Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikos, mielosios

Ačiū už krūvą patarimų 4u.gif
Kaip gerai, kad yra pas ką pasiklausti.
Atsakyti
mergaitės, pasidalinkit, kaip pajutot pirmuosius judesiukus, kokie jie buvo?
man vakar lyg ir spyrė kai kas kelis kart pilvo apačioje, vat ir galvoju mastau.gif na aišku, ne tai kad spyrė, bet žinot, kaip būna, kai pulsuoja vena? tai vat toks vienas, arba kaip pirštu kas būtų palietęs.. žodžiu, trūksta žodžių biggrin.gif suklusau - nieko, laukiau laukiau.. pamiršau, po kiek laiko, gal po val, vėl - vienetinis bumbt, ir taip kelis kart didesniais intervlais.. dar ir kūtenimą kartą pajutau, o gal tai tiesiog rūbų išdaiga.. kai nelaukiu, tai sunku tokį silpną jausmą paskui "atkurti" atminty.. nekreipčiau dėmesio, ramiau laukčiau stipresnių pojučių, bet gydytoja sakė užfiksuot tą dieną, kai ką pajausiu smile.gif draugė sakė, ji nejuto jokių vienetinių bumbt, o aiškius judesiukus, kaip vaikelis ten kažką veikia ale šurmuliuodamas..
ir negaliu atsigrožėti savo augančiu pilvuku wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 08, 08:56)
man vakar lyg ir spyrė kai kas kelis kart pilvo apačioje, vat ir galvoju mastau.gif na aišku, ne tai kad spyrė, bet žinot, kaip būna, kai pulsuoja vena? tai vat toks vienas, arba kaip pirštu kas būtų palietęs.. žodžiu, trūksta žodžių biggrin.gif suklusau - nieko, laukiau laukiau.. pamiršau, po kiek laiko, gal po val, vėl - vienetinis bumbt, ir taip kelis kart didesniais intervlais.. dar ir kūtenimą kartą pajutau, o gal tai tiesiog rūbų išdaiga.. kai nelaukiu, tai sunku tokį silpną jausmą paskui "atkurti" atminty.. nekreipčiau dėmesio, ramiau laukčiau stipresnių pojučių, bet gydytoja sakė užfiksuot tą dieną, kai ką pajausiu smile.gif draugė sakė, ji nejuto jokių vienetinių bumbt, o aiškius judesiukus, kaip vaikelis ten kažką veikia ale šurmuliuodamas..
ir negaliu atsigrožėti savo augančiu pilvuku wub.gif  blush2.gif

Siaip kiekvienai skirtingai buna su tais judesiukai, as pvz pajutau normalus bum bum apie 19 sav. iki tol nezinau ar kaz ka jutau, siaip ir placenta mano uzpakalineje sienoje ir esu ne liekna gal dar del to velokai pajutau, jei esi lieknute tai gali buti, kad jau pradejai jausti savo maziuko pirmus judesiukus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 06 07, 22:58)
Mergytes, nepykit, kad cia pas jus uzsukau, nes dar neturiu jokios teises, bet toks dziaugsmas uzpuole, kad negalejau neparasyti... Nors as tuose visuose problematiskuose skyreliuose lankausi tik apie metus, bet taip nudziugau sitam skyrelyje pamaciusi taip daug kitur pries kiek laiko matytu vardu, taip apsidziaugiau!  blush2.gif Jus visos cia esancios ikvepiat mums, pas jus norincioms, neitiketina vilti! wub.gif

Sveikute, nu kas sake, kad neturi jokios teises cia uzsukti, as taip nemanau schmoll.gif , juk irgi ruosesi tapti mama taigi prasom uzeiti dazniau, ir laukiam cia visas mergaites, kad ko greiciaus visos taptumet nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 08, 09:35)
jei esi lieknute

esu blush2.gif ir placenta nugaros pusėj prie kaklelio (bent jau buvo prieš keturias savaites).. na dar šian klausysiuos, mažu tikrai jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 08, 07:40)
esu blush2.gif ir placenta nugaros pusėj prie kaklelio (bent jau buvo prieš keturias savaites).. na dar šian klausysiuos, mažu tikrai jau bigsmile.gif

O čia daktarė turi pasakyti, kur ta placenta? Man nesakė nieko g.gif 2dienį apžiūra, tai gal daugiau ką susakys. O judesiukų laukiu išsišiepus, bet kolkas tyluma. Vakar niežulis ant pilvo užėjo, vyras sako, gal jau tie paplazdenimai lotuliukas.gif Sakau-kuo labaiu plazdena, tuo labiau niežti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 06 08, 12:05)
O čia daktarė turi pasakyti, kur ta placenta? Man nesakė nieko  g.gif

jei nesakė, tai gali reikšti, kad viskas gerai, placenta normalioj vietoj, nes pas mane buvo prie pat kaklelio žiočių, todėl akcentavo ir pasakė, kad turim susilaikyt nuo santykių.. tai buvo 11-ta savaitę, sakė, kad gali pakilti augant vaikui ir bus galima vėl džiaugtis gyvenimu laugh.gif 13-ta savaitę buvom pas genetikę, sakė placenta nugaros pusėje, bet jau nebeužklausiau, ar pakilo, po dviejų sav. einu pas savo gydytoją, tada viską ir sužinosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 birželio 2012 - 11:19
QUOTE(Tanga @ 2012 06 07, 13:28)
Aš po TA, viskas  thumbup.gif , belieka tik... laukti. Na ką, lauksime  biggrin.gif Privalomi pirkiniai padaryti (beveik viską internetu susipirkau, nes tai tikrai pigiau), tašė sukrauta, liko drabužėlius pabaigti tvarkyti ir tėtį iš komodos iškraustyti, bet čia jau vieni niekai  biggrin.gif

Na, tai ar tetis jau iskraustytas?? smile.gif Kaip smagu, kai lieka tik laukti.. Gal pirkai kokius nors, pvz,, tena, paklotukus neperslampancius? Neapsisprendziu, kokio dydzio pirkti - 60x60 ar 60x90. Man lyg pirmas variantas geriau, o vaistinej primygtinai kiso antraji.. Tai nepirkau jokio doh.gif Nes net vystymo stalas nera tokio ilgio, kaip juos po to uzlankstyti?

Kelios dienos, kaip zuike maziau juda, na, sujuda, pasimuisto, nera taip, kad nei krust, bet tokiais sokiais neuzsiimineja, kaip pries tai. Kad net pilvas sokinetu i visas puses. Tai neramu, ar jai viskas gerai? Gyd. bus tik pirmadieni. Sakau, jei man kokia gelezis nukritus, gal ir jai ten ko nors truksta, kad taip nestipriai bumsi? unsure.gif

Ir isvis, kazkaip atrode, sulauksiu is pradziu 25, po to 30 savaiciu, tai jau bus ramu, jau lelius didelis.. Ogi nieko ne ramiau - kiti rupesciai atsiranda, nei ankstesniame laike. Dabar laukiu 36, jau tada bus visai ramu (cia vis dar taip naiviai raminu save lotuliukas.gif )

Labukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 06 08, 12:50)
Kelios dienos, kaip zuike maziau juda, na, sujuda, pasimuisto, nera taip, kad nei krust, bet tokiais sokiais neuzsiimineja, kaip pries tai. Kad net pilvas sokinetu i visas puses. Tai neramu, ar jai viskas gerai? Gyd. bus tik pirmadieni. Sakau, jei man kokia gelezis nukritus, gal ir jai ten ko nors truksta, kad taip nestipriai bumsi? unsure.gif

o negali būti taip, kad tiesiog sumažėja laisvos vietos, tai ir nepatogu šokių-pokių daryt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 08, 13:54)
o negali būti taip, kad tiesiog sumažėja laisvos vietos, tai ir nepatogu šokių-pokių daryt? smile.gif

Galvojau apie tai.. Tik gal tokiu atveju pamazu mazetu, rimtu? O cia smaukst - ir apsispakajino per kelias dienas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 06 08, 13:03)
Galvojau apie tai.. Tik gal tokiu atveju pamazu mazetu, rimtu? O cia smaukst - ir apsispakajino per kelias dienas unsure.gif

Labukas,

Gal apsisuko Tavo leliuke ir dabar stubura spardo, del to ir nejauti pilvo bangavimo. Maniske buna isstato guza ir toliau sau rami.
Papildyta:

Panasu, kad pajautei pirmuosius savo leliuko krebzdenimus. As taip pat panasiu laiku pajauciau. O apibudina juos visos kitaip, tai drugeliu plazdenimas, tai krebzdenimas. Manau, kad tai jau pirmieji kontaktai. Dziaukis dabar jais, nes tai nerealus jausmas.
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 07, 12:28)
Aš po TA, viskas  thumbup.gif , belieka tik... laukti. Na ką, lauksime  biggrin.gif Privalomi pirkiniai padaryti (beveik viską internetu susipirkau, nes tai tikrai pigiau), tašė sukrauta, liko drabužėlius pabaigti tvarkyti ir tėtį iš komodos iškraustyti, bet čia jau vieni niekai  biggrin.gif

Tanga, kaip dziugu. Jau jau arteja tas momentas 4u.gif
Atsakyti

Aš pirmiausia pajutau muilo burbulų sproginėjimą: lyg kažkas plėstųsi ir subliūkštų. Ilgai tas jausmas toks buvo, tik vėliau peraugo į rimtesnį bumsėjimą. Vakar taip malėsi, kad raminti reikėjo. Šlapimo pūslė vietoje bokso kriaušės tarnavo. Tik bum ir lekiu į wc, o ten nė lašo negaliu išspausti lotuliukas.gif Paskui nebekreipiau dėmesio į tą norą biggrin.gif
Papildyta:
Na, tai ar tetis jau iskraustytas?? smile.gif Kaip smagu, kai lieka tik laukti.. Gal pirkai kokius nors, pvz,, tena, paklotukus neperslampancius? Neapsisprendziu, kokio dydzio pirkti - 60x60 ar 60x90. Man lyg pirmas variantas geriau, o vaistinej primygtinai kiso antraji.. Tai nepirkau jokio  doh.gif Nes net vystymo stalas nera tokio ilgio, kaip juos po to uzlankstyti?

Tėtis pats susiprato ir užleido komodą savo mergytėms biggrin.gif
Pirkau lietuvišką frotinį vandens nepraleidžiantį paklotuką 100x40. Keisti kažkokie išmatavimai g.gif Reikės jaučiu didesnio pasidairyti. Ant pervystymo lentos gerai, bet pasivartymams ant lovos mažokas. Tų vienkartinių dar nepirkau. Manau, 60x60 užtenka, juk klosi tik po užpakaliuku.
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2012 06 08, 13:24)
Tanga, kaip dziugu. Jau jau arteja tas momentas  4u.gif

wub.gif Ir nekantru, ir baugu. Įtariu, kad tai nutiks pačiu netikėčiausiu momentu (nors turėčiau būti tam pasiruošusi), nes taip pas mane kažkaip viskas visada susideda į krūvą. Kitą savaitgalį laukia draugės gimtadienis sodyboje, tai jaučiu tada ir sulauksiu savo mergytės smile.gif
Atsakyti

Ir isvis, kazkaip atrode, sulauksiu is pradziu 25, po to 30 savaiciu, tai jau bus ramu, jau lelius didelis.. Ogi nieko ne ramiau - kiti rupesciai atsiranda, nei ankstesniame laike. Dabar laukiu 36, jau tada bus visai ramu (cia vis dar taip naiviai raminu save  lotuliukas.gif )

o manasis atvirksciai jau kelios dienos toks aktyvus, net kita karta skaudziai palenda po sankauliais ir visa dian pilvas banguoja, tik nakti kai uzmiehu ir mazasisi jau poilsiauja smile.gif
As irgi kaip ir tu is pradziu galvojau isnesioti iki 26 sav.,paskui iki 30., paskui iki 32, o dabar apie 37 svajoju biggrin.gif
Atsakyti