Sveikos
Iškepiau Juodojo miško biskvitus ir niekaip nesuprantu kaip juos reikia perpjauti su siūlu, gal galit patarti, aš niekad taip nedariusi ir net neįsivaizduoju kaip tai pdaryti
QUOTE(Fehu @ 2012 07 26, 14:29)
Sveikos
Iškepiau Juodojo miško biskvitus ir niekaip nesuprantu kaip juos reikia perpjauti su siūlu, gal galit patarti, aš niekad taip nedariusi ir net neįsivaizduoju kaip tai pdaryti
Iškepiau Juodojo miško biskvitus ir niekaip nesuprantu kaip juos reikia perpjauti su siūlu, gal galit patarti, aš niekad taip nedariusi ir net neįsivaizduoju kaip tai pdaryti
su peiliu ipjauni aplink biskvita,tada i ta ipjovimo vieta apjuosi siulu ir taip juos kryziuojant trauki. net nezinau ar kazkas cia aiskiau,nelabai moku paaiskinti beja,siulu pjauti biskvita patogiausiai kiek pastovejusi,pvz per nakti,o ne katik iskepta
QUOTE(Fehu @ 2012 07 26, 14:29)
Sveikos
Iškepiau Juodojo miško biskvitus ir niekaip nesuprantu kaip juos reikia perpjauti su siūlu, gal galit patarti, aš niekad taip nedariusi ir net neįsivaizduoju kaip tai pdaryti
Iškepiau Juodojo miško biskvitus ir niekaip nesuprantu kaip juos reikia perpjauti su siūlu, gal galit patarti, aš niekad taip nedariusi ir net neįsivaizduoju kaip tai pdaryti
na reikia tai tiesiog laikyti siula abiejomsi rankomis ir temti per biskvita ir pjauti,bet man tai galiu sakyti nepavyko kai bandziau,sakau gal su kokia žilka tai geriau iseitu,ta gi aštresne
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 26, 14:35)
su peiliu ipjauni aplink biskvita,tada i ta ipjovimo vieta apjuosi siulu ir taip juos kryziuojant trauki. net nezinau ar kazkas cia aiskiau,nelabai moku paaiskinti beja,siulu pjauti biskvita patogiausiai kiek pastovejusi,pvz per nakti,o ne katik iskepta
QUOTE(padima @ 2012 07 26, 14:37)
na reikia tai tiesiog laikyti siula abiejomsi rankomis ir temti per biskvita ir pjauti,bet man tai galiu sakyti nepavyko kai bandziau,sakau gal su kokia žilka tai geriau iseitu,ta gi aštresne
Ačiū bandysiu, aš jį nesenai iškepiau, jis atvėso, ir jau noriu pasiruošti, man jį dar šiandien reikai sutepti, gal kaip nors perpjausiu
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 26, 14:35)
su peiliu ipjauni aplink biskvita,tada i ta ipjovimo vieta apjuosi siulu ir taip juos kryziuojant trauki. net nezinau ar kazkas cia aiskiau,nelabai moku paaiskinti beja,siulu pjauti biskvita patogiausiai kiek pastovejusi,pvz per nakti,o ne katik iskepta
Perpjoviau, puikiai paaiškinote, ačiū
Mane nuo biskvitų pjaustymo-šleivojimo išgelbėjo štai šitas įrankis
o mane gerai gelbėja peilis
QUOTE(Julsita @ 2012 07 26, 14:55)
Mane nuo biskvitų pjaustymo-šleivojimo išgelbėjo štai šitas įrankis
Aš retai kepu. Bet su siūlu pavyko.
Dar norėjau paklausti ar tos šokoladinės rožės greitai tirpsta. Norėjau puošti su rožėmis prisidariau jų, bet praneša karščius ir bijau kol nuvešim kad neištiprų. Kaip jūs darot?
Tokiu oru tikrai tirps, per karščius nepuošiame šokoladinėmis rožėmis.
QUOTE(likta @ 2012 07 26, 15:25)
Tokiu oru tikrai tirps, per karščius nepuošiame šokoladinėmis rožėmis.
ot galva o šokoladinė glazūra neištirps?
Gal kas kepe medaus torta su braskemis? Uzmaciau toki "zaidziame virtuve" tinklarastyje, gal kuri isbande? Dominbtu atsiliepimai
QUOTE(Sola @ 2012 07 25, 23:35)
Mergaitės, gal galite įmesti Spyglio griliažinio torto recepta? Nuoroda neatsidaro ACIU
spyglis savo recepta iseme is sito forumo
QUOTE(Fehu @ 2012 07 26, 15:30)
ot galva o šokoladinė glazūra neištirps?
Manau su glazūra turėtų būti viskas gerai, rožės tiesiog nelaiko formos, o glazūra bus minkšta ir tiek