Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

QUOTE(Svet@ @ 2006 09 28, 20:29)
Mes irgi miegame kartu su suneliu,ir nejauciu jokio diskomforto schmoll.gif Ir as miegu ramiai nes zinau,kad mazutis nenusiklojes ir nesala,be to nereikia isbudinti naltinio miegialio kai jis uzsimano pienuku pasmaguriaut.Sunelis net neatsimerkia tik kaip eziukas snaruoti pradeda tai zenklas ,kad pienuko norim.Tai jokiu asaru ir ramus miegas.Lovyte ir as nupirkau ir ji sekmingai stovi kampe nenaudojama schmoll.gif Nes jis net diena joje nenori miegoti blush2.gif Dukra irgi miegojo su mumis tik skirtumas vienas ji diena miegojo lovyteje.

Mano vaikutis irgi labai nenorėjo lovytėj miegot, tai iš pradžių miegojom tryse - visi kartu ir tame nieko blogo nemačiau.... Tik viena draugė prasitarė, kad nuo mažens miegojo kartu su mažyliais. Tai dabar sūneliui dešimt metų o dukrytei keturi ir visi miega vienoj lovoj doh.gif todėl, kad taip nuo mažens įpratę ir jokiai būdais nenori miegoti atskirai biggrin.gif
Nutariau pasimokint iš svetimų klaidų, pasitelkiau kantrybę - kartais naktį keliuosi kokį 30 kartų, bet mažylis įprato miegoti savo lovytėje bigsmile.gif
Atsakyti
Mes visada stengiamės,kad vaikas užmigtų savo lovelėje. Kartais išmiega ir visą naktį,o kartais naktį persikeliam pas save,nes jau laaaabai daug katrų budinėjas. doh.gif
Atsakyti
Mano dukrutė nemiega niekur kitur, tik lovelėj. Na, jei lauke esam, tai tada vežime, bet namie, tai taip jau priprato ir miega tik savo lovelėj
Atsakyti
mes miegam kartu nuo gimimo, išsimiegam. Manau,kad taip muo pradžios buvo skirta mamai miegot kartu su kudikiu. Mano vaikai visi su laiku atsiskirė bė didelių problemų... tongue.gif
Atsakyti
Mano mazius miega savo lovytej. Kai tik parsivezem, ten ir paguldziau. O dabar, ziuriu jam daugiau patinka pas mus. Vis dazniau prabunda, ir lovytej jau nebeuzmigdysi, tenka persikelt pas sau i lova doh.gif . O as tai jau miegot ramiai negaliu, nes man tai baisu, kad neprispausciau. Tai atsinesus pas sau i lova visad laukiu kol jis vel kietai iminga ir pernesu atgal i lovyte.
Atsakyti
man ir taip buvo,bet as tvirtai ryzausi,kad nei jokios mano lovos.yra nupirkta jo lovyte,ten jis ir miegos.Prikrpviau ten zaisliuku kad jis tik ten noretu gultis
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai gal kokias tris savaites miegojom kartu, bet paskui kai mūsų mažoji priprato prie naujos aplinkos pradėjom guldyti į lovytę... kol kas jokių problemų... tfu tfu tfu... išmiega visą naktį smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte kokias pirmas 2 savaitėles miegojo pas mus lovoje. Kitaip negalėjau-turėjau ja matyti kiekvieną akimirką. Bet poto supratau, kad taip amžinai nesitęs tad kuo anksčiau tuo geriau pradėti migdyti atskirai ir dabar visa nakti miega savoj lovelėj. Aišku kai buna sunkesnės naktys ir dažnai keliames, tada vėl žygiuojam i tėvelių lova biggrin.gif
Atsakyti
pas mus ir jei neramios naktys buna reikia maziuka persikelti pas mus i lova,bet jei taip padarau,tai pati nemiegu arba miegodama bijau kad neuzgauciau Dominyko.kaip suprantant,tada miego nebuna man schmoll.gif
Atsakyti
o aš su pirmu pramiegojau kartu iki 1,5 metų, tol kol žindo. Atjunkiau, baigėsi ir miegojimai kartu.
Dabar vėl tas pats. Žindau, tai ir miegam kartu. Ir nekalba man tas leliukas dar taip, kad neužmigčiau... Papą į "dantis" ir lūžta. Man taip labai patogu, nereikia eiti, kilnoti. Nebijau jo užspausti. Neįmanoma. Girdžiu jo kiekvieną krepštelėjumą. Bet manęs tai nevargina. Aš bet kada galiu jį priglaust, pabučiuot, paglostyt. Miegantį, besišypsantį... Taigi taip greitai baigsis šis periodas.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 10 05, 14:54)
o aš su pirmu pramiegojau kartu iki 1,5 metų, tol kol žindo. Atjunkiau, baigėsi ir miegojimai kartu.
Dabar vėl tas pats. Žindau, tai ir miegam kartu. Ir nekalba man tas leliukas dar taip, kad neužmigčiau... Papą į "dantis" ir lūžta. Man taip labai patogu, nereikia eiti, kilnoti. Nebijau jo užspausti. Neįmanoma. Girdžiu jo kiekvieną krepštelėjumą. Bet manęs tai nevargina. Aš bet kada galiu jį priglaust, pabučiuot, paglostyt. Miegantį, besišypsantį... Taigi taip greitai baigsis šis periodas.. wub.gif

thumbup.gif
Ir man yra ramiau, kai vaikiukas miega šalia. Šiaip man dabar be jo ir užmigti yra sunkiau. Būna kai jis miega vienas, nes ankščiau užmigo, o aš lovoj laukiu kol pabus wub.gif - dažnai nesugebu pasinaudoti galimybę "laisvai" pamiegot
Atsakyti