labas visoms
QUOTE(Madissa @ 2012 06 18, 16:52)
Na ir slapukas pas tave

visia pagal nika
aha, jau seniau apie tai pagalvojau
QUOTE(dangutex @ 2012 06 18, 17:39)
* Nu ir slapukas Tavo pilvinukas. Bet turbut idomu laukti, kai nezinai kas bus. Nors pati as norejau is anksto zinoti.
** As taip pat dabar knygas ryju ir tik lengvus romanus.
* iš pradžių labai pykau, kam nesirodo, o dar visos moteraitės jautė pareigą nustatyti, kad bus mergytė tai išvis siutau.

dabar galvoj tik viena mintis "kad tik viskas būt gerai". tiesa pykau, ne dėl to, kad nustatinėja mergaitę, bet Kaip nustatinėja. "ai tavo pilvo nėra", "iš tavo vaikščiojimo"... ir t.t.
tiesa,
tą gydytoją man irgi rekomendavo. bet aš pasiryžau kitur gimdyti ir be išankstinių susitarimų.
** knygos tai tik lengvo turinio, paskaitei ir pamiršai. užtat tv tai Kaulus spoksau ir ... futbolą. daugiau nerandu ką žiūrėti.
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 18, 21:00)
Mergaites norejau jusu paklausti ar jums vaiksciojant atsiprasant tarp koju neskauda

?, man jau kokia diena ten skauda ne ta butent voeta o kaip po gero sporto, nu tikiuosi supratot mane
bent jau aš tai supratau, apie ką Tu.

skauda, skauda.
QUOTE(PerKūnas @ 2012 06 18, 21:07)
* Būs vaikas slaptasis agentas 007
**Manęs kažkaip ant knygų dar netraukia. Visiškai jokių nesinori skaityti. Tikiuosi, kad ateis laikas ir "pramuš".
*
** na mane irgi ne iškart knygos patraukė. išvis geriau pagalvojus, pats geriausias veikimas, tai nieko neveikimas
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 18, 22:11)
Sveikos mergaites, prisiduodu, kad mes turim savo JONUKA

Gimem birzelio 15d. virs 4 kg, ugis 53cm. Gimdymo istorija veliau, nes tik siandien isleido is ligonines. Manau nereikia sakyti kokia laiminga esu
sveikinimai, stiprėkit
QUOTE(Streamy @ 2012 06 18, 23:14)
Merginos, gal kuri nori perimti skyrelio prieziura

Kazkaip kuo to;iau tuo maziau prie kompo prisedu ir jau suprantu, kad nebesuseku visos info
atsiprašau, bet aš tai tikrai neapsiimčiau. gal kuri dar nedidelė

norėtų?
QUOTE(Tanga @ 2012 06 19, 15:23)
Jaučiu, įkyrėjau aš čia jums su savo pojūčiais, bet kad neturiu daugiau su kuo pasidalinti savo bėdom
norėtum įkyrėti.

laikykis