Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikos nestuliukes smile.gif Registruojuos naujuos namuciuos smile.gif
Sreamy aciu uz juos 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 23, 13:27)
sveikos,

ateinu su žinia : Kristinukei šiandien 9:26 val. gimė berniukas 3,7 kg.
kol kas tiek težinau.  ax.gif

kristinuke didziausi sveikinimai susitikus su suneliu wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif 4u.gif

veja234 taip pat sveikinu susitikus su savo angeleliu 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 05 22, 22:27)
Na manau, kad galiu po truputėlį jungtis į jūsų būrį. Priimkit mane ir du 7 su kapeikom savaičių kleckus. Pavyt, jūsų daugumos, nepavysim, bet iš paskos seksim wink.gif

Prisistačius, net labiau nėščia pasijaučiau biggrin.gif

PerKunas nepaprastai smagu tave matyti siame skyrelyje biggrin.gif Labai del jusu dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif

Sangria angeliuke sveikinu su dekretu 4u.gif

O mes sau sekmingai krutam. Pagaliau tikrai pabaigiau visos darbo reikaliukus tai dabar galesiu atsideti mazojo reikaliuku tvarkymui thumbup.gif O musu saunuolis paskutiniu metu juda kaip paseles wub.gif Kazkur apie mano skrandi ir kepenis saltus daro thumbup.gif nepaprastai smagu tai stebet wub.gif

Graziu dieneliu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Kristinukei ir Veja234 thumbup.gif Ramių naktelių ir daug pienelio biggrin.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu Vejai 4u.gif

Siandien vaziuodama po kursu (na greiciau skrisdama namo) labai skubejau, pagalvojau, kad labai dziaugiuosi, kad mano kraitelis beveik prisipildes ax.gif as ir siaip kartcio nemegeja, man iki kokiu +25 max, o dabar su pilvu tai katastrofa biggrin.gif tik uzlekusi i droga pagalvojau, kad jau gal reiketu susipirkti viska i ligonine :hmna tases dar nekrausiu,bet visokius iklotukus ir pan. gal del sventos ramybes susipirkti,o po to lekti i sodyba ir pilva ezere murkdyti, o ne namie trunyti g.gif Vistik nuo kito penktadienio iseinu i ilgas atostogos, tai i darbuka tik keliom dienom grisiu liepos gale g.gif
Atsakyti
Labuka, burbules smile.gif

kaistat ane biggrin.gif
o man kazkaip 3xtfu visai nieko, nezinau, kaip toliau bus, bet nesijauciu bais uzkaitus, uzeina ir praeina smile.gif

Sveikinimai kristinukei ir Vejai susitikus savo savo mazuteliais, nuostabus jausmas wub.gif

siandiena buvau TA, pasake, kad leukocitu padidejes kiekis paie 500 blink.gif sakau, gal kaip nors negerai tyrima pridaviau, reiks rytoj kartot...bet stebiuos savo ramybe, man ji kazka sneka apie kartojima, paseli, galimus antibus, o as rami kaip tankas...keista net..
ir HGB pakrites tik 108, reiks pagert gelezi...
ir mazge sedi dar jauciu, remias galvyte i desini sona virsuj, tai toj vietoj net skauda, jei prisilieciu, ar siaip ramybes busenoj..
o visa kita gerai smile.gif

vakar nakti siunta gavau, vezimaitis, liux wub.gif lopsiuka jau irgi susirinkau, liko tik pataliukais pasirupinti ir praktiskai visas kraitis suruostas, na, apart keleto smulkmeneliu, nezinau, gal dar koki prientrauki nupirkt reiks iki gimdymo, bet cia jau baika, kita men nusipirksiu smile.gif

sveikinimai visoms, kas jau dekretuose, as irgi nuo siandien drinks_cheers.gif visi popieriukai sutvarkyti rolleyes.gif

zodziu, liko smagiausia dalis, sulaukti nestumo pabaigos ir laimingai pagimdyt sveika lelka biggrin.gif

Streamy, nemanau, kad bus per anksti, susipirksi ir ramiakas sau pliuskensies sodyboj prie ezeriuko, nesuk galvos del prietaru mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sveikinimai kristinukei clap.gif clap.gif

Perkune, sveika prisijungus 4u.gif ir sveikinimai su dvynukais thumbup.gif wub.gif

Streamy, as jau irgi labai daug visko turiu, nes nenoriu palikti paskutinei dienai. dar liko keletas smulkmeneliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 05 23, 18:23)
Streamy, nemanau, kad bus per anksti, susipirksi ir ramiakas sau pliuskensies sodyboj prie ezeriuko, nesuk galvos del prietaru mirksiukas.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 05 23, 18:56)
Streamy, as jau irgi labai daug visko turiu, nes nenoriu palikti paskutinei dienai. dar liko keletas smulkmeneliu  ax.gif

As is daiktu irgi viska turiu, berods biggrin.gif nelabai ir pamenu ko ten jau taip reikia biggrin.gif Drabuzius visi tempia kas netingi, nors niekas dar nezino ko mes laukiames blush2.gif Bet suknytes pirmauja hihihi.gif Tai va jau paskutiniuosius galvoju cia pirktis ar ne,o galu gale ir kokia tase reikia isigyti biggrin.gif
Atsakyti
Kristinuke, Veja, labai sveikinu! Kuo geriausio jums laiko su maziukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kamelija, Streamy, su darbo pabaiga 4u.gif As taip nerealiai laukiu to laiko... smile.gif
Mila, saunuole, as visada uz tai, kad viska kuo ramiau priimti. Juk kai pasiziuri atgal, kiek dalyku del ko pergyvenome, pasirodo visai nereiksminga, o nervu tai nebeatstatysi. Todel bet kokiose situacijose ramybe yra jega thumbup.gif
Atsakyti
Matosi,kad puse merginu po kursus duodasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 05 24, 14:31)
Matosi,kad puse merginu po kursus duodasi biggrin.gif

O kita puse pirmagimius gano tongue.gif lotuliukas.gif

nusikalu jau antra diena karsta.gif
vakar lopsiuka susirinkau (reikejo mane matyt, kaip as tas linges, stypelius ir varstelius deliojau lotuliukas.gif ) bet pavyko didis.gif
vezimaiti siandiena jau Braske 'pratestavo', nerealus wub.gif viena ranka valdyt galejau bigsmile.gif thumbup.gif o Braske tik sauke, mama, dal biggrin.gif (mama, dar ) patiko ir jai smile.gif
reiks dar ciuzinuka ir patalynes uzvalkaliukus nupirkt ir bus praktiskai viskas maziulei suruosta thumbup.gif
pasidariau perstatyma kambary, vajei, kaip man patinka tas vaizdas, lopsiukas salia sese lovytes, vytymo lenta...spintute ir komoda...zodziu kaifuoju laukdama savo Zemuogeles wub.gif

Meiles vaisiau
, dekui uz gera zodi 4u.gif Tikrai, kartais net pati stebiuos savo ramybe smile.gif nes siaip is prigimties geras spirgis esu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes
Rosiuosiu uzsakyti drabuzelius is cia http://www.clothingattesco.com
Gal kas norit prisijungti, kad atsiuntimas butu pigiau. Pati esu is Klaipedos, bet jei nores kas is kito miesto, galesiu atsiusti. Rasykit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 05 25, 10:48)
Labas rytas mergytes
Rosiuosiu uzsakyti drabuzelius is cia http://www.clothingattesco.com
Gal kas norit prisijungti, kad atsiuntimas butu pigiau. Pati esu is Klaipedos, bet jei nores kas is kito miesto, galesiu atsiusti. Rasykit i a.z.

Sveikute mirksiukas.gif As po sestad zinosiu kiek man ko reikia, nes gausiu siuntinuka is drauges, bet planavau dar kazka dasisakyti, ziurinejau ir cia. Lyg gera kokybe siu prekiu, nea? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 25, 11:43)
Sveikute  mirksiukas.gif  As po sestad zinosiu kiek man ko reikia, nes gausiu siuntinuka is drauges, bet planavau dar kazka dasisakyti, ziurinejau ir cia. Lyg gera kokybe siu prekiu, nea?  mirksiukas.gif

kaip tik per savaitgali viska parinksiu ir pirmadieni-antradieni uzsakynesiu.
Beja gavau siandien patalyne , kur rasiau is tu tinklapiu, super. mirksiukas.gif
Atsakyti