Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 18, 22:11)
Sveikos mergaites, prisiduodu, kad mes turim savo JONUKA thumbup.gif  Gimem birzelio 15d. virs 4 kg, ugis 53cm. Gimdymo istorija veliau, nes tik siandien isleido is ligonines. Manau nereikia sakyti kokia laiminga esu  wub.gif

Ir as prisidedu prie visu sveikinimu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 10:17)
sveikos 4u.gif

marusiote0120[/b], as judesiukus pajauciau tik 23 savaite rolleyes.gif iki tol nepklaukiojo man pilve jokios zuvytes, kaip kad kitoms. neskraide jokie drugeliai, nors i viska ziurejau per padidinimo stikla. bet paskui jau kai pradejo duotis  doh.gif
ir kaip laikosi kitos musu dvigubos nestukes? Iride, Iris, Kiva, Perkunas?

parodau viena mezginuka savo spardukams futbolistams blush2.gif :
user posted image

ir taip visko reikia dvigubai doh.gif

Oj kokio grazumo batukai. As kazkaip neturiu talento nei mezgimui, nei siuvimui, nei siuvinejimui - teks naudotis turbut mociuciu paslaugom blush2.gif

Laikomes kaip ir gerai. Tik siandien kvaila isgeriau vitaminu tablete, nes baigesi foline rugstis tai taip supykino, kad tualetas net du kartus kas 5 min buvo geriausias draugas, o dabar skrandi skauda blink.gif Gal sakau kazka isgert, bet kiek zinau nestuke.gif ne viska galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 06 18, 21:07)
Aš tai šiandien apsipatenkinus, nes nukoviau kelnes  cool.gif  Kokia palaima apėmė, kai aplink pilvą pajutau švelnią medžiagytę. Netikėjau, kad taip malonu gali būti.

ooo taip, neštukiški drabužiai gėris thumbup.gif kai pasiskolinau kelnes, tai darbe sėdėt tokia palaima... ir judesiukams niekas netrukdo wub.gif
buvo čia liūdesys apėmęs, tai neduoda vaikas mamai depresuot, vis paspiria, o tai toks džiaugsmas wub.gif

QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 18, 22:11)
Sveikos mergaites, prisiduodu, kad mes turim savo JONUKA thumbup.gif  Gimem birzelio 15d. virs 4 kg, ugis 53cm. Gimdymo istorija veliau, nes tik siandien isleido is ligonines. Manau nereikia sakyti kokia laiminga esu  wub.gif

gal ir reikėtų, nes neįsivaizduoju wub.gif sveikinu 4u.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 06 19, 08:43)
Laikomes kaip ir gerai. Tik siandien kvaila isgeriau vitaminu tablete, nes baigesi foline rugstis tai taip supykino, kad tualetas net du kartus kas 5 min buvo geriausias draugas, o dabar skrandi skauda  blink.gif Gal sakau kazka isgert, bet kiek zinau  nestuke.gif ne viska galima  g.gif

console.gif

labas rytas mirksiukas.gif
pridaviau "medžiagos" tyrimams, ketvirtadienį šuoliuosiu į TA lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 birželio 2012 - 08:59
sveikos

daiva8888
, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Perkune, tikrai nestukiskos kelnes yra geris thumbup.gif

Iris, ar eisi pas genetikus?

QUOTE(nanataa @ 2012 06 18, 22:51)
krempudra. kokie grazus batukai, tiesiog pakerejo jie mane, o as savo lelius nerengiu vienodai, nes dauguma rubeliu skolinti, tad vienodai esu gal pora kartu ka pati nusipirkau ir aprengusi, net batai mano berniukams skirtingi, o cia matau tikra grozi, saunuole smile.gif 4u.gif

pas mane irgi pagrinde viskas skirtinga, bent jau detales ar spalvos. nesiruosiu vienodai rengti, nes ir nenoriu, ir neturiu tiek finansiniu galimybiu, kad viska vienoda isigyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 19 birželio 2012 - 09:27
Sveikos nestuke.gif !
Vakar prisikaiciau apie nesivystancius doh.gif blush2.gif , tai net gydytojai pasikambinau blush2.gif Tai nuvaz padare echo, viskas OK wub.gif Visi simptomai galejo staiga dingti todel, kad kaip gydytoja sake, placenta jau beveik susiformavo rolleyes.gif Siandien 4 buteliukus kraujo nusileidau tyrimams, tai kt penktadieni vel eisiu pas gydytoja. rolleyes.gif

Sveikinam nauja mamyte ir Jonuka! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 19, 10:27)
sveikos

daiva8888
, sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Perkune, tikrai nestukiskos kelnes yra geris thumbup.gif

Iris, ar eisi pas genetikus?

As jau nusirovus pora nestukisku bliuskyciu, sijona, kelniu dar neradau smile.gif Bet jau reikes ieskoti drinks_cheers.gif

Krempudra, taip, eisiu - liepos 4 d. Gavau as irgi kraujo ir slapimo tyrimu rezultatus tai viskas normoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 19, 10:50)
Tai nuvaz padare echo,  viskas OK  wub.gif

va tame ir problema, kad mes ir tos baimes kartais per daug panikuojame ir prisigalvojame doh.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 06 19, 11:03)
As jau nusirovus pora nestukisku bliuskyciu, sijona, kelniu dar neradau smile.gif Bet jau reikes ieskoti  drinks_cheers.gif
Krempudra, taip, eisiu - liepos 4 d. Gavau as irgi kraujo ir slapimo tyrimu rezultatus tai viskas normoj  thumbup.gif

pas kokia gydytoja eisi?
as jau nuo 9 savaites nesiojau nestukiskas kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 19, 10:50)
Sveikos  nestuke.gif
Vakar prisikaiciau apie nesivystancius  doh.gif  blush2.gif  , tai net gydytojai pasikambinau  blush2.gif  Tai nuvaz padare echo,  viskas OK  wub.gif  Visi simptomai galejo staiga dingti todel, kad kaip gydytoja sake, placenta jau beveik susiformavo  rolleyes.gif  Siandien 4 buteliukus kraujo nusileidau tyrimams, tai kt penktadieni vel eisiu pas gydytoja. rolleyes.gif

svarbiausia, kad leliukui viskas gerai, man tai geriau nueiti pas gine ir isitikinti, kad viskas gerai, nei sedeti ir galvoti o kas jeigu...gerai padarei, kad nuejai dabar jausies geriau ir ramiau mirksiukas.gif
Krempudra nu tikrai labai graziai numezgei, pasaka wub.gif as deja megzti nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 19, 11:12)
va tame ir problema, kad mes ir tos baimes kartais per daug panikuojame ir prisigalvojame doh.gif
pas kokia gydytoja eisi?
as jau nuo 9 savaites nesiojau nestukiskas kelnes doh.gif

Pas Krasovskaja mirksiukas.gif As irgi nesiociau, nes paprastos jau verzia per pilva, bet kadangi is ankstesniu laiku kai buvau siek tiek stambesne dar turejau pora uzsilikusiu tai dar sukuosi taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 06 19, 09:28)
Pas Krasovskaja  mirksiukas.gif  As irgi nesiociau, nes paprastos jau verzia per pilva, bet kadangi is ankstesniu laiku kai buvau siek tiek stambesne dar turejau pora uzsilikusiu tai dar sukuosi taip  blush2.gif

Aš irgi pas šitą genetikę buvau, man labai patiko-maloni, konkreti, viską aiškiai papasakoja, išaiškina. Ji atostogose iki Joninių, bandysiu pas ja po jos atostogų patekti. Tikiuosi pavyks. Į mobilų skambinsiu, kurį davė, kaip supratau, antrą kart taip ir reikia.
Nėštukiškos kelnės gėrių gėris, aš jau senai nešioju. Tik gal kai karščiai bus, ta juosta nelabai, bet kolkas džiaugiuosi. Draugė džinsus atidavė nėštukiškus, tai aš nenėščia tokių gražių neturėjau-kaifuoju dabar lotuliukas.gif Tik maikučių trūkumas ilgu, nes lenda ta juosta man. Bet kad tik tokios bėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marusiote0120: 19 birželio 2012 - 11:49
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 06 19, 12:48)
Tik gal kai karščiai bus, ta juosta nelabai, bet kolkas džiaugiuosi

Draugė džinsus atidavė nėštukiškus, tai aš nenėščia tokių gražių neturėjau-kaifuoju dabar  lotuliukas.gif

Tik maikučių trūkumas ilgu, nes lenda ta juosta man. Bet kad tik tokios bėdos  mirksiukas.gif

aha, ir aš tą patį pagalvojau mastau.gif turiu vieną suknelę, tai su ja ir vaikščiosiu biggrin.gif doh.gif

lotuliukas.gif

tai maikučių nusipirkti galima, tuo labiau mada dabar ilgesnės.. aš tai tunikų ilgom rankovėm maža iškirpte pasigendu unsure.gif devėtuose ir nieko gero nerandu, bet kadangi kelnes gavau veltui, tai nuvažiuosiu į "buk mama" ir nusipirksiu porą cool.gif ten mačiau yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 birželio 2012 - 12:23
gavau dalį atsakymų, tai gal kuri žinos.. viskas kaip ir gerai, bet šlapimo ph - 7 (norma 5-6). dėl ko gali kilti ph?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 birželio 2012 - 12:52