Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

Sveikos,

Gal kur yra bateliu krikstynu tortui ismatavimai, eskizu yra, bet be skaiciu, aspima karta bandysiu lipint, tai kazkaip trafaretus reik pasidaryti, aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 21:44)
Sveikos,

Gal kur yra bateliu krikstynu tortui ismatavimai, eskizu yra, bet be skaiciu, aspima karta bandysiu lipint, tai kazkaip trafaretus reik pasidaryti, aciukas.

tai jus nusikopinkit foto su bateliu pav. ir tada jau savam kompiuteryje didinkites tiek,kiek jums reikia,kokio dydzio ant jusu torto jie atrodys geriausiai
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 21:44)
Sveikos,

siaip batuko dydi koreguojates pati pagal torta, kokio norit smile.gif juk jei tortukas 16cm ju reiks maziuku, jei 30cm didesniu.
as 24-26cm tortukams darius apie 9,5-10cm batukus. keiciu dydi primityviai tongue.gif ikopinu trafareta i word (tik nekoreguokit dydzio) ir nupiesiu bruksniuka per paduko ilgi su irankiuku "Line" tada ji pamatuoju (2 kart spusteliu ir per "size" pasidarau kokio ilgio bruksnelio reik), o tada jau ant paveiksliuko matau kieks reiks trafareta koreguoti (jo didi ir keiciu 2 kart spusteliu per "size" keiciu tik "Height" kitur pasikoreguoja automatiskai), kiek dariau viskas ok smile.gif Jei reiks-sakykit atsiusiu koreguota maketuka smile.gif
va mano daryti:
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 26, 23:42)
O kodel ? unsure.gif
ir as noreciau recepteli gauti, jej kas galit , parasykit man i AZ ax.gif
ACIU 4u.gif

as irgi noriu spyglio griliazinio blush2.gif , MV pats mylimiausias tortas doh.gif gal kas i AZ- ACIUUUUUUUUUUUU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 rugpjūčio 2012 - 21:20
Bėgau matuoti torto formelės, tai kazkur apie 21 cm, tortas dar nekeptas, ryt kepsiu, bet darysiu 2 aukstu, tai galvoju dekoracijas siandien pasidaryt. Jus cia tokius stebuklus kuriat, net as susigundziau isbandyt biggrin.gif Anukeli savaitgali krikstijam, tai ziuresiu , kas gausis biggrin.gif

Maketukas labai praverstu, nors labai gerai isaiskinai ka ir kaip daryti, ale jei jau yra gatavas, man to balto batuko, aciukas
Atsakyti

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 01, 21:24)
as irgi noriu spyglio griliazinio blush2.gif , MV pats mylimiausias tortas  doh.gif  gal kas i AZ- ACIUUUUUUUUUUUU

Ir as noriu sio tortuko receptuka blush2.gif reiks pacio spyglio graziai paprasyti ax.gif

tavo rozynis tortukas NEREALUS wub.gif wub.gif wub.gif nusikopinau ax.gif
o koki tu andgali nauduoji, kokios firmos ir koks numeriukas ?

QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 22:08)

Maketukas labai praverstu, nors labai gerai isaiskinai ka ir kaip daryti, ale jei jau yra gatavas, man to balto batuko, aciukas

O as, padidinu foto kiek reikia, ir nuo pacio ekrano nubraizau ant popieriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 23:08)

tai rasykit kokio dydzio norit paduko ir el. adresiuka smile.gif ir atsiusiu mirksiukas.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 02, 02:55)
tavo rozynis tortukas NEREALUS wub.gif  wub.gif  wub.gif  nusikopinau ax.gif
o koki tu andgali nauduoji, kokios firmos ir koks numeriukas ?

aciu, mano antgaliukas is rinkinio, tai numeriuko nezinau, na jis nera dar tobulas biggrin.gif nes reiktu su maziau ipjovu (kad butu kokios 6 g.gif ) pas mane daugiau, o siaip tinka stambus ir kad but lenktas i vidu kaip cia: Wilton 2D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 rugpjūčio 2012 - 07:38
mergaitės, ar užtenka vienos porcijos karamelinio ganašo Snikerso tortui, ar geriau daryt daugiau?
Atsakyti
Erikiuxxx radau tau antgalį bent pasižiūrėjimui
http://www.cakecraft...id/k4022110.htm
http://www.wilton.co...hnique/1M-Swirl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 02 rugpjūčio 2012 - 12:37
ACIU mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pirmakart darau mase is cukraus pudros, pridejau pagal norma aliejau ir jin dabar tokia gelsva, ar galima kaip nors isbalinti?
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif

labai prasau pagalbos blush2.gif reikia iskept maskarpones surio torta, gal galit pasidalinti patirtim kuris skaniausias ir labiausiai patikes receptas, aciu jums labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2012 08 02, 18:26)
Sveikos,
Pirmakart darau mase is cukraus pudros, pridejau pagal norma aliejau ir jin dabar tokia gelsva, ar galima kaip nors isbalinti?

gelsvuma turbut gavo nuo tamsesnio aliejaus arba tamsesnio medaus, pasviesinti proceso metu bandoma su citrinos rugstele, baltais dazais.
Atsakyti