug tiesos

kad suvoktum situacija, juk nebutina paciam joje sudalyvauti, tam yra zmogaus bendras isprusimas, sveika nuovoka ir mastymas
O apie LT ziniasklaida tai is vis patyliu

ne karta teko skaityti tokiu absurdisku dalyku apie UK, kad net slykstu kaip LT zurnalistai bando apjuodinti kita sali ir iskraipyti faktus, net pilnai neisigiline i juos
Uk jau gyvenu 14 metu ir nei karto neteko susidurti su diskriminacija

tai salis is kurios tolerancijos mums mokytis ir mokytis
Papildyta:
[quote=Liolio,2012 10 10, 17:12]Na va ir as taip matau kaip cia parasyta. Bet rasot, kad jie baige tik labai geras muzikos mokyklas. Tai va kaip tokia mokykla surasti? As nezinau kiek laiko praleidau ieskodama ir niekaip nerandu. Gal tai ir yra mano beda. Manchesteryje radau tik Chaterhamo mokykla, taciau ten priimant jau yra stojamieji egzaminai. Tai kaip tiem egzaminam pasiruosti jei nerandi profesionalios pradzios mokyklos? Gal zinot pavadinimu tu geru mokyklu? Buciau tikrai dekinga. Nors ir neilgai jau UK tebusim, vis tiek dar pasinaudociau
Papildyta:
Na, man uz 600 svaru darzelio neteko matyti, bet gal priklauso nuo vietoves, pacio darzelio ir pan.
Nors man tie darzeliai tai irgi siauba kelia
Pagalvosit tuoj, kad as viskuo UK baisiuosi. Tikrai taip nera, mane kas labiausiai cia siurpina tai tik svietimas ir medicina. O yra daug ir patinkanciu dalyku. Tiesiog tik dabar ne apie tai rasau. Tai va pvz darzeliai - Lietuvoje lovyte vaikui, atskiras puodukas reikaliukam daryti, atskira spintele daiktus susideti. UK - lovytes mano aplankytuose darzeliuose tik iki metuku. Vyresni vaikam arba nemiega, arba numestas toks 2cm ciuzinys ant grindu, kai aplinkui visi begioja ir gali mieganciam vaikui kad ir ant galvos uzssokt. Tualetai smirda, vanduo nenuleistas ir t.t. Zaislu aisku gal ir daugiau, jie grazesni, naujesni. Bet uzsiemimo su vaikais - kad jie kokius eilerascius deklamuotu kaip LT, daineles dainuotu ar pan, nieko. Ziuri tik kad galvos nenusisuktu ir pampersa pakeicia. Maniske ejo, tris menesius nieko darzelyje nevalge, ne vieno kasnio (niekam ne motais). Aisku yra alternatyvos - childminderiai ir t.t.
Va kad eina 4metu i mokykla tai taip, UK privalumas
[/quote]
Gal jus pakeiskite gyvenama vietove, tai ir darzeliai bus aukstesnio lygio, ir mokyklos geresnes ir bureliai aukstesnio lygio

nes is jusu paraso matosi, kad gyvenate mieste Warrington, kuris yra vienas is prasciausiu UK vietu pagal gyvenimo kokybe[URL=Warrington is ranked at bottom of Government-backed quality of life ...]Warrington is ranked at bottom of Government-backed quality of life ...[/URL]