Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikos, nestuke.gif,

didziausi sveikinimai kristinukei sulaukus sunelio!!! wub.gif soske.gif

Perkunas, sveika prisijungusi su gausia kompanija! 4u.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 14:40)
Mergaites norejau paklausti ar kam nors atsirado priespienis?AAs pastebejau, kad man is vienos kruties jei paspaudus turpuciuka isbega toks permatomas skystis, antra karta paspaudzius niekas nebega, bet tik is vienos krutines, perskaiciau , kad tai priespienis g.gif

Pries kelias dienas ir man pasirode skyscio lasiukai (as reguliariai vis pasitikrinu, ar jie jau yra, ar ne). Tai ir yra priespienis, bet siukstu negalima jo spaudyti. Jei pradeda laseti savaime, tai tik svariai nuvalyti svelniu skudureliu, ir viskas, o jei gausiau, tai iklotuka isideti. Man dar savaime nebega, bet daugiau ir nebetikrinsiu, kad ko negero nepadarius.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 23, 13:27)
sveikos,

ateinu su žinia : Kristinukei šiandien 9:26 val. gimė berniukas 3,7 kg.
kol kas tiek težinau.  ax.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Aukit diduciai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 13:40)
as pas gydytoja turejau omenyje ejau del tu dekretiniu kol israse laukiau biggrin.gif
Kristinuke valioooo saunuole mamyte sveiknu su suneliu dau sveikatos ir pienuko wub.gif
Mergaites norejau paklausti ar kam nors atsirado priespienis?AAs pastebejau, kad man is vienos kruties jei paspaudus turpuciuka isbega toks permatomas skystis, antra karta paspaudzius niekas nebega, bet tik is vienos krutines, perskaiciau , kad tai priespienis g.gif

Pas mane pradzioje bego, dabar nebebega, tai speju, kad susinormalizavo prolaktinas, nes as priespienio turejau visada, nes prolaktinas kaip suprantu ir nesusinormalizavo, ir bromkriptinas nepadejo doh.gif o siaip kazkada tures jau atsirasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 05 23, 14:00)

Pries kelias dienas ir man pasirode skyscio lasiukai (as reguliariai vis pasitikrinu, ar jie jau yra, ar ne). Tai ir yra priespienis, bet siukstu negalima jo spaudyti. Jei pradeda laseti savaime, tai tik svariai nuvalyti svelniu skudureliu, ir viskas, o jei gausiau, tai iklotuka isideti. Man dar savaime nebega, bet daugiau ir nebetikrinsiu, kad ko negero nepadarius.

nezinojau, kad negalima spausti nebespausiu tada blush2.gif as viena karta pamaciau tiesiog ant spenelio lasiuka toki permatoma is pradziu nesupratau ir issigandau galvoju kas cia dabar, bet paskaicius supratau, kad gali tsirasti priespienio ax.gif
Atsakyti
sveikos,

sveikinimai naujai mamytei wub.gif thumbup.gif sveikatytės jums ir daug pienuko clap.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 23, 12:27)
sveikos,

Sveikinamai didžiausi thumbup.gif thumbup.gif Dabar ramių naktelių ir daug pienelio 4u.gif
Atsakyti
mamyciu skyrelije perskaiciau, kad ir veja234 supuoja savo dukryte sveikinimai ir jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 13:49)
mamyciu skyrelije perskaiciau, kad ir veja234 supuoja savo dukryte sveikinimai ir jai 4u.gif

aš irgi užmačiau, kad mūsų nėštukių gretos retėja. Kažkaip labai greitai mano vardas į viršų kyla...
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif !
As is senojo PKS skyrelio. Pirmojo vaikelio susilaukem po Klimo gydymo ir laparaskopijos. Neseniai pamaciau II, bet kt diena pradejo teplioti unsure.gif Kadangi Klimas atostogavo, tai kreipiausi pas jo kolege O. Kazlauskiene. Pasidariau HCG ir PRG, tai mano PRG tik 18 nmol/l (kai min turi buti 30). Ji man israse Crinone. Jau savaite naudoju ji, bet vakar dedantis iskrito toks kaip varskes gabaliukas. Gal is Jusu kas nors vartoja/vartojo Crinone ir ar tai normalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 23 gegužės 2012 - 14:12
QUOTE(rota @ 2012 05 23, 15:11)
Sveikos  nestuke.gif !
As is senojo PKS skyrelio. Pirmojo vaikelio susilaukem po Klimo gydymo ir laparaskopijos. Neseniai pamaciau II, bet kt diena pradejo teplioti unsure.gif Kadangi Klimas atostogavo, tai kreipiausi pas jo kolege O. Kazlauskiene. Pasidariau HCG ir PRG, tai mano PRG tik 18 nmol/l (kai min turi buti 30). Ji man israse Crinone. Jau savaite naudoju ji, bet vakar dedantis iskrito toks kaip varskes gabaliukas. Gal is Jusu kas nors vartoja/vartojo Crinone ir ar tai normalu?

normalu. Krinta jis gabalais. Buna ir rusvas, nes gali padirginti gleivine.
Pasisalina jo kiek nereikia smile.gif
Atsakyti
sveikos,

sveikinimai kristinukei ir veja234 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 13:40)
as pas gydytoja turejau omenyje ejau del tu dekretiniu kol israse laukiau biggrin.gif
Kristinuke valioooo saunuole mamyte sveiknu su suneliu dau sveikatos ir pienuko wub.gif

ir man atsirado pries menesiuka toks geltonos spalvos skystis ir taip pat tik is vienos puses. Tik nespausk.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 05 23, 15:16)
normalu. Krinta jis gabalais. Buna ir rusvas, nes gali padirginti gleivine.
Pasisalina jo kiek nereikia  smile.gif

Dekui uz atsakyma. Man jis baltas buvo. Tikiuosi Crinone pades mums ir ziema susitiksim su maziuku/e! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 23 gegužės 2012 - 14:35
QUOTE(olialia2001 @ 2012 05 23, 15:32)
sveikinimai kristinukei ir veja234  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir man atsirado pries menesiuka toks geltonos spalvos skystis ir taip pat tik is vienos puses. Tik nespausk.

Man jis bespalvis tok kaip vandenukas g.gif
Papildyta:
QUOTE(rota @ 2012 05 23, 15:34)
Dekui uz atsakyma. Man jis baltas buvo. Tikiuosi Crinone pades mums ir ziema susitiksim su maziuku/e! blush2.gif

tikrai pades mirksiukas.gif
Atsakyti