QUOTE(Smash @ 2012 05 20, 17:32)
Mile ne viena ne viena

Bet nekreipkim demesio i ta raudoni, as dziaugiuosi tik, kad nesu is tu, kurie raudonuoja iskart tik susigede, va cia dar blogiau
Sedindriuke, o kada miegoti eini? Man ta penkta valanda taip anksti atrodo. Va, kad ir dabar puse septyniu vakaro, o as vakariene valgysiu uz poros val musiau. Bet ir keliuosi as, kai ne paskaitos apie 10, 11, o miegot anksciau 1~2 nenueinu

Ir po vakarienes jau nieko kito nebeuzkandi iki ejimo miegot?
Va del kavos, tai man bent jau ramu, nesu baisi megeja, retkarciais isgeriu, kai tikrai reikia nemieguistai but, bet ir tai nesimegauju, o geriu del reikalo
as po treniruotes suvalgau tai jogurto, ar baltymini rutuliuka koki (Zuzanos receptas), ar kokteilius is vandens, spinatu ir baltymu plakdavaus. siandien jauciu bus kokteilis, nes spinatus gelbet reikia...
vakarienei salotas: zuvis rukyta, spinatai, zirneliai,agurkas, pormidoras valgiau, dydeli bliuda.
taip anksti is dalies pavalgau bet kitaip isliptu viskas lauk, kai treniruotese ir paspaust ir judriau padaryt kazka reik... noreciau iki miego nevalgyt min 4 valandas, bet neiseina, sukerti jogurtuko kokio su baltymais ir eini miegot beveik.. noreciau tapti skinny fat, tai nevalgyciau po treniruotes, bet aciu susinaikint nenoriu

o treniruotis pries vakariene man nepatinka, per anksti man, o ir valgyt dazniausiai nenoriu po sporto to didesnio kiekio...
keliuos puse 7, einu miegot 12.