Įkraunama...
Įkraunama...

Insanity programa

Sveikos 4u.gif

Matau tema atgijo, galima ir ispudziais pasidalint ax.gif As jau baigineju sita programa, liko 1 savaite thumbup.gif Tik gaila negaliu gerais rezultatais pasigirt verysad.gif Svoris visai nepakrito, o apimtys tik labai nezymiai (apie 0,5 cm) sumazejo. Na svorio mest man ir nereikia, noriu tik pilvuka pagrazint, nes po gimdymo liko riebalu sluoksnis, bet vis neistengiu. Atrodo ir mityba apsitvarkiau (aisku per sventes visa tai buvo pamirsta blush2.gif ) bet vistiek tas pilvas kabo nors tu ka doh.gif
Nepaisant to, Insanity man labai patinka thumbup.gif megstu treniruotes, kur daug veiksmo. Baigus ta likusia savaite galvoju vel is naujo sportuot pagal Insanity. Tik tada jau griestai ziuresiu ka valgau ir kiek valgau. Gal visgi iki vasaros turesiu idealu pilvuka biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau trečią savaitę įpusėjusi. Savaitgalį antrąjį fit test dariau - rezultatai - žyyymiai geresni. Tačiau apimtys nepakito visiškai. Nežinau - gal turėjo įtakos, kad pilvas prieš M dienas išsipūtęs buvo g.gif
O gal tos, kurioms pasisekė per kelias savaites apimtim mažesnėm džiaugtis labai kardinaliai mitybą pakeitėt? Papasakokit plačiau 4u.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Aš mitybą šiek tik pasikoregavau, nes valgiau per mažai, tai dabar pradėjau valgyt kaip tik daugiau, kad nenumirčiau besportuodama smile.gif

Gal pratimus darote neteisingai - ten juk visada pasako kad "kojas kelkite pilvo raumenimis, o ne šiaip kilokite"
Atsakyti
Sveikos, as baigineju antra savaite pirmadieni darysiu antraji fit testa ir tada ziuresiu rezultatus, tik man lb keista, kad man svoris nepakrito visiskai, bet pati jauciu, kaip apimtys mazeja ypac per kojas ir per pilva, tai kaip taip gali buti? mityba mano normali, stengiuosi valgyti sveikai, su labia retais nukrypimais.
Atsakyti
Sveikos merginos!! Nu ką, pas mane irgi siunčiasi jau ši programa biggrin.gif
Taip aptyngau per tą žiemą kad reikia jau kažką daryti. O sportuoti vis ieškau kokios nors programos, patarimų ir panašiai, bet motyvacijos kaip nėr taip nėr. Nu bet viskas, nuo ryt, griežtai! Gaila ankščiau nesusigriebiau, valentino diena jau ant nosies, i aš čia būsiu išvertus lašekus biggrin.gif Tai nors ant pavasario reikia pasitaisyt...
Gal dar yra vis sportuojančių? Kaip sekasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine latte @ 2014 02 10, 00:37)
Sveikos merginos!! Nu ką, pas mane irgi siunčiasi jau ši programa  biggrin.gif
Taip aptyngau per tą žiemą kad reikia jau kažką daryti. O sportuoti vis ieškau kokios nors programos, patarimų ir panašiai, bet motyvacijos kaip nėr taip nėr. Nu bet viskas, nuo ryt, griežtai! Gaila ankščiau nesusigriebiau, valentino diena jau ant nosies, i aš čia būsiu išvertus lašekus biggrin.gif Tai nors ant pavasario reikia pasitaisyt...
Gal dar yra vis sportuojančių? Kaip sekasi?  ax.gif

As pradesiu po poros savaiciu ax.gif
Atsakyti
Nu ką, šiandien buvo pirmoji diena. Dusau, šnopavau, liejau prakaitą per tą fit testą. Eina sau kaip sunku! Negalvojau, kad tokia tešlė esu biggrin.gif kojyčių rytoj tai turbūt nejausiu, bet laukiu jau kitos treniruotės. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikot Insane merginos, mano pirmas menuo baigtas, krito 4 kg (saldumynu ir cepelinu tikrai nebevalgau, bet duona, tikros vakarienes liko), presas pradeda rysket ir nugaros raumenukai. tikrai po menesio jauciasi tvirtesnis kunas, nei per fit test'a wink.gif
turbut butu geresni dar rezultatai, jei atsisakyciau duonos, cukros ir vakarienes pakeisciau obuoliu smile.gif bet kai namiskiai valgo kepta vista negi krimsi morka smile.gif neturiu tiek valios... sekmes visoms! man prasides antras etapas..
Atsakyti
Sveikos:) aš taip pat sportuoju pagal šią programą, jau trečia savaitė man eina..jaučiuosi puikiai, rezultatai po biški matosi, jau esu numetus 2,5kg, mityba prisižiūriu, skaičiuoju kalorijas. Man svarbiausia numesti riebalų nuo šlaunų, nes dabar šlaunies apimtis 60cm, buvo 62cm..tikiuosi gerų rezultatų po 60 dienų. Svarbu nepasiduoti ir tikėti, rezultatai su laiku ateis vistiek, tik reikia nenuleisti rankų. Sėkmės sportuojančioms.smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=xfpMD4-KmlA fitness3.gif
Atsakyti
Sveikos sportuojančios:)
kaip sekasi sportuoti? Ar jaučiate ir matote pasikeitimu?
turiu planą nuo kitos savaitės pradėti sportuoti pagal šią programą, tikiuosi motyvacijos, jėgų ir užsispyrimo užteks smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As jau trecia savaite predejau.. Vakar dariau fit testa, tai labai patenkinta rezultatais, tikrai daugiau padarau visko nei per pirmaji testa. O siaip buvau po dvieju savaiciu padarius savaites pertrauka, nes isvaziuot turejau, tai laaabai gaila. Kunas iskart atrodo suglebo po tokios pertraukos. Bet dabar vel puoliu prie darbu ir va, jau greit 23h bet pasiruosus padaryt mankstele, jau nieku gyvu nepraleisiu nieko ;D
Atsakyti