QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 26, 14:35)
su peiliu ipjauni aplink biskvita,tada i ta ipjovimo vieta apjuosi siulu ir taip juos kryziuojant trauki. net nezinau ar kazkas cia aiskiau,nelabai moku paaiskinti

beja,siulu pjauti biskvita patogiausiai kiek pastovejusi,pvz per nakti,o ne katik iskepta
QUOTE(padima @ 2012 07 26, 14:37)
na reikia tai tiesiog laikyti siula abiejomsi rankomis ir temti per biskvita ir pjauti,bet man tai galiu sakyti nepavyko

kai bandziau,sakau gal su kokia žilka tai geriau iseitu,ta gi aštresne
Ačiū

bandysiu, aš jį nesenai iškepiau, jis atvėso, ir jau noriu pasiruošti, man jį dar šiandien reikai sutepti, gal kaip nors perpjausiu
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 26, 14:35)
su peiliu ipjauni aplink biskvita,tada i ta ipjovimo vieta apjuosi siulu ir taip juos kryziuojant trauki. net nezinau ar kazkas cia aiskiau,nelabai moku paaiskinti

beja,siulu pjauti biskvita patogiausiai kiek pastovejusi,pvz per nakti,o ne katik iskepta
Perpjoviau, puikiai paaiškinote, ačiū