...mergaites, perskaiciau ir susigraudinau..

tokia nostalgija apeme

pamenu Baskauskaite (tokia pavarde?! lyg!), kai sakydavo "LISTEN" rodydavo prie smilkinio, ir mane nuolat imdavo juokas-nes atrodydavo, kad jinai rodydavo, kad tau " Ku-Ku" mazdaug !

ten dar tokia vienuole buvo:) pamenu as net ir atgimimna visa musu politini. pamenu Ultra Vires! JeJe! buvo turbut visu Kauno neformalu uzuoveja... kaip pamenu M-1-tuos TOP-40! religija gi buvo! O mes laikui begant turejome satelita-tai as kaip tikra kvankstelejusi paaugle-rydavau MTV ir ViVa ar Bravo Tv..amen...budavo! pamenu talonus. Pamenu Dieve, Kaune Kolegas! Savo Laiku Kolegos buvo elitine buveine vos ne! net studziu laikais ten budavo-studziu naktys lyg 2/4tadieniais, kai eidavo daug studentu! budavo Fun! Ypac visas KTU seldavo! Ar pamenate, akip laimejome Eurolyga! Studentu miestelis virto vienu dideliu balium!!!!!
...o as pamenu, kai as buvau 2unlimited fane! Nr1-tada varydvome su drauge i pliaza su mageliu-taip jau cool tokios budavome, "sustriausios" atostogaujancios mergos ir klausydavo "Tribal Dance". Tada atejo reiveriu era. Plesydavom dzinsus ( mamos taip vos i kapus esu nenuvarius), nesiodavome daug draugystes apyrankiu-faktas: kuo daugiua, tuo geriau!), iki alkuniu,"soskes" pasikabine braidydavome

svajodavome nuvaziuoti i Love Parade!...atsimenu 2 kart duriau nosi, ten kazkokiam sukrypusiam ( o tipo labai jau number one buvo Kaune salonas) Kauno salone, vis man blogai pradurdavo. Nesiojau ryskiai raudonus plaukus, buvau apsirasinejus kuprine....o mama nuolat gaudavo pavaduotojos skambuti, kad as siandien vel be unifromos ir atejau raudonais plaukais, bet kadangi buavu grea mokine buvau labai, tai nebuvo ka su manim daryti

. ta musu karta sapaliojo apie Rave Nation, taika pasaulyje ir pan. tada atejo tokio lengvo rokelio era-kaip The Cranberries, Oasis ir pan....nu prisimenu ir mirstu! JUOKAIS!

pamenu buvo tokiu striukiu mada su tokiais dideliais kalnieriais su gelytemis! Ar kas nors jas pamena? arba tokios odines striukes, su sniureliais ant kaklo, per liemeni, ir apacioje, jos tokios vos ne iki keliu budavo...dar labai pamenu, tokius kuno ar tai rudos spalvos lupdazius...pamenu marskinelius/bliuskutes su tokiais kvalbonais ant rankogaliu. Didziosios lenktynes-buvo-metu ivykis! Pamenu Nidos atidarymus-Benai plaukiam i NIda

pamenu Barselonos Olimpines zaidynes...o shakes...dar prisiminsiu...sorry baigesi pietus begu prie drabu !