Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

SVEIKOS!MANISKIS IRGI PAS MANE VISAIP MIEGA.STENGIUOS GULDYT I LOVYTE,BET KAI DAUG SYKIU KELIASI,NES DAR ZINDAU,TAI TENKA PAS SAVE I DVIGULE LOVA PASIGULDYT(VYAS KITAM KAMBARY ISSIUSTAS,TAI SIEK TIEK KENKIA MUSU SANTYKIAMS,BET CIA KITA TEMA).TIA MANO VYRUI KAIP ROJUS VISAIP VARTALIOJASI,UZMIEGA VISOKIOM POZOM,NEBIJAU PRISPAUST.BET PRIE GERO GREIT PRIPRANTAMA.BET KA DARYSI PAVARGSTU,TAIP DAZNAI KELTIS,TENKA PASIIMT. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažylei 3 mėn. miega savo lovytėj. Vakare reikia tik užgesinti elektra ir mažoji keliauja i sapnų šali :P :P
Atsakyti
saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Na nors manoji labai rami ,bet uzgesus lemputei neuzmiega,reikia ir pasupti ir paniuniuoti..
Atsakyti
yra tam specialios lemputes,gali degti visa nakti,elektros beveik nenaudoja ir vaikui sviesu ir mamyte viska mato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2006 09 28, 11:21)
1.Aš tai už tai, kad mažylis miegotų savo lovytėje 4u.gif
2.Pirmąsias vieną ar dvi savaites rekomenduojama miegoti kartu su mažyliu vienoje lovoje, kad jaustų mamos artumą ir šilumą, o vėliau, kai mažylis jau truputį apsipranta su jį supančia aplinka - galima pratinti prie jo lovelės....

Aš tai irgi jaučiauosi labai įsitempusi,kai mažylis šalia miega ir pabundu nuo menkiausio jo judesio.

1.drinks_cheers.gif
2. Pirmas savaites aš taip buvau įsitempus, kad nors vaikas miegodavo savo lovytėje, man visą laiką atrodydavo, kad jis šalia ir aš bemaitindama užmigau. Būdavo taip, kad prabusdavau ir kuisdavausi lovoje ieškodama vaiko, nors tuo metu vaikas ramiausiai miegodavo savo lovytėje doh.gif Tai kai tik galėjau sėdėti, vaiką maitinti nešdavausi į kitą kambarį ir maitindavau sėdėdama. Taip ir baigėsi visi mano lunatizmai...
Atsakyti
brangiosios mamytes miegancios vienoje lovoje su mazyliais,o ka galvoja apie tai jusu antrojo puse?mano vyras iskarto pareiske nepasitenkinima,nes jis nori miegoti su savo zmona,o ne su vaiku verysad.gif
Atsakyti
. Būdavo taip, kad prabusdavau ir kuisdavausi lovoje ieškodama vaiko, nors tuo metu vaikas ramiausiai miegodavo savo lovytėje doh.gif
Ir man budavo panasiai biggrin.gif
QUOTE(meile0409 @ 2006 10 06, 11:04)
brangiosios mamytes miegancios vienoje lovoje su mazyliais,o ka galvoja apie tai jusu antrojo puse?mano vyras iskarto pareiske nepasitenkinima,nes jis nori miegoti su savo zmona,o ne su vaiku verysad.gif

Pirmaisiais menesiais mama turi pasisvesti vaikuciaui ir daryti viska kas jam geriausiai,kad jis paaugtu ir sustipretu.Na as toki vyra seniai buciau isgrudusi is lovos ir liepciau miegoti ant grindu. cool.gif user posted image
Atsakyti
jei tu taip manai apie vyra,kuris nori nors naktimis buti su savo zmona,tai tavo santuoka puiki!
as turiu daug pazistamu su vaikuciais ir kurie miega su mazaisiais lovoje tai santuoka tikrai nelabai maloni,nes santuokiniai neturi sau laiko.mazyliui yra laikas skirtas dienos metu,daugiau negu 14valandu,o vyrui nors tas likusias jegas reikia atiduoti,nes ir jis pas mus mazas vaikas.dar mazesnis uz mazyli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 10 06, 20:56)
jei tu taip manai apie vyra,kuris nori nors naktimis buti su savo zmona,tai tavo santuoka puiki!
as turiu daug pazistamu su vaikuciais ir kurie miega su mazaisiais lovoje tai santuoka tikrai nelabai maloni,nes santuokiniai neturi sau laiko.mazyliui yra laikas skirtas dienos metu,daugiau negu 14valandu,o vyrui nors tas likusias jegas reikia atiduoti,nes ir jis pas mus mazas vaikas.dar mazesnis uz mazyli bigsmile.gif

Na as nepazystu tokiu vyru mazyliu.Mano vyras suauges ir subrendes vyras ,kuris rupinasi seima.Mes sau vienas kitam nebepriklausom,visas pasaulis sukasi apie vaikus,mums malonu su jais buti,miegoti vienoje lovoje,na ,jie tiesiog mums netrukdo.O tas likusias jegas geriau pasilik sau,nes jei mama pavargusi tai visa bloga nuotaika pesiduoda kitiems. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 10 06, 11:04)

na, aš miegojau su pirmu vaiku, dabar su antru miegu mirksiukas.gif
Ką galvoja vyras? Taigi čia jo vaikai doh.gif

Jeigu suaugęs vyras, TURINTIS SAVO VAIKŲ, vis dar bijo miegoti vienas, ir verčia žmoną-motiną vaiką išnešti į kitą lovą ar net kambarį, kad jam ji galėtų skirti visą dėmesį, tai... tai jis gal dar nesubrendęs turėti savo vaikų mirksiukas.gif
Nu čia užlenkiau, pardon.

O tai jūs kasnakt, taip sakant, "žaidžiat"? blink.gif

Mes atskyrėm poilsį ir seksą. Tai jau kai einam miegoti, tai tokios mintys jau irgi miega bigsmile.gif Vaikai netrukdo ir NEMATO.
Mūsų vaikai mums - mūsų svajonės. Mus ramiai nuteikia, kai girdim ramų vaikų alsavimą, kai matom, kada jie nusikloja ir skubam prikloti, kai jie staiga per miegus kažką susapnavę pravirksta.. esi šalia ir gali paguosti.
Atsakyti
Sutinku su jumis. Pas mus nebuvo problemu su miegojimu savo loveleje ju nera ir dabar. Tik noreciau kad maziuke pradetu ismiegoti visa nakti. O tai ilsetis nakti negaliu. Dali nakties miega loveleje,bet kai maitint isikeliu pas save ir...uzmiegu. Dabar tai jau nieko,apsipratau. Jokiu raumenu skausmu,o pradzioje prisiminus- baisu darosi doh.gif Nors lova ir plati musu,bet maziuke nepastoviai miega viduryje. Kiekviena karta turiu keisti puse ir maziuke stumdau. Tikras vargas.
Atsakyti