Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

na pradžioj jiems užtenka iš žemės tų maistingų medžiagų. o paskui kai sodinsiu į galutinius vazonus įmaišysiu eko trąšų. seniau tik kompostinės žemės gausiai įmaišydavau, užteko. tik patręšiau jau vėliau, kai pilna pomidorų buvo primegzta, kad dar megztų...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 06, 22:11)
na pradžioj jiems užtenka iš žemės tų maistingų medžiagų. o paskui kai sodinsiu į galutinius vazonus įmaišysiu eko trąšų. seniau tik kompostinės žemės gausiai įmaišydavau, užteko. tik patręšiau jau vėliau, kai pilna pomidorų buvo primegzta, kad dar megztų...

o kažin kaip geriau, įmaišyt trąšų sodinant į galutinius vazonus ir paprastesnės žemės ar pridėt komposto daugiau ir jei vėliau reiks patręšt, ar išvis nelabai yra skirtumo tarp šitų dviejų varijantų? g.gif Bijau, kad reiks gan greit persodint jau į vazonus, tai vis mastaus kokius ingredientus įmaišyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 05 06, 23:53)
o kažin kaip geriau, įmaišyt trąšų sodinant į galutinius vazonus ir paprastesnės žemės  ar pridėt komposto daugiau ir jei vėliau reiks patręšt, ar išvis nelabai yra skirtumo tarp šitų dviejų varijantų? g.gif Bijau, kad reiks gan greit persodint jau į vazonus, tai vis mastaus kokius ingredientus įmaišyt smile.gif

Sveikos,
kokie gražūs visų daržiukai 4u.gif
mano daržas auga auga, tik va žemuogės ir braškės vėžlio žingsniu auga... jau uogų tai tikrai nebent ant Kalėdų bus g.gif
pora dienų nebuvau, ale vyras nešiojo į lauką, gerai prižiūrėjo thumbup.gif pomidorai venus tokie krūmukai, o black cherry panašėja į medžius lotuliukas.gif nežinau, ką čia reiks su jais daryt doh.gif

man žinot įdomiausia, kad ant pomidorų pakelių rašo, kad gerai auga molingoje žemėje g.gif ale tą kur perkam- tai nieko panašaus doh.gif
labai jau noriu viską susodint į pastovius vazonus ir kraustyt į balkoną, ale gismeteo rodo čia kažkurią dieną tik +1 laipsnį. o žirniai kiek anštyčių primezgę thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kuri auginot agurkus balkone. Aš šiaias metais vieną savidulkį agurką turiu, bet žydi ten trys moteriški žiedai, ir nė vieno vyriško. Kaži čia savidulkiams normalu? Užaugs tie agurkėliai, ar teks vyriško laukti? Rašo kad 90proc. moteriškų būna, tai galiu ir nesulaukt...
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 07, 08:36)
Sveikutės,
Gal kuri auginot agurkus balkone. Aš šiaias metais vieną savidulkį agurką turiu, bet žydi ten trys moteriški žiedai, ir nė vieno vyriško. Kaži čia savidulkiams normalu? Užaugs tie agurkėliai, ar teks vyriško laukti? Rašo kad 90proc. moteriškų būna, tai galiu ir nesulaukt...

O tai jei savidulkiai tai vistiek vyriskiniai isauga ziedai? As jau visai pasimeciau kaip cia turi but doh.gif

Nu man su agurkais irgi pirmi metai tai tikras galvos skausmas. As net nezinau kokie pas mane ar savidulkiai ar ne. Vakar vienas pagaliau prazydo bet nelabai suprantu koks ten tas ziedas. Nu bet lyg nesimato jokio agurkelio tai vadinas ten vyriskinis gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 07, 08:36)
Sveikutės,

as auginu savidulkius,tai pas mane ziedukas ir maziukas agurkelis,po to tas ziedukas nukrenta,o agurkelis lieka,tai ir nzn,kas cia bus, biggrin.gif merginos mano vienas red cherry gausiai prazydo,dziaugiaus neispasakytai blush2.gif bet va siandien pastebejau,kad ziedeliai keli padziuve ir nukrite... unsure.gif kazi kas jiems negerai g.gif ?help
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 07, 09:45)
as auginu savidulkius,tai pas mane ziedukas ir maziukas agurkelis,po to tas ziedukas nukrenta,o agurkelis lieka,tai ir nzn,kas cia bus, biggrin.gif merginos mano vienas red cherry gausiai prazydo,dziaugiaus neispasakytai blush2.gif bet va siandien pastebejau,kad ziedeliai keli padziuve ir nukrite... unsure.gif kazi kas jiems negerai g.gif ?help

Kad man rods savidulkiai moteriški turi būt g.gif pas mane tai irgi moterija karaliauja flirt.gif

Dėl žiedelių tai va pomidorų temos pačiam pirmam lape daug info sudėta smile.gif Apie žiedelių kritimą irgi yra: http://www.supermama...howtopic=839943
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 05 07, 07:51)
O tai jei savidulkiai tai vistiek vyriskiniai isauga ziedai? As jau visai pasimeciau kaip cia turi but doh.gif

Nu man su agurkais irgi pirmi metai tai tikras galvos skausmas. As net nezinau kokie pas mane ar savidulkiai ar ne. Vakar vienas pagaliau prazydo bet nelabai suprantu koks ten tas ziedas. Nu bet lyg nesimato jokio agurkelio tai vadinas ten vyriskinis gal g.gif

Na jei nesimato agurkėlio, tai tiksliai - vyriškas. Pas mane dar prieš pražystant jau agurkėlis matosi. Vat balkone dar neekspermentavau, bet šiltnamyje, ne kartą mačiau kaip žiedas su agurkėliu pražydi, o po to tas agurkiukas pagelsta... Bijau kad ir čia taip nenutiktų.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 07, 11:50)
Na jei nesimato agurkėlio, tai tiksliai - vyriškas. Pas mane dar prieš pražystant jau agurkėlis matosi. Vat balkone dar neekspermentavau, bet šiltnamyje, ne kartą mačiau kaip žiedas su agurkėliu pražydi, o po to tas agurkiukas pagelsta... Bijau kad ir čia taip nenutiktų.

aha panagrinejau kitus tai radau kur matos kad bus agurkelis. O sitas prazydes tikrai vyriskinis. Tai matyt man teks paciai agurku dauginimu uzsiimti lotuliukas.gif Dabar reiks laukt kol kokia moteriske prasiskleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 05 07, 12:14)
aha panagrinejau kitus tai radau kur matos kad bus agurkelis. O sitas prazydes tikrai vyriskinis. Tai matyt man teks paciai agurku dauginimu uzsiimti  lotuliukas.gif  Dabar reiks laukt kol kokia moteriske prasiskleis  biggrin.gif

Intymaus agurkėlių gyvenimo ypatumai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pabijojau agurkus persodinėti, tai iškart sodinau į ten, kur augs, todėl dar labai mažučiai, vos pirmą tikrą lapelį skleidžia ax.gif ... Pavydžiu jums žydinčių blush2.gif ... O pomidorai tai jėga: Vilmukai ir Venusai gražiai krūmijasi, Tumbling red ir yellow tvirtais kotais, dideli krūmai, visi daigai jau su žiedais arba jų pumpurais, taip kad thumbup.gif . Salotas valgom jau savas, žemuogės lyg ir normaliai auga, bet braškės ta atrodo nejuda iš vietos doh.gif . Daugiau aš jų iš sėklų neauginsiu niekada, geriau iškart daigus pirkti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 07, 15:46)
Aš tai pabijojau agurkus persodinėti, tai iškart sodinau į ten, kur augs, todėl dar labai mažučiai, vos pirmą tikrą lapelį skleidžia  ax.gif ... Pavydžiu jums žydinčių  blush2.gif ..

gerai kai tai žinai prieš juos sėjant lotuliukas.gif Aš tai juos pirma daigykloj sudaiginau, tada tuos kvadračiukus į gulsčią nupjautą pieno pakelį sudėjau ir jau kai paaugo ir sužinojau kad nemgėsta persodinimų, tai tiesiog supjausčiau pakelį ir gražiai beveik nenubyrėjus žemėm susodinau į dėžes smile.gif Net nepajautė irnesakyk.gif

Nežinau nuo ko priklauso čia, bet tuos kur sudėjau apačion, tai vienas nabagėlis sėdi tamsokai kol užaugs, kad išlystų saule pasigrožėt, tai didžiulį gražų žiedelį išskleidė. Kiti "apatiniai" irgi ruošias žydėt, o tie kur šviesos daugiausia gauna ir vietos daugiausia turi, tai agurkiukus mezga, lipa aukštyn, bet žydėt dar net nežada.. g.gif
Atsakyti