Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2012 05 20, 20:11)
siandien mums buvo jau pazadeta vasara, o ji eme ir neatejo sad.gif islindau su dvirku, ratuka maza prasukau, salta. gryzau namo, issikepiau varskes ala toki pyraga: varskes 500g, maskarpones indelis, trys kiausiai, saukstas medaus, saukstas kokosu riebalo, saujele razinu ir 200g maltu migdolu. priskaiciavau 3500kcal visam tam gery. prisedau ir surijau ketvirtadali. nepajudu dabar. o dar presiukui pratimu noreciau padaryt, ech...

omedijas parasai vis ir kikenu viena biggrin.gif:D
as sustipus vaikstau su saliku, nors sauleta ir be lietaus pranesa, tipo 10 silumos biggrin.gif o kad ralineja visi trumpom..ir is tikro pareinant is darbo salika tasen dejau, ir siaip sukaitau jau... ryt arciau 15 pranesa, ir kelios dienos be lietaud kaip ir..jega..

Del varskes apkepo-pyrago? ir pasakyk man kam ta maskarpone reikalinga, kai visi ingredientai kruvoje ir taip iskeptu? geriau kiausiniu deciau daugiau.. biggrin.gif cia as tik siaip .. smile.gif

as po sporto siandien, nagus nusilakavau dar, kokteiliuka isgeriau, pakapojau varskes pyragukscio..(cia kad greiciau uzsibaigtu ir i akis man nelistu).. ziuriu ranku oda ir nagai tai kaip zemdirbes suskilineje, issauseje, nuo to neraliuoto darbo... nagu laka nauja nusipirkau, tepliosiuos.. biggrin.gif

susiziuret reik tvarkarastin isimesti, ka rytoj sportuosiu, patinka is vakaro ar pusryciaujant susiplanuot.
Atsakyti
maskarpone tam, kad riebiau butu biggrin.gif gerai, gerai kitakart rikotos desiu pasizadu. ir koki sauksta speltos miltu reiktu imesti, kad sugertu varskes 'sultis' rolleyes.gif

darbo ir as nekenciu, bet dar dvi laisvas dienas turiu, tai pabujosiu.

susigalvojau, kad kojas kilot galima atsigulus ant laiptu antram auskte, t.y. pati atsigulu laiptu aikstelej, o kojos kabo virs laiptu. Sedindriuke, tu ko gero irgi standartiniam dviauksciam namuke gyveni?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 05 20, 22:45)
maskarpone tam, kad riebiau butu biggrin.gif gerai, gerai kitakart rikotos desiu pasizadu. ir koki sauksta speltos miltu reiktu imesti, kad sugertu varskes 'sultis'  rolleyes.gif

darbo ir as nekenciu, bet dar dvi laisvas dienas turiu, tai pabujosiu.

susigalvojau, kad kojas kilot galima atsigulus ant laiptu antram auskte, t.y. pati atsigulu laiptu aikstelej, o kojos kabo virs laiptu. Sedindriuke, tu ko gero irgi standartiniam dviauksciam namuke gyveni?

as pirmam aukste gyvenu (na ground floor), tai bent laime ... sokinet kai reikia, galiu... tai ne kaip LT grizus buvau, ciut pasokau ir barskina jau i radiatoriu kaimynai...
del laiptu gera ideja smile.gif naudok smile.gif as ir ant grindu gerai isitaisau, arba spinteliu kampe (knee raises), siaip va apziurejau kambari, turiu staliuka maziuka, jis laiptu aikstele atstot gali biggrin.gif
dar turiu kamuoli, tai ant pilvo atsigulus ant jo, kojas galiu atbulai kelt- pratimas sedimai tetulei, nugarai (kazkada gyme indas buvo priejes kai dariau ta pratima (aisku as ji dariau kamuoli uzsikelus ant suoliuko ir tada tik lipau ant kamuolio ir rankomis i suoliuka laikiaus, ir kilnojau - sako cia pilvui darau biggrin.gif galvojau nugriusiu... biggrin.gif pilvu isiremus.. pilvui darai... biggrin.gif bet pagyre bent berazumis biggrin.gif )
aukstesni stala, po kuriuo galiu palisti, reverse push ups darydama, nes neturiu kaip daryt prisitraukimu, tai juos keiciu didesniu kiekiu reverse push up (arba kaip zuze moke dvi kedes ir sluotkotis.. biggrin.gif )

O tu varske turi minty ir jos sultis..ta cottage cheese ane biggrin.gif ? per marle reiks jai leist nusivarvet kai kepsiu kazka..nes jau lt nebeturiu varskes, tai su cottage pavaryt reiks smile.gif
Atsakyti
pas mus Tesco lenkiska varske pardavineja 4% ir 9% riebumo. ta cottage cheese labai rugsti, kazkada kepiau is jos, bet neskaniai gavosi.

uzmaciau as toki dalyka:
user posted image
idomu, kaip jis ten tvirtinasi, ar nesliduoja ir duru staktos negadina. Argos yra, nedaug kainuoja, reiks isigyti kada prie progos.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 05 20, 23:41)
pas mus Tesco lenkiska varske pardavineja 4% ir 9% riebumo. ta cottage cheese labai rugsti, kazkada kepiau is jos, bet neskaniai gavosi.

uzmaciau as toki dalyka:

Tai lenku pardese ir galiu ta kibiriukais twarog pirkti - kepiniams skirta, bet nei kibiriukais nei pakuciais neperku, uzdirbt neduodu tokiom kainom. As Morissone arba Tesco, arb Asdoj perku ta pacia pigiausia cottage cheese (su brand'o vardu biggrin.gif ) Kepus nieko nesu labai su juo is tikro, bet receptu pilna...Ismeginsiu.. tiesiog buna kai perku, pusryciams sau perkuos, o kepimui gaila ... biggrin.gif issikepus nei pavalgysiu nei ka, uzkandziui tik..o vyriskiui pyragiuko neikisi vakarienei biggrin.gif tai vieną skaniai ir valgau biggrin.gif

Pull upams tai tokie yra kitokie kur ant staktu kabinas, Mandy333 turi toki. As kai nuomuojuos, nedristu pirktis, o tuo labiau nuo rudens teks kazkur vel kraustytis, tai net jokiu svoreliu ar kazko nebeziuriu pirktis...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 21, 00:02)
ir pasakyk man kam ta maskarpone reikalinga, kai visi ingredientai kruvoje ir taip iskeptu?

Labas rytas, sunku patikėti, kad kas gali mascarpone nemėgti smile.gif

Gyti, turiu klausimą, kaip manai, kada geriau MB vartoti BCAA? Parašyta, kad prieš treniruotę arba po. Bet tarkim mums grynas taurinas netinka prieš treniruotę, nes išsiūbuoja širdį. Po treniruotės nebepamenu ar bandėm, bet irgi nesinori. O kai pradėjo MB imti ant vakaro, ar dieną, kai nesportuoja, tai visai gerai. Gal ir su BCAA taip daryti? kai kalba eina apie širdį nesinori eksperimentų.
Atsakyti
apie mityba gal bus kam idomu paskaitinet kontra-versijas: http://experiencelif...paleo-vs-vegan/

kaip sakant, kiek zmoniu tiek ir ideju, tiek ir nutrition approaches (sito nzn lietuviskai tiksliai kaip ivardint) ir gerai, gali derinti, meginti, simtus metu tas pats buvo, tik tiesiog nebuvo tokiu pavadinimu: paleo, vegan, vegetarian, raw, omnivorai ir pan...

tiesiog idomu, kaip medicina tobuleja ir irodymai, kaip kas ligas kelia.... pvz labai paplitusi yra Celiac liga, tik musuose kazkaip negirdet (fju vis tik ta musu genetika ner baisiai bloga...)(na apskritai musuose ligos slepiamos, nes neprikolas turet net alergija kazkam...ir geda pasakyt, o kad valgyt kazkaip nes savijauta geresne is vis esi tetu pletku objektu tada biggrin.gif)
Atsakyti
Sveiki ir sveikos 4u.gif
Na,ir prirašėt doh.gif Nepajėgiu perskaityt blush2.gif
Savaitgalis visas judesy bildesy krebždesy šnaresy biggrin.gif
Prasimyniau šeštadienį 30km dviratuku,tai nė nepajutau. Gaila,ilgesnei distancijai laiko nebuvo verysad.gif Jautiena,o kokiu tu greičiu mini? Aš daugmaž 25-28 laikiau,opriklausomai,kur važiavau. Nuo kalnelio tai ant 42 pasileidau lotuliukas.gif Bet mieste važiuoti tai tragedija, skambaliuok,niekas nepraleidžia, dar apšaukia: "čia pėsčiųjų!!!!" doh.gif , borteliai nepritaikyti,mašinos nepraleidžia,žodžiu,toli toli mums dar iki šito riekalo supratimo...

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 19, 09:26)
Mhm plank daryt ir visus suolius atsargiai reik daryt, sustiprejus.

Hmmm,dabar galvoju,kokią plank Irunia turėjo omenyje? Tą,kur atšoki atgal,ištiesdamas kojas,ir vėl į atsitūpimo padėtį? Sunku man dar gaudytis pavadinimuose blush2.gif

QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 19, 17:54)
Na, aš truputį ne į temą pakalbėsiu, bet grįžau iš jamam akcijos.
Bet užėjus į "Audimą" vėl nusipirkau aprangą sportui.

Nu,ką gero nugriebei?
Audimas mano svajonė wub.gif ,deja,neprieinama blush2.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 19, 18:20)
o apranga smagu nusipirkti... as tai maikonus keiciu ..
siaip spec. sportui pasipirkdavau paprastu po pora litu tympkiu ir maikiu.. nieko specialiai...

O aš sportuoju tik su spec.apranga,nesvarbu,kokio stovio ji bebūtų biggrin.gif Taip norėtųs su šortukais,bet nu žiauriai nepatogu,kai prakaitas žliaugia,šlapia būni,tai geriausia,kad visi rūbai sugertų prakaitą,jokio diskomforto tada. O šiaip kai nepagaili pinigų geresnės firmos drapanai,tai bent jau man 100 proc. pasitvirtina, va iš SD Reebok bridžus ir maikę drožiu kasdien jau virš metų,gal pusantrų,ir nemokėjau baisiai daug,kasdien skalbiama,nu tfu tfu,viskas thumbup.gif O jau staniką koookį atradau,šitiek ilgai ieškojus užsiroviau ant nerealaus,super muper wub.gif

QUOTE(milė. @ 2012 05 20, 17:30)
Pažiūrėjau tą video su vs modeliu. Žodžiu, pas mane tokios pat spalvos oda kaip ir pas ją, bet tai kaip ji ir išlieka tokia po treniruotės? Aš visa raudona būnu!

Nepergyvenk,aš irgi kaip burokas,ale dzin dzilin man biggrin.gif 4u.gif

O jau tvankumas pas mus. Bl,reik išbėgt,lyt pradėjo,dundena doh.gif
Papildyta:
Skirmante,lyg tu su pedometru vaikštai. Kur jį tvirtint reik,prie kojinės,bato kažkur? biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as stanikus nenesiojamus kasdiena kaip gerus, paverciu sportiniais... bet nu ner geras dalykas, nes nesportui pritaikyti... o tie sportiniai tokie plonos medziagos arba be pakietinimu man nepatinka...aciu biggrin.gif sportinsiu ir ziuresiu visai i plokstumas, man porolonu bent reik.ir sportuojant biggrin.gif bent su viskuom atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 21, 10:30)
as stanikus nenesiojamus kasdiena kaip gerus, paverciu sportiniais... bet nu ner geras dalykas, nes nesportui pritaikyti... o tie sportiniai tokie plonos medziagos arba be pakietinimu man nepatinka...aciu biggrin.gif sportinsiu ir ziuresiu visai i plokstumas, man porolonu bent reik.ir sportuojant biggrin.gif bent su viskuom atrodau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tas sportinis irgi viską priploja,kas beliko,nu bet dzin,susitaikiau. Manasis ne plonos medžiagos,o kai užsidedi,tai net segt nereikia,ir taip prilaiko lotuliukas.gif Nors kiek bežiūrėjau,niekas netiko,ir tie Nike,irgi,neprilaikė schmoll.gif Nžn,gaila man paprastų sportui,nusiperki vieną spec.,ir droži droži droži iki begalybės smile.gif
Atsakyti
Su nauja savaite visas! Saulės užtemimas neveikia jūsų? biggrin.gif
Atmyniau į darbą su dviratuku. Bet pas mane gerai-darbas už miesto,tai tik kelios sankryžos,šviesoforai. Ir vairuotojai geri pasitaikė-vis praleisdavo smile.gif Čia gal trumpi šortukai pagelbėjo biggrin.gif
Aš be liemenėlės sportuoju,nes neturiu ką į ją dėti biggrin.gif o paralonų jau seniai nemėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 21, 10:45)
Su nauja savaite visas! Saulės užtemimas neveikia jūsų? biggrin.gif
Atmyniau į darbą su dviratuku. Bet pas mane gerai-darbas už miesto,tai tik kelios sankryžos,šviesoforai. Ir vairuotojai geri pasitaikė-vis praleisdavo smile.gif Čia gal  trumpi šortukai pagelbėjo biggrin.gif
Aš be liemenėlės sportuoju,nes neturiu ką į ją dėti biggrin.gif o paralonų jau seniai nemėgstu smile.gif

Mano svajonė-darbelin su dviratuku wub.gif
Atsakyti