Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

kadangi pati buvau vaikas,tai atsimenu,kaip jus saket tuos ryskius getrus(jei apie tuos pacius),kai namuose su tokiais ryskiais roziniais vaiksciodavau ir golfu,nes mama is lenkijos buvo parvezusi... biggrin.gif o daugiau.....nuotraukos tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 10 01, 11:32)
Kasdien eidavau pieno mišinukų broliui iš parduotuvės parnešti, eilėj dar stovėdavau  doh.gif Nuvažiavus pas močiutę, vietinės mergičkos skersai žiūrėdavo- miestietės, pasikėlę, iš didmiesčio  sunglasses2.gif  new_russian.gif
  lotuliukas.gif

user posted image Nors tais metai turejom maza broliuka ale misinuku neteko eiti/.................
Ai tiesa pamenu kaip juodus batelius tepdavau su lasiniu bryza, uch blizgedavo user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2006 10 01, 10:50)
na apie tuos auskarus-tai baisiai skamba... negirdėjus...

Buvo ir tokių dalykų... lotuliukas.gif Kitos dar ir nutrauktų grandinėlių prisikabindavo ir būdavo "gražu" lotuliukas.gif
O tokių getrų tai neturėjau, tik kelnes tokias megztas su užkulniais. Būdavo tokios storos - margos ir plonesnės - juodos. ir siūtos tokios juodos buvo su užkulniais ir tie užkulniai būdavo į sukišami į lakierkas lotuliukas.gif nu ir aišku ilgas megztinis arba maikė...
Būdavo žiauru, kai pagalvoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 09 19, 22:22)
pienas stiklo buteliuose, užspaustas folijos dangteliu...neši tarą atgal..

... o kefyras žaliu folijos dangteliu...
sietkos tinklinės, poto- plastmasinės arba medziaginės gėlėtos...
vaisiniai ledai po 7kap...
ech, nostalgija
Atsakyti
O ledai kokie skanūs būdavo... Būdavo ir brangių, po 20 kapeikų - bet jų ir porcijos būdavo - tokios dešrikės. Niam...
Atsakyti
Man atrodo, kad tos desrikes net (!) 50 kapeiku kainavo smile.gif
Atsakyti
Gal ir 50, visko gali būt. kad aš tų kainų dorai neprisimenu... ax.gif
Bet būdavo smagu. Prisimenu, kaip kinuose rodydavo indų filmus ir kaip pirmą kartą rodė king kongą, o mama manęs neišleido. Ir dar baubo vėlai vakare neleido žiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 07, 07:16)
Ir dar baubo vėlai vakare neleido žiūrėt...

Oi, "Baubo" as ir pati bijojau ziuret. Vienintelis ir pats baisiausias tuo metu tarybinis siaubakas smile.gif.
Atsakyti
mano vyras ,tada tik draugavom 92 metais, is vilniaus ziema autobusu parvesdavo i alytu MARSO ledu. ziuredavom TWIN PYKSA ir ledus valgydavom.
arba per blokada saldainukais vietoj cukraus kavute pasaldindavom...
arba tevas is lenkijos tirpiu arbatu atvesdavo ir avieciu sirupo.
melyno nagu lako,nes pigiausias buvo. karta uz 13000 batus komercinei nusipirkau,tai tik salcio gavo ir iki keliu puslemis nusoko,bet dar dvi ziemas geri buvo...dar tai uz toki cirka du metus gautu.

labai smagu jusu atsiminimus paskaityti,linksma
Atsakyti
Aha, tuo metu atsirado scharinas ir visiems vaidenos koks tai "geras" dalykas...
O Twin Pyksa ir dabar visai mielai ziurejau (gaila, tik ne visą). O tada kaip baisu buvo man jį žiūrėt.
Astirado visokie "Marsai", "Snikeriai" kaip tik ir koks skanėstas buvo...
Bet pats skaniausias šokoladukas buvo "Sprintas" Dabar tokių nebegamina verysad.gif Ant žydro popierėlio mikė pūkuotukas buvo nupieštas...
wub.gif
O pas močiutę per lenkijos televiziją žiūrėdavom savaitgalio rytais disnėjaus filmus ir per lėlės "Sindy" reklamą seilę varvindavom su pussesere...
Atsakyti
QUOTE(Dela @ 2006 10 04, 15:57)
sietkos tinklinės, poto- plastmasinės arba medziaginės gėlėtos...

ir dar prisimenu, kaip i ta polietilenini maiseli idedavo kita, kad ne taip greitai rankenos nuplystu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 28, 01:33)
Bet pats skaniausias šokoladukas buvo "Sprintas" Dabar tokių nebegamina verysad.gif Ant žydro popierėlio mikė pūkuotukas buvo nupieštas...

neatsimenu sito visai unsure.gif
Atsakyti