Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

Mes vienu metu net koleksionavom polietileninius maišelius pirkiniams. tokie gražūs būdavo, kad net gaile gadint. Nu siaubas - beprotybė...
O savaitgaliais po turgaus, eidavom į turgavietę paieškot ko nors įdomaus - gal kas kokį pinigėlį pametė, gal kokį "donaldo" popierėlį rasim. Svarbiausia buvo ko nors ieškot... lotuliukas.gif
O tuos "donaldus" tai blokais tėvai pirkdavo po 10 gumų blokely ir įpatingom progom duodavo po vieną. O kaip norėdavos kuo greičiau visas praplėšt... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 28, 01:33)
O pas močiutę per lenkijos televiziją žiūrėdavom savaitgalio rytais disnėjaus filmus ir per lėlės "Sindy" reklamą seilę varvindavom su pussesere...

Sindy as turejau blush2.gif atsimenu buvo graziais sviesiais ilgais banguotais plaukais...su rieduciais bigsmile.gif
Atsakyti
LEGO (barbės taip ir neturėjau), kramtomos gumos su laikinomis tatuiruotėmis, donaldo popieriukų rinkimai, basutės juodu padu ir keliom spalvotom gumom... milkyway, "vagnorkos", tos laidos, kur nupasakotos - serialų nežiūrėjau ir dabar nežiūriu schmoll.gif Pirmieji magnetofonai, importinės mašinos, vėliau ir nauji numeriai...
aptemtos kelnės, glamžytos striukės, lankeliai, tirpios arbatos, magnetofonai su radijomis, nauji žurnalai, laikraščiai... talonai maistui, deficitai... ojojoj, daug visko atminty, nors ir pasimaišę jau truputį ir priblukę - vis dėl to dar tik pradinę įpusėjus buvau blush2.gif
O ultravires maikę iki šiol turiu, per didelė man, tai MB paskolinu, kai pas mane atsibeldžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 02 lapkričio 2006 - 23:16
Aha, prisimenu, buvo tokia radijo stotis Ultra Vires... thumbup.gif
Ir daug daug visokių dalykų buvo. Aš tai rinkau lipdukus su barbėm. Kelių betrūko, kad visą knygutę užpildyčiau... Už užpildytą knygutę buvo galima gauti tikrą lėlę. bet, va, tų kelių lipdukų buvo neįmanoma gauti... verysad.gif
Atsakyti
...mergaites, perskaiciau ir susigraudinau.. doh.gif schmoll.gif tokia nostalgija apeme smile.gif
pamenu Baskauskaite (tokia pavarde?! lyg!), kai sakydavo "LISTEN" rodydavo prie smilkinio, ir mane nuolat imdavo juokas-nes atrodydavo, kad jinai rodydavo, kad tau " Ku-Ku" mazdaug ! lotuliukas.gif ten dar tokia vienuole buvo:) pamenu as net ir atgimimna visa musu politini. pamenu Ultra Vires! JeJe! buvo turbut visu Kauno neformalu uzuoveja... kaip pamenu M-1-tuos TOP-40! religija gi buvo! O mes laikui begant turejome satelita-tai as kaip tikra kvankstelejusi paaugle-rydavau MTV ir ViVa ar Bravo Tv..amen...budavo! pamenu talonus. Pamenu Dieve, Kaune Kolegas! Savo Laiku Kolegos buvo elitine buveine vos ne! net studziu laikais ten budavo-studziu naktys lyg 2/4tadieniais, kai eidavo daug studentu! budavo Fun! Ypac visas KTU seldavo! Ar pamenate, akip laimejome Eurolyga! Studentu miestelis virto vienu dideliu balium!!!!!
...o as pamenu, kai as buvau 2unlimited fane! Nr1-tada varydvome su drauge i pliaza su mageliu-taip jau cool tokios budavome, "sustriausios" atostogaujancios mergos ir klausydavo "Tribal Dance". Tada atejo reiveriu era. Plesydavom dzinsus ( mamos taip vos i kapus esu nenuvarius), nesiodavome daug draugystes apyrankiu-faktas: kuo daugiua, tuo geriau!), iki alkuniu,"soskes" pasikabine braidydavome smile.gif svajodavome nuvaziuoti i Love Parade!...atsimenu 2 kart duriau nosi, ten kazkokiam sukrypusiam ( o tipo labai jau number one buvo Kaune salonas) Kauno salone, vis man blogai pradurdavo. Nesiojau ryskiai raudonus plaukus, buvau apsirasinejus kuprine....o mama nuolat gaudavo pavaduotojos skambuti, kad as siandien vel be unifromos ir atejau raudonais plaukais, bet kadangi buavu grea mokine buvau labai, tai nebuvo ka su manim daryti blush2.gif . ta musu karta sapaliojo apie Rave Nation, taika pasaulyje ir pan. tada atejo tokio lengvo rokelio era-kaip The Cranberries, Oasis ir pan....nu prisimenu ir mirstu! JUOKAIS! lotuliukas.gif pamenu buvo tokiu striukiu mada su tokiais dideliais kalnieriais su gelytemis! Ar kas nors jas pamena? arba tokios odines striukes, su sniureliais ant kaklo, per liemeni, ir apacioje, jos tokios vos ne iki keliu budavo...dar labai pamenu, tokius kuno ar tai rudos spalvos lupdazius...pamenu marskinelius/bliuskutes su tokiais kvalbonais ant rankogaliu. Didziosios lenktynes-buvo-metu ivykis! Pamenu Nidos atidarymus-Benai plaukiam i NIda thumbup.gif lotuliukas.gif pamenu Barselonos Olimpines zaidynes...o shakes...dar prisiminsiu...sorry baigesi pietus begu prie drabu ! blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perisa @ 2006 11 03, 15:15)
...mergaites, perskaiciau ir susigraudinau.. doh.gif  schmoll.gif tokia nostalgija apeme smile.gif
pamenu Baskauskaite (tokia pavarde?! lyg!), kai sakydavo "LISTEN" rodydavo prie smilkinio, ir mane nuolat imdavo juokas-nes atrodydavo, kad jinai rodydavo, kad tau " Ku-Ku" mazdaug ! lotuliukas.gif ten dar tokia vienuole buvo:) pamenu as net ir atgimimna visa musu politini. pamenu Ultra Vires! JeJe! buvo turbut visu Kauno neformalu uzuoveja... kaip pamenu M-1-tuos TOP-40! religija gi buvo! O mes laikui begant turejome satelita-tai as kaip tikra kvankstelejusi paaugle-rydavau MTV ir ViVa ar Bravo Tv..amen...budavo! pamenu talonus. Pamenu Dieve, Kaune Kolegas! Savo Laiku Kolegos buvo elitine buveine vos ne! net studziu laikais ten budavo-studziu naktys lyg 2/4tadieniais, kai eidavo daug studentu! budavo Fun! Ypac visas KTU seldavo! Ar pamenate, akip laimejome Eurolyga! Studentu miestelis virto vienu dideliu balium!!!!!
...o as pamenu, kai as buvau 2unlimited fane! Nr1-tada varydvome su drauge i pliaza su mageliu-taip jau cool tokios budavome, "sustriausios" atostogaujancios mergos ir klausydavo "Tribal Dance". Tada atejo reiveriu era. Plesydavom dzinsus ( mamos taip vos i kapus esu nenuvarius), nesiodavome daug draugystes apyrankiu-faktas: kuo daugiua, tuo geriau!), iki alkuniu,"soskes" pasikabine braidydavome smile.gif svajodavome nuvaziuoti i Love Parade!...atsimenu 2 kart duriau nosi, ten kazkokiam sukrypusiam ( o tipo labai jau number one buvo Kaune salonas) Kauno salone, vis man blogai pradurdavo. Nesiojau ryskiai raudonus plaukus, buvau apsirasinejus kuprine....o mama nuolat gaudavo pavaduotojos skambuti, kad as siandien vel be unifromos ir atejau raudonais plaukais, bet kadangi buavu grea mokine buvau labai, tai nebuvo ka su manim daryti blush2.gif . ta musu karta sapaliojo apie Rave Nation, taika pasaulyje ir pan. tada atejo tokio lengvo rokelio era-kaip The Cranberries, Oasis ir pan....nu prisimenu ir mirstu! JUOKAIS! lotuliukas.gif pamenu buvo tokiu striukiu mada su tokiais dideliais kalnieriais su gelytemis! Ar kas nors jas pamena? arba tokios odines striukes, su sniureliais ant kaklo, per liemeni, ir apacioje, jos tokios vos ne iki keliu budavo...dar labai pamenu, tokius kuno ar tai rudos spalvos lupdazius...pamenu marskinelius/bliuskutes su tokiais kvalbonais ant rankogaliu. Didziosios lenktynes-buvo-metu ivykis! Pamenu Nidos atidarymus-Benai plaukiam i NIda  thumbup.gif  lotuliukas.gif  pamenu Barselonos Olimpines zaidynes...o shakes...dar prisiminsiu...sorry baigesi pietus begu prie drabu ! blush2.gif  4u.gif

Jau kaip fainai parašei, šakės! thumbup.gif thumbup.gif
Kiekvienas paminėtas etapas ir mano išgyventas buvo...
Ot įdomu, kas iš tokių žmonių išauga? Kažkaip pasižiūriu į save ir kažkokia labai sunormalėjusi pasidariau... verysad.gif
Atsakyti
Jėga tie prisiminimai.., thumbup.gif
Aš ir prisimenu, būdavo tokia anglų kalbos laidelė "Step by step" ir ten rodydavo tokius visai nieko filmukus.
Visokių šniūrelių ant rankos - kad tik daugiau, dar vienu metu baisiai madingi buvo vyriški flaneliniai marškiniai. Tokie languoti. (Mano vyras dabar su jais į darbą eina) bigsmile.gif kai dabar pagalvoji, kokie aprėdai tada buvo madoj, tai net juokas ima. Visokios palaidinės su kvarbatkom, džinsiniai ir šlapio šilko sarafanai - "aukščiausia" mada. (Tik aš tokio neturėjau) Bet buvo smagu vienaip ar kitaip... wub.gif
Atsakyti
O aš turėjau Milton žydrus džinsus, juodą maikę, su ryškiu užrašu Chanel ir baltus kedus su ružavais šniūriukai cool.gif . Pervaja devka v derevne hihihi.gif

ėėė o kur dar grifka kaip vėduoklė pakelta, supurkšta vandeni usu cukrum... O vieną kartą mama parnešė ryžo lako.. Blun va čia tai kaifas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 05 lapkričio 2006 - 10:11
Chi chi chi, mano mama taip pat to ryžo lako turėjo... lotuliukas.gif O jau grifkos būdavo taip suveltos, kad paukščiai lizdusbūtų galėję sukti...
Aš dar tokį sijoną džinsinį varpelio formos turėjau... Ale koks madingas buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai linksma tema biggrin.gif ,iš to laikotarpio labai prisimenu džinsus-piramides,viena klasiokė turėjo,tai paeiliui visos skolindavomės.O mokykloje kokia tvarka buvo-jokių auskarų,cheminių,makijažų...O kai su peroksidu sruogą nusišviesinau,net mamą į mokyklą pasiaiškinti kvietė lotuliukas.gif
Atsakyti
Esamos ir būsimos Mamos,

SM mamos skyrelyje "Paremkime vaikus" jau paskelbė Kalėdines akcijas. Vieną onkologinams ligoniukams (žiūrėti čia), kitą - remtinoms šeimoms (žiūrėti čia). Vien tik onkologinių ligoniukų būna apie 40 vaikų, remtinose šeimose auga 2-4 vaikai. Visi jie, kaip ir mes, laukia Kalėdų Senelio.

Gal Jūsų tarpe yra norinčių padėti Kalėdų Seneliui aplankyti šituos vaikus? Gal kas galite prisidėti nedideliu lašeliu, kuris patekęs į mūsų visų sukurtą jūrą, padarys stebuklus? Mamos, nelikite abejingos wub.gif

Pinigėliai renkami į atskiras sąskaitėles. Visoms norinčioms sąskaitėlės bus išsiųstos per a.ž., tik rašydamos a.ž. pasakykite kam norite paaukoti. Arba užsukite į "Paremkime vaikus" skyrelį.

Mamos, juk reikia tiek nedaug, kad Kalėdos būtų stebuklingos group.gif

+333+
2006 vasarinukė
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 11 05, 10:30)
madingi buvo vyriški flaneliniai marškiniai. Tokie languoti. (Mano vyras dabar su jais į darbą eina)

as bratkiui atidaviau- nesioja prie savo metalistiskos aprangos, labai tinka..

apskritai dar Golfai tokie faini buvo, labai platus su kaklu.. tai i miniaka juos susikisdavau.. biggrin.gif biggrin.gif (buvau nusimezgus miniaka su petnesom) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir grifka pasistatydavau biggrin.gif

uoj nu negaliu.. juokingai kaip atrodydavom visi.. (Tik apteskiu ir kuodu, jokiu kvalbatku ar fifisku rubu.. tai tcikrai neturejau..) pamatau vidurines fotkes, tai kaip is karnavalo apranga pas visus..

ir dar bernai megstinius i kelnes susikisdavo, ir plonu dirziuku susisekdavo smile.gif
Atsakyti