Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 09, 17:08)
aciu Sedindriuke  4u.gif
kas del begiojimo, tai as paprastai begioju, nevilioja manes nei pleveles nei kas kita  ax.gif bet begu karta ar 2 kartus i savaite....tai galvoju gal dar pora dienu ikelti i grafika.. blush2.gif  arba daryti papildomus pratimus toms leskoms , kur Sedindriuke parase  4u.gif

na matai tie pratimai buna tiesiog treniruotes komplekse pas mane... ir dabar skaidau dienas: virsus apacia.. kojos pasipute, bet ai nu dejau ir neliudejau.. svarbu tvirtos, vis tiek susitvarkys...o riebalinis sluoksnis mazeja ir ant ju, tik aisku mums viskas dideja akyse biggrin.gif veizolai blogai rodo kaip visada.. kiti pamate sakytu kas tau nutiko, ko perkarus tokia... pilna tokiu draugiu....
Atsakyti
pliusas i kalendoriu...ojojoi papsi nuo nosies prakaito lasiukai blush2.gif lekiu i dusa smile.gif mamkos sportuojam, netingim...vasara ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 09, 19:07)
pliusas i kalendoriu...ojojoi papsi nuo nosies prakaito lasiukai blush2.gif lekiu i dusa smile.gif mamkos sportuojam, netingim...vasara ant nosies biggrin.gif

nu Mandy333 ir pavarei- ne visos cia mamkos biggrin.gif:D tai nuo subinikes turetu lasiukai laset, o ne nuo nosies po uzpakalio sporto biggrin.gif:D

As isemiau is orkaites triju ingredientu sausainius, ir vesta Brownies sveikasis bet tokie geriai abeji kad seiles tysta - pusryciu jau laukiu, kai kaposiu biggrin.gif

Eisiu sportint, maniskis i kasi isvare palost, tai erdves turiu.. nors va beda, nemegstu kamabry sportuot ant tu parketiniu grindu, virtuvej ant linoleumo geresnis sukibimas biggrin.gif bet kam ta kaimyna gasdinti skausmingai '' nu bleeee ir pratimas.. eina sauu negaliuuu...oooooo aaaa nuuu ir trenere pavare su tuo pratimu, kad ja kur velnias... '' biggrin.gif:D

Siandien Kojom, dubcei ir paskui cardio su inkorporuotais pratimais ABS'ui smile.gif

Irmulia, tau ir smoothie nebereikes gerti, kai po 7 tabletes rytais Animal Flex uzsiversi biggrin.gif:D juokauju - saunu, sanariams maistas parejo smile.gif Skaiciau, kad pagrinde po 2 bankiu padetis pasitaiso. bet mums kai profilaktiskai gali buti kad ir po vienos jau efektas bus. As dvi sugerus esu, kartosiu metu gale tikriausiai..ant ziemos tepsiu...
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 09, 20:07)
netingim...vasara ant nosies biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
na va ir aš galiu uždėt pliusuką jau šiandien drinks_cheers.gif

tiesa mandy, tai irgi skatina sportuot, nes kuo toliau tuo geresnis oras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 09, 20:20)
nu Mandy333 ir pavarei- ne visos cia mamkos biggrin.gif:D tai nuo subinikes turetu lasiukai laset, o ne nuo nosies po uzpakalio sporto biggrin.gif:D

HA HA HA... tai nori pasakyt jei trefke tik subinikei, tai tik rurka turi but suprakaitavus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na siaip vadinas super mamu svetaine...kazkodel pagalvojau, kad dauguma vistiek mamkos g.gif
Atsakyti
Sveikos

As siandien sportuodama sudeginau 1000 kcal. Ryte nuzingsniavau 6,5km, vakare treniruote su JM ir kiek truko pamyniau dvirati.
Atsakyti
Skirmante su zinksniuokliu dirbi???
man tai jau visa menesi skauda 'rura' nuo JM, kiekvienam judesi apie ja pagalvoju kai kur pasisuku ir skauda biggrin.gif veiksminga vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Laba, šiandien mums laisva. Nepamačiau, kad spageti baigėsi, tai teko ryžius virti prie tuno. Pasidžiaugiau, kad MB viską ką gaminu valgo, tai kažkodėl neliko labai sužavėtais tunu su ryžiais smile.gif Ale žinau kodėl, pats kaltas, perdaug juos nusūdė irnesakyk.gif Sako, gi sakei, kad ši druska (buvusi ir pasibaigusi jūros druska) silpna, tai sako su šaukštu papyliau wacko.gif O pas musjau kuris laikas nauja, rupi jūros druska ir jau ne silpna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 09, 21:00)
Laba, šiandien mums laisva. Nepamačiau, kad spageti baigėsi, tai teko ryžius virti prie tuno. Pasidžiaugiau, kad MB viską ką gaminu valgo, tai kažkodėl neliko labai sužavėtais tunu su ryžiais smile.gif Ale žinau kodėl, pats kaltas, perdaug juos nusūdė irnesakyk.gif Sako, gi sakei, kad ši druska (buvusi ir pasibaigusi jūros druska) silpna, tai sako su šaukštu papyliau wacko.gif O pas musjau kuris laikas nauja, rupi jūros druska ir jau ne silpna biggrin.gif

As jau po LovingFit rurkos trefkes.. eina sau galvojau dieve kokia lengva bus, nesmaoniga.. o dieve paskui buvo net dvi maikes permirko ir akis isgrauze prakaitas biggrin.gif paskui Cardio padariau is dabartiniu Lizkapapes Bodyrocko workout (siandienos BURN dalis)...

Druska... va Lietuvoj gyvendama nenaudojau druskos papildomai i niekur, atvykus i UK prireike.. kazkaip norejos skonio.. pamenu bendrabuty pamisus buvau del situ salotu vakarienei: tarkuotos morkos, kukuruzai is skarbonkes, surio fermentinio kubeliai ir butinai druskos rupios tais ne kaip kad ta rusiska buna bet tie didesni kristalai..nu mirdavau kaip man tu salotu reikejo... daug begiojau, matomai prakaitas avo daro o ir UK maistas sako be skonio... na o dabar druskos paberstau i salotas, nes vis tik Bodyrock ir kt intensyviom treniruotem uzsiimant druka butina, nes isprakaituojama..susivaryt elektrolitus galima organizme ir bus problemu su sirdele.. o mes vis dar zvygaujam mum cardio cardio reikia subinikem mazint.. o cardio ir yra sirdies darbas...

del maisro be skonio UK.. su mama snekam sian skype..sako pasirodo va kuria varske grudeta valgau pasirodo joje tik 60 proc varskes yra o visa kita priedai..nu sakau palauk paziuresiu is ko mano cottage cheese padarytas.. nu ka skaitau sudetis: minkstas neriebus pieno suris, papildomi ingredientai druska. Alerginiai ispejimai: yra pieno... zodziu va va lenku varskes... mes cia bent dar ir vietiniu neprifarsiruotu galim rasti.. nors tose varskese nereik bijoti ksantano ir garo gumu, naturalus dalykai tai yra.. pati turiu ksantano gumos, dedu kartais i kepinius, kuriuose nera miltu ...

na leksiu dusan, ir paskui paskusti bulviu prie saltibarsciu MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 09, 23:11)
nereik bijoti ksantano ir garo gumu, naturalus dalykai tai yra..

Aš vienu momentu kiekvieno nežinomo pavadinimo išsigąsdavau, tai ir šių bijojau biggrin.gif Bet dabar kiek atlaidžiau žiūriu.
Ech, turime trilitriaką natūralių obuolių sulčių, matosi tamsios, tai bus tokios stiprios, saldžios, mmmm... Bet... MB šmikių šmikis nešiojas kažkur po darbus lenktinį peiliuką, kuriame ir atidarytuvas mad.gif Pasvajot apie sulteles preš naktį... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 09, 20:17)
Sveikos
As siandien sportuodama sudeginau 1000 kcal. Ryte nuzingsniavau 6,5km, vakare treniruote su JM ir kiek truko pamyniau dvirati.

sustrai daug kcal bigsmile.gif polar challenguose vis dar dalyvauji? prasti orai pas mus, lyja, negaliu ant dvirko prasilekt - kaloriju padegint, jauciu gerai pasmukau zemyn polar reitinguose, nesinori net ziuret schmoll.gif

Vici: skyle dangtelyje prakalk ir siurbk, tiksliau dvi -viena oro padavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 09, 22:56)
Skirmante su zinksniuokliu dirbi???

Nea. Vaikstau greitai, siek tiek begu, jei pulsas per zemas. Nepatogu man begti stumiant vezima.

QUOTE(jautiena @ 2012 05 10, 00:27)
sustrai daug kcal  bigsmile.gif polar challenguose vis dar dalyvauji? prasti orai pas mus, lyja, negaliu ant dvirko prasilekt - kaloriju padegint, jauciu gerai pasmukau zemyn polar reitinguose, nesinori net ziuret  schmoll.gif 

Dalyvauju. Kaip tik prisijungiau i nauja, savaites trukmes, max 1000kcal per diena. Tokie apribojimai man patinka. Nusvyra rankos, kai jau po pirmos dienos kas nors ikelia virs 3000kcal. Neimanoma aplenkti tokiu.
Atsakyti