Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2012 05 07, 10:22)
Kad man rods savidulkiai moteriški  turi būt  g.gif  pas mane tai irgi moterija karaliauja  flirt.gif

Dėl žiedelių tai va pomidorų temos pačiam pirmam lape daug info sudėta smile.gif Apie žiedelių kritimą irgi yra: http://www.supermama...howtopic=839943

ner laiko visa tema skaityt smile.gif paklausiau tokios babulencijos ilgai auginancios pomidorus,tai man sake,kad jei vazoniniai,nereiskia,kad balkoniniai lotuliukas.gif dabar nurode purtyt ziedus biggrin.gif nu ka svaigsim iki galo,jei jau pradejom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 07, 11:50)
Na jei nesimato agurkėlio, tai tiksliai - vyriškas. Pas mane dar prieš pražystant jau agurkėlis matosi. Vat balkone dar neekspermentavau, bet šiltnamyje, ne kartą mačiau kaip žiedas su agurkėliu pražydi, o po to tas agurkiukas pagelsta... Bijau kad ir čia taip nenutiktų.

eik tu sau smile.gif nu gal ne doh.gif
Atsakyti
man siandien taip salta, kad vakar isvakaro visus pomidorus sutempiau i namus ir iki siol nenesu i lauka. lauke nakvojo tik viena ar dvi naktis smile.gif
sakykit, ar jus saviskius laikote nestiklintam balkone?
suskaiciavau derliu rolleyes.gif turiu 22 vilmas, 9 venus, 7 redrobin ir 13 minibel, viso 51 daigas blink.gif blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 07, 17:18)
man siandien taip salta, kad vakar isvakaro visus pomidorus sutempiau i namus ir iki siol nenesu i lauka. lauke nakvojo tik viena ar dvi naktis smile.gif
suskaiciavau derliu rolleyes.gif  turiu 22 vilmas, 9 venus, 7 redrobin ir 13 minibel, viso 51 daigas blink.gif  blink.gif

user posted image

Oho, kiek daug blink.gif . Pas mane 16 Vilma ir Venus (persimaišę, bet maždaug po 8) ir po du skirtingus Tumbling. Kaip pirmiems metams tai manau per akis ax.gif ax.gif . Šiemet išbandysiu, pažiūrėsiu, kas man labiausiai tiks ir patiks, tai kitais metais žinosiu kiek ir ko sėti mirksiukas.gif . Aš saviškius laikau balkone, bet nakčiai didžiuosius parsinešu į kambarį (kai yra mažiau nei 8 pagal Partizanės patarimus), o kitus naktį laikau mini šiltnamyje, tik dar uždengiu agroplėvele. Kol kas viskas thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 07 gegužės 2012 - 16:27
Mano stiklintas, bet su "pravedinimu" tai palieku, nors vakar spirgejau susinest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 07, 10:50)
ne kartą mačiau kaip žiedas su agurkėliu pražydi, o po to tas agurkiukas pagelsta... Bijau kad ir čia taip nenutiktų.

maniškiai jau nuo balandžio 1 šitaip žydi. ir dar nei vienas agurkėlis neišgyveno cry.gif
Atsakyti
božečki kaip šalta blink.gif gismeteo gerokai apsimelavo. naktį žadėjo iki +8, o dieną +15. O pasirodo dieną maksimum tebuvo +8, o jau kas buvo naktį nenoriu ir galvot biggrin.gif
susisukę mano pomidorai, lietuje užmirkę. susinešiau viską į kambarį...

QUOTE(Amise @ 2012 05 06, 22:53)
o kažin kaip geriau, įmaišyt trąšų sodinant į galutinius vazonus ir paprastesnės žemės  ar pridėt komposto daugiau ir jei vėliau reiks patręšt, ar išvis nelabai yra skirtumo tarp šitų dviejų varijantų? g.gif Bijau, kad reiks gan greit persodint jau į vazonus, tai vis mastaus kokius ingredientus įmaišyt smile.gif

manau kad kompostas labai gerai, o vėliau ir patręši g.gif
šiaip tai aš dėsiu žemės mišinį su kompotu iškart, skirtą pomidorams, bet šiek tiek eko trąšų irgi įmaišysiu.
pernai dėjau su daug komposto, augo liuksusovai

viso 51 daigas blink.gif  blink.gif

thumbup.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 07, 19:52)
božečki kaip šalta  blink.gif  gismeteo gerokai apsimelavo. naktį žadėjo iki +8, o dieną +15. O pasirodo dieną maksimum tebuvo +8, o jau kas buvo naktį nenoriu ir galvot biggrin.gif
susisukę mano pomidorai, lietuje užmirkę. susinešiau viską į kambarį...

aš tai pirma užklojau agro, paskui susišvietė kad šilčiau ir nuklojau, bet galiausiai apklosčiau storai pataluos, tegul miega. Žada naktį šalnų, bet aplink Vilnių lyg ir ne tai mastaus, kad jei ir bus gal iki šešto aukšto į įstiklintą balkoną neįropos unsure.gif Būtų dieną balkonas prišilęs, tai dar gal ir nieko bet dabar išlyst lauk tai brrr... ar geriau sunešt į vidų nakčiai? Apklojau gan storai agro, ant viršaus dar storesnę juodą užmečiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 07 gegužės 2012 - 19:04
Va čia galima paskaityti, kaip apsisaugoti nuo šalnų mirksiukas.gif
Atsakyti
Retai beužsuku į šią temelę, bet kažkada dažna viešnia buvau smile.gif dabar tik pasirodau ką veikia mano žemuogės smile.gif Derlių skina vaikai jau visa savaitė. Tas derlius na tai toks kaip čia pasakius, nes kolkas tik vienas lovelis nedidelis, bet po 10 žemuogių beveik kasdien būna. Vaikams toks žaidimas labai patinka, o ir žemuogės didelės. Čia krūmeliai pernykščiai, peržiemoję balkone ir persodinti, kad gautų naujų medžiagų. Jau laukia ir šių metų daigeliai sodinimo, jie bus vėlesniam - rudeniniui derliui smile.gif
Atsakyti
Nu tikrai kad labai puiku wub.gif
pažiūrėjau sode, kad jau tos laukinės žydi. o naminės šiemetinės sėjos dar su trim lapukais tik biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 07, 17:05)
paklausiau tokios babulencijos ilgai auginancios pomidorus,tai man sake,kad jei vazoniniai,nereiskia,kad balkoniniai lotuliukas.gif dabar nurode purtyt ziedus biggrin.gif nu ka svaigsim iki galo,jei jau pradejom blush2.gif

drinks_cheers.gif va va, kažkaip ir man mintis kilo, kad gal reikėjo laukui pritaikytus kokius sėt, bet dabar jau nėr kur trauktis. Ryt parodysiu savo turtą smile.gif

Aš balkono neturiu, mano lauke ant palangės bus ir ant žemės smile.gif
Atsakyti
[quote=simbail,2012 05 07, 21:04]Retai beužsuku į šią temelę, bet kažkada dažna viešnia buvau  smile.gif  dabar tik pasirodau ką veikia mano žemuogės  smile.gif  Derlių skina vaikai jau visa savaitė. Tas derlius na tai toks kaip čia pasakius, nes kolkas tik vienas lovelis nedidelis, bet po 10 žemuogių beveik kasdien būna. Vaikams toks žaidimas labai patinka, o ir žemuogės didelės. Čia krūmeliai pernykščiai, peržiemoję balkone ir persodinti, kad gautų naujų medžiagų. Jau laukia ir šių metų daigeliai sodinimo, jie bus vėlesniam - rudeniniui derliui  smile.gif
thumbup.gif as pernai auginau zemuoges,bet kazkaip nalaikiau per ziema,man kazkaip tie paliegeliai nepatinka schmoll.gif nors sake,kad jos pilnai perziemoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MigleMama8: 07 gegužės 2012 - 21:34