Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, aš truputį ne į temą pakalbėsiu, bet grįžau iš jamam akcijos. O jau žmonių kiekybė. Tokių akcijų nelabai suprantu, nes man tai grynai smegenų muilinimas, na, bet kažkiek ir gal gali sutaupyti. Bet užėjus į "Audimą" vėl nusipirkau aprangą sportui. Pati pirmoji parduotuvė, o jau išleidau 200lt biggrin.gif Nu, niekur nerandu tokios geros kokybės ir malonaus audinio nei sportinė apranga. Aišku, brangu, bet tie litai atsieina už kokybę.

Tiesa, sportuoju, bet tik tempimai visokie (aišku, nuobodoka, nes mėgstu šokinėti, lakstyti, tik, va, prisibijau blush2.gif ) Reik dar truputį pakentėti ir galėsiu draskytis už visą prarastą laiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 19 gegužės 2012 - 16:56
O jūs namų sportui aprangą specialią perkat? smile.gif
Visgi šiandien sportavau,o dar su dviračiu šiemet pirmą kartą prasilėkiau smile.gif smagu! Galvoju reiks į darbą gal važinėt. Tik baisu,kad už miesto važiuoti,o ten gal trečdalis kelio kur nėra dviračių tako
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 19, 15:54)
Na, aš truputį ne į temą pakalbėsiu, bet grįžau iš jamam akcijos. O jau žmonių kiekybė. Tokių akcijų nelabai suprantu, nes man tai grynai smegenų muilinimas, na, bet kažkiek ir gal gali sutaupyti. Bet užėjus į "Audimą" vėl nusipirkau aprangą sportui. Pati pirmoji parduotuvė, o jau išleidau 200lt  biggrin.gif Nu, niekur nerandu tokios geros kokybės ir malonaus audinio nei sportinė apranga. Aišku, brangu, bet tie litai atsieina už kokybę.

Tiesa, sportuoju, bet tik tempimai visokie (aišku, nuobodoka, nes mėgstu šokinėti, lakstyti, tik, va, prisibijau blush2.gif ) Reik dar truputį pakentėti ir galėsiu draskytis už visą prarastą laiką  biggrin.gif

Na akcijos tokios tikiu kad smegenu plovimas.. nelabai nusiskriaudzia save kapitalistai smile.gif bet vis tiek ne per akcija butum isleidus daugiau tikekim.... o apranga smagu nusipirkti... as tai maikonus keiciu ..dabar Karimor firmos pasipirkus pigiai begiojimui skirtas tank stiliaus maikes, tai liuks..o taip paprastom trikotazinem varydavau, o apteskes tai trikotazines, gerai man... vis tiek kas diena rubai slapi buna, reik keist biggrin.gif

kitas dalykas, nusipirkus grazesni ruba kad ir sportui, visai kitaip jautie ssportuodamas, todel atsinaujinti faina... smile.gif)

o kodel tik tempimai? kazka praleidau, kodel judriau negali sportint?

as po darbo kava laku su varskes pyrago, t.y. baltymu doze biggrin.gif
tuoj vakariene pasitaisysiu salocikiu su kazkuom biggrin.gif

siaip spec. sportui pasipirkdavau paprastu po pora litu tympkiu ir maikiu.. nieko specialiai... maikes bet kokias imu is lentynos ir sportuoju, aisku paskui jos tik sportui skirtos patampa... zodziu nelabai normaliu rubu ir turiu.... sportines maikes ir tiek pagrinde biggrin.gif tik avalyne specialia pirkaus begiojimui ASICS firmos, pries tai sudroziau Adidas, tai su tais ir sportinu namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 gegužės 2012 - 17:23
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 19, 17:15)
O jūs namų sportui aprangą specialią perkat? smile.gif

Ne, neperku specialiai, tiesiog malonus audinys ir spalvos tokios ryškios, gražios. Kelnės tokios malonaus audinio, tamposi. Tiesa, man patinka sportinės maikutės, kad dar po apačia krūtinę prilaiko, nemoku paaiškinti, bet ties krūtine gaunasi du sluoksniai (vos ne kaip liemenėlė yra, tai apspaudžia, drąsiai gali šokinėti, verstis ir neparodys nuogo papo visiems), gali sportinti ir be liemenėlės (jei turi mažą krūtinę).

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 19, 17:20)
o kodel tik tempimai? kazka praleidau, kodel judriau negali sportint?

Tai, kad buvau pasitempusi, ištinusios dar buvo, dabar praėjo, bet vistiek jaučiasi, kad reikia pakentėti ir palaikyti ramiai kojas. Užtat rankas patreniravau, kad taip būtų su pilvu ar kojomis. Rankos tokios lieknos, plonytės, o kojos stoooros (ypač blauzdos), pilvas išvis su trupučiu riebaliuku. biggrin.gif Žodžiu, taip neproporcingai pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 19, 17:43)

Papildyta:

Tai, kad buvau pasitempusi, ištinusios dar buvo, dabar praėjo, bet vistiek jaučiasi, kad reikia pakentėti ir palaikyti ramiai kojas. Užtat rankas patreniravau, kad taip būtų su pilvu ar kojomis. Rankos tokios lieknos, plonytės, o kojos stoooros (ypač blauzdos), pilvas išvis su trupučiu riebaliuku.  biggrin.gif Žodžiu, taip neproporcingai pas mane.

ai tiesa, kur vozeis nuo laiptu ... sorry pamirsau, nickai kai nauji, tai susimaisiau biggrin.gif sveik smile.gif dabar sparciau bus, nes rubai laukia biggrin.gif
Papildyta:
apie sojos zala: http://www.foodreneg...dangers-of-soy/

siaip ir gerai, kad mazai racione tos sojos. Dar kitas dalykas soja modifikuojama labai Amerikoj, bet kiek jos pakliuna i musu rinka ir nezinom,.. nes cia ja gal modifikuoja ir... soja labiausiai modifikuojamas augalas..
Atsakyti
taip, as pakilojau tofu puskili parduotuvej pries pora dienu ir padejau atgal. keistas dalykas man ta soja. tik soju piena kartais geriu, bet dabar susigalvojau ji pakeist ozku pienu.

pranesa oru atsilima pirmadieni! jega! laukiu nesulaukiu vasaros, kad galeciau su dvirku daugiau pakeliaut po apylinkes. siandien per salti dantis sukandus 40km numinkiau, nusalau pirstus ir ranku ir koju sad.gif sudeginau kruva kcal, bet malonumo jokio sad.gif

kas liecia apranga - tai speciali sportui skirta apranga isgarina prakaita, as vis stebiuosi, kaip jus cia sakot 'oj visa slapia', as taip pat pasidraskau kartais, bet 'suslapt' man nepavyksta...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 05 19, 19:49)

kas liecia apranga - tai speciali sportui skirta apranga isgarina prakaita, as vis stebiuosi, kaip jus cia sakot 'oj visa slapia', as taip pat pasidraskau kartais, bet 'suslapt' man nepavyksta...

mhm cia pas mus pramuse pagaliau ir virs 8 silumos... siandien gal 10 buvo tai visi trumpom rankovem vaiksto biggrin.gif bet jau ryt lyg ir 13.. nagi karstis biggrin.gif nagai man sala visada.. biggrin.gif

Jap as su maikem paprasciausiom sportinu, kad ir ta tikra sportine skirta begimui, iki greziamumo slapia bunu... neisgaruoju tiek biggrin.gif o tiksliau matau kaip nuo manes garai kyla, kai virtuve vesesne kur sportuoju biggrin.gif

apsiputau kepintais keptuvej avinzirniais ir nenormaliai kavos pripyliau.. virskinsiu ir puse 9 eisiu sportuot... eh jau po 8 ... velnias. Siandien Total body rutina numatyta plius pratimeliu keletas po jos.
Atsakyti
Laba
QUOTE(jautiena @ 2012 05 19, 21:49)
taip, as pakilojau tofu puskili parduotuvej pries pora dienu ir padejau atgal. keistas dalykas man ta soja. tik soju piena kartais geriu, bet dabar susigalvojau ji pakeist ozku pienu.

O aš šiandien bais liūdesy, nes Rudugys jau nebeprekiauja, norėjau tofu doh.gif

Mano apranga labai paprasta, caro maro laikų topai ir mini šortikai. Neteikiu tam reikšmės, nors sportą labai myliu. Norėjau nusipirkti kaukolinius šortukus, bet kažkur apie 35 lt buvo ir pagalvojau, kad ai, gaila, juk ne į gatvę pasidemonstruoti doh.gif lotuliukas.gif

Šiandien Back to HELL wacko.gif Kiek prisitraukimų buvo, liežuvis per gerklę lindo biggrin.gif Po to atsigavinėjome su kiaulienos ir sūrio kepsniukais bei didžiuliu bliūdu salotų. Seniai jau buvom kiaulieną bevalgę, gal gerų porą mėnesių ne, jei ne daugiau.
Atsakyti
paskaiciau straipsni Sedindriukes linke - aciu, as nuo sojos susilaikysiu.

as atsigaudinejau svieziom burokeliu-obuoliu-morku sultim, tik burokeliu padauginau, tai matyt kraujo spaudimas krito, nes taip silpna pasidare, kad net issigandau. geriau stiprios kavos puodziuka, kad vel ji sukelt. kitas atsigavimas - gigantiskas jautienos kepsnys, be jokiu padazu, tik su salotu kalnu. niom niom!
Atsakyti
Prisiduosiu, siandien kojas daugiausiai mucinau
su Gilad'u http://www.youtube.c...h?v=_7xjdVOTbjY
VS workout'u http://www.youtube.c...h?v=Ccad0rGQCQc
Ir pagal sparks people, but blasting http://www.youtube.c...h?v=QU5oOIk9CfQ
Rankoms is cindy crawford serijos padariau,o pilvo presui pribaigiau su situo http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Sitas man vienas geriausiu video presui, ypatingai apatiniems raumenims, tas paskutinis reverse crunch isvis zudikas thumbup.gif

Bet jus kokios cia sveikuoles visos. As galvoju, kad pati ganetinai sveikai maitinuosi, be jokiu pusfabrikaciu, cipsu, burgeriu ir t.t. Bet visokie kepsniai, mesos ir bulves tai pas mus i trasa eina, aisku su salotom, darzovem. Vaisiu isvis nebeskaiciuoju kiek per diena sukertu. Bet batonu su suriais pelesiniais, gurmaniskais visokiais irgi niekada neatsisakau, o cia visi pietus ir vakarienes po pagrindinio meal'o taip su surio lekste ir uzsibaigia unsure.gif Nesuprantama man kaip tie prancuzai nenutuke mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 05 19, 20:31)
paskaiciau straipsni Sedindriukes linke - aciu, as nuo sojos susilaikysiu.

as atsigaudinejau svieziom burokeliu-obuoliu-morku sultim, tik burokeliu padauginau, tai matyt kraujo spaudimas krito, nes taip silpna pasidare, kad net issigandau. geriau stiprios kavos puodziuka, kad vel ji sukelt. kitas atsigavimas - gigantiskas jautienos kepsnys, be jokiu padazu, tik su salotu kalnu. niom niom!

mesos seniaibevalgiau is vis, vistienos siandien mesikes -kulseliu keptu- su salotom darbe, o vakare salotos su feta ir slyvom. ir dar bliudelis keptu avinzirniu...nu nebegalejau sustos..pasvilinau sausoj keptuvej, tai patiko man ...

na viskas pagulejau, nesusimotyvuoju sportui, nors einu sportuot, zinau kad po to labai dziaugsiuos papumpavus biggrin.gif

gero vakariuko mergytes wink.gif

p.s. as to straipsnio neskaiciau, komentarus po apacia skaiciau, bais nieko naujo is esmes ir straipsny bus, kontroversiska viskas siam pasauly yr... net ir oras nesveika, bet reikalinga biggrin.gif o tofu tai jo... kada pas babajus buvo, pakilnojau, nepirkau, o dabar ir nebuna biggrin.gif tik silken tofu turiu dar biggrin.gif sunaudosiu kokiam desertui suplakti - mousse biggrin.gif
Atsakyti
laba visiems 4u.gif

ačiuks, Sedindriuke, už nuorodą, smagu po tokius blog'us pašmirinėti thumbup.gif

jaaaa, vakar nebuvo jokio nuodingojo kepsnio su bulvėmis sūriu ir kiauliena bei majonezu ...: hihihi: užtad 18 val. vakarienei riešutų prikirtome ( natūralūs pstacijų ir makadamijų) kad net ir po ilgo šliaužojimo ( iki 24 val.) pilvelis išpūstas buvo doh.gif apie riešutus pagalvoti negaliu lotuliukas.gif nusprendžiau, kad iš makadamijų likučio sviastą kitą savaitę gaminsiuosi essen.gif
Taigi, ilgos tarpusavio diskusijos apie mitybą ir judėjimą- nu padeda ir dar kaip thumbup.gif
bet tie šaldytų bananų/braškių ledai su šviežiomis šilauogėmis (pavakariai tokie buvo) - tiesiog pasaka : vakar taip ledų norėjosi, bet... susilaikiau ir nevalgiau tų visų cheminių pirktinių dėl pagrindinės priežasties- beria kaip velnią nuo jų ... doh.gif todėl buvo šaunu, kad iš anksto pasirūpinau bananų atsargomis šaldiklyje thumbup.gif dar liko 4 maišeliai po 2 porcijas cool.gif

beje , tiek daržoviniai/vištienos keksiukai - palaimintas dalykas : nei tąsė, nei pykino, nei vėmiau, nei dar kažkas panašaus buvo, o kitadien - jie dar skanesni.

Žodž, eksperimentuosiu dabar - nes labai patiko pietūs tokiu pavidalu thumbup.gif

jaučiu vieną kelį ( tą londone suvarytą nuo vaikščiojimo...) , gal dėl tampymosi ( čia tuos tris minėtus kojelėms išbandžiau kaip atskirus pratimėlius, tai vakar ir šiandien kojas taip "jaučiu" rodos iš užpakalio dygsta lotuliukas.gif doh.gif )

Gražaus sekmadienio visiems (-oms) , panašu, kad Vilnius jau nuo ryto tiesiog kepaaaaa !!! vacation4.gif
Atsakyti