Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 11, 10:30)
Sveikos  4u.gif  . As tai labai retai sveriuosi ,gal ir uzlipu ant svarstykliu karta per pora menesiu ,nes ir taip jauciu pagal drabuzius koks svoris  ax.gif  . Jei dzinsiukai ima verzti ,reiskias priaugau pora kg ,bet tai niekis ,nesureiksminu labai svorio , ir taip nesu megeja valgyti daug ,bet uztat megstu smaguriauti liesa mesyte ,krabu lazdelemis ,zuvimi vytinta , o rimtai pavalgau tik viena karta dienoje ,ir tai ne kiekviena diena  biggrin.gif  ,tai su svoriu problemu neturiu  smile.gif  . Kai per nestuma priaugau 25 kg ,tai pora menesiu pasportava kasdien po 10 min , atsilenkimu po 150 padarydavau  ir numeciau visa nereikalinga svori  thumbup.gif

ir tau cia normalu pasirode pasisakyt kad karta i diena valgai arba net tiek nevalgai?daug proto nereikia suvokt kad svoris krenta ..
Atsakyti
badavimas yra blogai ... labai blogai... unsure.gif tada visi kg sugrįžta ir dar su kaupu + organizmo totalus susidirbimas doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Man šiandien day off'as, nes sąžiningai atsportavau 5dienas... bent vienas laisvadienis turi būti savaitėje smile.gif

šiandien planuose - impuls baseinas 2 valandom ir pirtelės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 11, 14:25)
badavimas yra blogai ... labai blogai...  unsure.gif  tada visi kg sugrįžta ir dar su kaupu + organizmo totalus susidirbimas  doh.gif

drinks_cheers.gif Niekada nesupratau ir nesuprasiu bado dietų. Netgi ir tų drastiškų iškrovos dienų. Geriau tuomet kas dieną po mažiau, sveikiau ką užkramtyti, o ne paryti, paryti smarkiai, bele ko, o po to jau badas doh.gif
Aš jau kokia valgi nuo vaikystės, regis kaip įgimta, o ne įgyta tas mėgimas pavalgyti būtų, bet ir tai susitvarkau save, jei labai noriu. Protu juk viską kontroliuoti galima smile.gif Pagalvojau, kad tikrai daug saldumynų per gyvenimą suvartojau, o laikas eina, metai eina, reikia ir rimčiau apie sveikatą susimąstyti, tai jau kuris laikas keičiu džiovintais vaisiais saldumynus. Dar padeda pasaldinti gėrimai kaip kakava, cikorijos gėrimas. Tik vienas šaukštelis cukraus be kaupo ir saldu (bandžiau stevia, nu nerealiai bjauri ji man bent jau į gėrimus). Tai vat tuo ir norėjau pasidžiaugti, kad net beviltiškas smaližius susiėmęs gali keistis, bet tik ne keistis į badavimą schmoll.gif

Laba diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 11 gegužės 2012 - 15:06
drinks_cheers.gif čia tiesiog bauginantis kraštutinumas... tokie priveda prie visokių valgymo ligų, iš kurių sunku išsikapstyti.... unsure.gif

tikrai taip, kaip galima sau gerai įspirti ir paprakaituoti sportuojant, taip ir su maistu- galima tiesiog pasakyri: sustok, užteks vieno gabaliuko, arba o kam tau tai ir pan. ir pan. Aš saldumynus dievinau nuo pat mažų dienų, ir vaikystę savo prisimenu kaip didelį skanų mamos keptą pyragą su cinamoniniais minkštais suktinukais ... ech ... wub.gif bet dabar turiu rinktis : arba prancūziškas raguolis ir rinkes toliau auginu, arba ledai, ir spuogai toliau dygsta... arba sveikasmaistas ir turiu: gražią odą, puikus plaukus, liekną figūrą thumbup.gif Gyvename vieną kartą, todėl geriau tą laiką išnaudoti tinkamai, sveikai ir judriai thumbup.gif Bet badauti, kad svoris kristų... niekada to nebandžiau, nebandau ir nebandysiu schmoll.gif Yra tikrai geresnių būdų, nekenkiančių sveikatai, kad pasiekti norimą svorį ir kūno tonusą pakelti thumbup.gif
Atsakyti
sedindriuke, gaila del duonos fiasko verysad.gif nesportavau vakar, savijauta nekokia buvo...siandien ir ne kokia bet jau nebegaliu sau leist nesportuot.
As duona valgau...negaliu atsisakyt, nes skani smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 05 11, 11:30)

na cia labai populiari nebusi su tokiais pasisakymais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 11, 15:00)
sedindriuke, gaila del duonos fiasko  verysad.gif  nesportavau vakar, savijauta nekokia buvo...siandien ir ne kokia bet jau nebegaliu sau leist nesportuot.
As duona valgau...negaliu atsisakyt, nes skani smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 05 11, 11:30)

na cia labai populiari nebusi su tokiais pasisakymais g.gif

Irmulia, Mady, Vicious Vici Jums drinks_cheers.gif kas be ko! net nebesigilinam i tuos dalykus.. vien ir salotas valgant tai jau yra badas..o cia is vis karta i diena... paliekam tai ... Nepavyko pasigirti zmogui... Sorry...

As vistiena pasiruosiau su savo firminiu padaziuku nuziuretu is Zuzes biggrin.gif o vyriuokui karbonadus-kepsnius kepu biggrin.gif i salotas susimeciau vistienike, niamniosiu... is karto grizus prie puodu pristojau, kad dabar pasiimsiu bliuda, kompa ant koju ir issitiesu kojas ant kamuolio padedama.. oh dienel sunki buvo... ... pakeliui nusipirkau kiausiniu, zaliu saldytu pupu ir rabarbaru saldytu biggrin.gif 3 iseigines, tai numaciau bananu-kokoso duona ir kazka su rabarbarais biggrin.gif ir sportavimas siandien tikrai lauks. Kaip Mandy333, sake negaliu sau leist nepajudet... nu visai kta savijauta ir kita diena buna kai pasportuoji... ai be sporto man pliuso nebuna... dienoj biggrin.gif Siaip kai off numatytas ir jis buna, tai ok, bet kai ai tyngiu, ai lyja, man tokie offai nepatinka biggrin.gif bet va nedarau tada sporto nors tu ka biggrin.gif

susimusam kavikem drinks_cheers.gif

p.s. saldikly pamaciau ledu deze, pasiutau, sakau kai padarau tai nevalgai, kai iskepu tai nevalgai, bile parduotuviniu sudu prisipirkti... tai kai sveiciau torto gabala is kameros (nes paskutinio torto gabalas stovejo stovejo) i siuksline, ir vadinas baigsis tortai.. bus keksiukai, duoneles, nevalgys, tai nenustebins, vis tiek viena puntu. .. ot zlastis paeme... bet praejo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 gegužės 2012 - 17:44
ooo, kaip gera po JM kojoms ir sėdimajai thumbup.gif atprakaitavau sąžiningai, tik štai, kad pradės pliaupti lietus kaip iš iš sisternų kokių ( jau nebe iš kibiro lotuliukas.gif ) nei pažygiuosi nei ką, na nebent kokiam Oze ratus prasukti biggrin.gif arba kaip kamikadzėms su skėčiais po liūtimi braidyti biggrin.gif

ruošiu grūdėtą varškę su šviežiuagurkiuku , niu reik maisto raumenims ania hihihi.gif

a lia į Zuzką tai tiesiog gera žiūrėti, švyti, atsigavusi ir padailėjusi wub.gif man patinka jos naujas stilius (na gal vėl perdažyčiau tamsiai hihihi.gif ) ir workout'ai puikiai apipavidalinti (aišku, kol kas žaviuosi iš tolo blush2.gif na ir kas kad pradžioje kažkie kbandžiau sportinti, niu dar per slabna doh.gif ) na bet laikas parodys, ania panos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 11, 18:01)
ooo, kaip gera po JM kojoms ir sėdimajai  thumbup.gif  atprakaitavau sąžiningai, tik štai, kad pradės pliaupti lietus kaip iš iš sisternų kokių ( jau nebe iš kibiro  lotuliukas.gif  ) nei pažygiuosi nei ką, na nebent kokiam Oze ratus prasukti  biggrin.gif  arba kaip kamikadzėms su skėčiais po liūtimi braidyti  biggrin.gif

ruošiu grūdėtą varškę su šviežiuagurkiuku , niu reik maisto raumenims ania hihihi.gif

a lia į Zuzką tai tiesiog gera žiūrėti, švyti, atsigavusi ir padailėjusi wub.gif  man patinka jos naujas stilius (na gal vėl perdažyčiau tamsiai hihihi.gif )  ir workout'ai puikiai apipavidalinti (aišku,  kol kas žaviuosi iš tolo  blush2.gif  na ir kas kad pradžioje kažkie kbandžiau sportinti, niu dar per slabna  doh.gif  ) na bet laikas parodys, ania panos  bigsmile.gif

po sporto varskike gerai, as po sporto spinaciukus kalsiu su baltymu ir vandeniu biggrin.gif be vaisiu... o va pavalgau iki 6pm ir viskas biggrin.gif arbatos arbatini uzsitaisiau, laksiu kol virskinsiu...paskui sportuosiu apie puse 8pm.

Zuzkes workout fainas, sunkus be tneilgas..o as ilgesniu noriu.. sita daryciau po kazkokio.o be to sienom laipiot..kada palaipiojau virtuvej..tai ejau plaut paskui, nes sviesios sienos visur...
O dabar ziuriu LovingFit trenruotes ir persirasineju i storaji treniruociu sasiuvini. Siandien total body kazka darysiu, ir paskui ABS workout, kur cia buvau imetus.

del 16 silumos..apsirikau kaip reikalas..vakar i londono temperaturas paziurejau ir susivaigo smegenai... cia kaip visada 8 buvo ir yra.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 11, 18:37)
susimusam kavikem  drinks_cheers.gif

p.s. saldikly pamaciau ledu deze, pasiutau, sakau kai padarau tai nevalgai, kai iskepu tai nevalgai, bile parduotuviniu sudu prisipirkti... tai kai sveiciau torto gabala is kameros (nes paskutinio torto gabalas stovejo stovejo) i siuksline, ir vadinas baigsis tortai.. bus keksiukai, duoneles, nevalgys, tai nenustebins, vis tiek viena puntu. .. ot zlastis paeme... bet praejo..  doh.gif

drinks_cheers.gif aš su alaliu blush2.gif ale gi penktadinis, vakariukas, biškį muožna tongue.gif

ot šmikis, bliacha kaip nudirčiau kailį mad.gif išrėkčiau: tapsi andropauzininkas, išvirtusiu pilvu, nuplikęs - paliksiu cool.gif pasiligosi - nežiūrėsiu, rasiu sveiką, nes tyčia sau kenki cool.gif
Atsakyti
hehe, špinatus rytiniam smoothie'čiui taupau biggrin.gif , tai tenka gryną varškę kapoti - mat pasirodo agurko nebėra, per pietus likusią pusę sudorojau biggrin.gif

joa, be sporto iš ties sunku, jeiiiii kaip pagalvoju, kiek laiko anksčiau tryniausi veltui, dabar nereiktų taip "ačinti" o ir puiki savijauta aplanko po ger osporto ir vėsaus dušo thumbup.gif

ryt reikės kažką kepalioti, gal tą pačią bananų duonelę ( nors labiau norėčiau pavadinti pyragu ) ir tą sūrpyragį, proga bus tsakant flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 11, 20:01)
a lia į Zuzką tai tiesiog gera žiūrėti, švyti, atsigavusi ir padailėjusi wub.gif  man patinka jos naujas stilius (na gal vėl perdažyčiau tamsiai hihihi.gif )  ir workout'ai puikiai apipavidalinti (aišku,  kol kas žaviuosi iš tolo  blush2.gif  na ir kas kad pradžioje kažkie kbandžiau sportinti, niu dar per slabna  doh.gif  ) na bet laikas parodys, ania panos  bigsmile.gif

Bet man tie plaukai bijau.gif pomidorai2.gif Sorry, jeigu dar kieno nors iš jūsų tokie blush2.gif bet man tai baisu swoon.gif
Atsakyti