Gal galite pasidalinti kaip padaryti, kad sokoladine glazura labai graziai pasiskirstytu ant torto, kad jis butu lygus ir grazus
QUOTE(dzokada @ 2012 08 04, 12:00)
Jei esi UK,tai kur jau cia surugs tos braskes,pas mus net vasara nepavadintum tokio oro As irgi vakar sutepiau viena jogurtini su braskem,ziuresim kaip skonis bus
Nereikia nei UK, pas nus Norgej tas pats, vasaros neturejom
Mergaites noriu jusu pagalbos, nieriu krikstynoms iskepti torta su rafaelo svajones biskvitais ir ji sutepti su varskiniu gaivumu, ar galiu kepti biskvitus pvz pirmadieni , juos ideti i maiseli o tepti koki ketvirtadieni????? ar nesuges man???? valgymas bus sestadsieni
QUOTE(lina_skl @ 2012 08 04, 18:23)
Mergaites noriu jusu pagalbos, nieriu krikstynoms iskepti torta su rafaelo svajones biskvitais ir ji sutepti su varskiniu gaivumu, ar galiu kepti biskvitus pvz pirmadieni , juos ideti i maiseli o tepti koki ketvirtadieni????? ar nesuges man???? valgymas bus sestadsieni
nesuges
Koki torta rekomenduotumete su baltu biskvitu, kad butu lengvo ir turtingo skonio.
Temoj apie puosima iskilo tema apie tortu galiojima. pati noriu kepti torta dukrytes gimtadieniui ir mastau kada ji man gaminti, nes darau info kad:
Tortai ir pyragaičiai su grietinės, sviestiniu kremu, drebučių mase nuo pagaminimo būna tinkami vartoti tik 36 valandas. Su plikytu arba plaktos grietinėlės kremu - šešias valandas. Gaminiai su riebiu sviestiniu kremu, kurio vengia besirūpinantieji savo figūra, tinkami vartoti iki 5 dienų, o riešutiniai - baltyminiai - iki 10 dienų. Su riebaliniais, šokolado, trintų riešutų masės ar kitais ilgai vartojamais įdarais tortus galima valgyti kur kas ilgiau (Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...#ixzz22ko6goa9)
noriu daryti tortuka su maskarpone ir kita toruka su jogurtiniu kremu. cia nieko neraso nei apie maskarpone, nei apie jogurtini krema gal kas nors zinot kiek mazdaug tokiu tortu galiojimas?
Tortai ir pyragaičiai su grietinės, sviestiniu kremu, drebučių mase nuo pagaminimo būna tinkami vartoti tik 36 valandas. Su plikytu arba plaktos grietinėlės kremu - šešias valandas. Gaminiai su riebiu sviestiniu kremu, kurio vengia besirūpinantieji savo figūra, tinkami vartoti iki 5 dienų, o riešutiniai - baltyminiai - iki 10 dienų. Su riebaliniais, šokolado, trintų riešutų masės ar kitais ilgai vartojamais įdarais tortus galima valgyti kur kas ilgiau (Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...#ixzz22ko6goa9)
noriu daryti tortuka su maskarpone ir kita toruka su jogurtiniu kremu. cia nieko neraso nei apie maskarpone, nei apie jogurtini krema gal kas nors zinot kiek mazdaug tokiu tortu galiojimas?
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 06, 11:49)
Temoj apie puosima iskilo tema apie tortu galiojima. pati noriu kepti torta dukrytes gimtadieniui ir mastau kada ji man gaminti, nes darau info kad:
Tortai ir pyragaičiai su grietinės, sviestiniu kremu, drebučių mase nuo pagaminimo būna tinkami vartoti tik 36 valandas. Su plikytu arba plaktos grietinėlės kremu - šešias valandas. Gaminiai su riebiu sviestiniu kremu, kurio vengia besirūpinantieji savo figūra, tinkami vartoti iki 5 dienų, o riešutiniai - baltyminiai - iki 10 dienų. Su riebaliniais, šokolado, trintų riešutų masės ar kitais ilgai vartojamais įdarais tortus galima valgyti kur kas ilgiau (Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...#ixzz22ko6goa9)
noriu daryti tortuka su maskarpone ir kita toruka su jogurtiniu kremu. cia nieko neraso nei apie maskarpone, nei apie jogurtini krema gal kas nors zinot kiek mazdaug tokiu tortu galiojimas?
Tortai ir pyragaičiai su grietinės, sviestiniu kremu, drebučių mase nuo pagaminimo būna tinkami vartoti tik 36 valandas. Su plikytu arba plaktos grietinėlės kremu - šešias valandas. Gaminiai su riebiu sviestiniu kremu, kurio vengia besirūpinantieji savo figūra, tinkami vartoti iki 5 dienų, o riešutiniai - baltyminiai - iki 10 dienų. Su riebaliniais, šokolado, trintų riešutų masės ar kitais ilgai vartojamais įdarais tortus galima valgyti kur kas ilgiau (Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...#ixzz22ko6goa9)
noriu daryti tortuka su maskarpone ir kita toruka su jogurtiniu kremu. cia nieko neraso nei apie maskarpone, nei apie jogurtini krema gal kas nors zinot kiek mazdaug tokiu tortu galiojimas?
Jogurtiniai kremai tikrai laikosi ilgiau nei sesios valandos. Ir dvi dienas laikosi tikrai. O ir netikiu, kad tiek laiko jis pas jus uzsilaikys. Ir apskritai, cia yra taisykles, kuriu turetu laikytis kepyklos, bet netikiu kad ju laikosi Zodziu darykit torta, koki norite, tik ne pries penkias dienas, ir viskas bus gerai. Diena pries valgyma sutepkit, ir viskas bus gerai 100 procentu.
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 06, 09:49)
Temoj apie puosima iskilo tema apie tortu galiojima. pati noriu kepti torta dukrytes gimtadieniui ir mastau kada ji man gaminti, nes darau info kad:
Tortai ir pyragaičiai su grietinės, sviestiniu kremu, drebučių mase nuo pagaminimo būna tinkami vartoti tik 36 valandas. Su plikytu arba plaktos grietinėlės kremu - šešias valandas. Gaminiai su riebiu sviestiniu kremu, kurio vengia besirūpinantieji savo figūra, tinkami vartoti iki 5 dienų, o riešutiniai - baltyminiai - iki 10 dienų. Su riebaliniais, šokolado, trintų riešutų masės ar kitais ilgai vartojamais įdarais tortus galima valgyti kur kas ilgiau (Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...#ixzz22ko6goa9)
noriu daryti tortuka su maskarpone ir kita toruka su jogurtiniu kremu. cia nieko neraso nei apie maskarpone, nei apie jogurtini krema gal kas nors zinot kiek mazdaug tokiu tortu galiojimas?
Tortai ir pyragaičiai su grietinės, sviestiniu kremu, drebučių mase nuo pagaminimo būna tinkami vartoti tik 36 valandas. Su plikytu arba plaktos grietinėlės kremu - šešias valandas. Gaminiai su riebiu sviestiniu kremu, kurio vengia besirūpinantieji savo figūra, tinkami vartoti iki 5 dienų, o riešutiniai - baltyminiai - iki 10 dienų. Su riebaliniais, šokolado, trintų riešutų masės ar kitais ilgai vartojamais įdarais tortus galima valgyti kur kas ilgiau (Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...#ixzz22ko6goa9)
noriu daryti tortuka su maskarpone ir kita toruka su jogurtiniu kremu. cia nieko neraso nei apie maskarpone, nei apie jogurtini krema gal kas nors zinot kiek mazdaug tokiu tortu galiojimas?
Gaminau jogurtini su braskem,melynem ir naktarinais savo sventei, sutepinejau 5-dieni vakare, sesadieni puosiau,sekmadieni valgem,aisku dar liko nes buvo triaukstis,siandien valgiau su kava,viskas tvarkoj...
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 13, 16:04)
Rodau zadeta, mano megstamiausio BABANINIO , tortuko pjuvi:wub:
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,
RECEPTUKAS CIA http://www.supermama...?...&p=54837125
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,
RECEPTUKAS CIA http://www.supermama...?...&p=54837125
Aciu uz puiku receptuka- kepiau dukrytes gimtadieniui man jis nerealus tobulas Dariau is pusantros porcijos, gavosi labai skanus milzinas
laba diena merginos,
noreciau paklausti tu, kurios kepe ambasadoriu meduti. ar ten reikia naudoti butent paparasta grietine???! o grietineles negalima?! gal kinta skonis.....gal kas galetumet patarti...nes noreciau isbandyti sy tortuka...
aciu jums labai
noreciau paklausti tu, kurios kepe ambasadoriu meduti. ar ten reikia naudoti butent paparasta grietine???! o grietineles negalima?! gal kinta skonis.....gal kas galetumet patarti...nes noreciau isbandyti sy tortuka...
aciu jums labai
QUOTE(etoile @ 2012 08 07, 08:34)
laba diena merginos,
noreciau paklausti tu, kurios kepe ambasadoriu meduti. ar ten reikia naudoti butent paparasta grietine???! o grietineles negalima?! gal kinta skonis.....gal kas galetumet patarti...nes noreciau isbandyti sy tortuka...
aciu jums labai
noreciau paklausti tu, kurios kepe ambasadoriu meduti. ar ten reikia naudoti butent paparasta grietine???! o grietineles negalima?! gal kinta skonis.....gal kas galetumet patarti...nes noreciau isbandyti sy tortuka...
aciu jums labai
Jauciu galima ir grietinele, arba bent perpus su grietine... as tai bandziau su grietine.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 08 07, 08:46)
Jauciu galima ir grietinele, arba bent perpus su grietine... as tai bandziau su grietine.
aciu uz atsakyma.
na ir kaip jums skonis su grietine? kokio riebumo ja rekomenduotumet? kazkaip labai nesinori tokio visiskai grietinnio kremo......
ir isvis, ar jums patiko sis tortas ?