Sveikos,
Gal kur yra bateliu krikstynu tortui ismatavimai, eskizu yra, bet be skaiciu, aspima karta bandysiu lipint, tai kazkaip trafaretus reik pasidaryti, aciukas.
QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 21:44)
Sveikos,
Gal kur yra bateliu krikstynu tortui ismatavimai, eskizu yra, bet be skaiciu, aspima karta bandysiu lipint, tai kazkaip trafaretus reik pasidaryti, aciukas.
tai jus nusikopinkit foto su bateliu pav. ir tada jau savam kompiuteryje didinkites tiek,kiek jums reikia,kokio dydzio ant jusu torto jie atrodys geriausiai
QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 21:44)
Sveikos,
siaip batuko dydi koreguojates pati pagal torta, kokio norit

as 24-26cm tortukams darius apie 9,5-10cm batukus. keiciu dydi primityviai

va mano daryti:
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 26, 23:42)
as irgi noriu spyglio griliazinio

Bėgau matuoti torto formelės, tai kazkur apie 21 cm, tortas dar nekeptas, ryt kepsiu, bet darysiu 2 aukstu, tai galvoju dekoracijas siandien pasidaryt. Jus cia tokius stebuklus kuriat, net as susigundziau isbandyt
Anukeli savaitgali krikstijam, tai ziuresiu , kas gausis
Maketukas labai praverstu, nors labai gerai isaiskinai ka ir kaip daryti, ale jei jau yra gatavas, man to balto batuko, aciukas

Maketukas labai praverstu, nors labai gerai isaiskinai ka ir kaip daryti, ale jei jau yra gatavas, man to balto batuko, aciukas
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 01, 21:24)
as irgi noriu spyglio griliazinio
, MV pats mylimiausias tortas
gal kas i AZ- ACIUUUUUUUUUUUU

Ir as noriu sio tortuko receptuka

tavo rozynis tortukas NEREALUS

o koki tu andgali nauduoji, kokios firmos ir koks numeriukas ?
QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 22:08)
O as, padidinu foto kiek reikia, ir nuo pacio ekrano nubraizau ant popieriaus

QUOTE(Nikune @ 2012 08 01, 23:08)
tai rasykit kokio dydzio norit paduko ir el. adresiuka

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 02, 02:55)
tavo rozynis tortukas NEREALUS
nusikopinau

aciu, mano antgaliukas is rinkinio, tai numeriuko nezinau, na jis nera dar tobulas

mergaitės, ar užtenka vienos porcijos karamelinio ganašo Snikerso tortui, ar geriau daryt daugiau?
Erikiuxxx radau tau antgalį bent pasižiūrėjimui
http://www.cakecraft...id/k4022110.htm
http://www.wilton.co...hnique/1M-Swirl
http://www.cakecraft...id/k4022110.htm
http://www.wilton.co...hnique/1M-Swirl
ACIU mergaites

Sveikos,
Pirmakart darau mase is cukraus pudros, pridejau pagal norma aliejau ir jin dabar tokia gelsva, ar galima kaip nors isbalinti?
Pirmakart darau mase is cukraus pudros, pridejau pagal norma aliejau ir jin dabar tokia gelsva, ar galima kaip nors isbalinti?
labutis visoms
labai prasau pagalbos
reikia iskept maskarpones surio torta, gal galit pasidalinti patirtim kuris skaniausias ir labiausiai patikes receptas, aciu jums labai labai

labai prasau pagalbos

QUOTE(Nikune @ 2012 08 02, 18:26)
Sveikos,
gelsvuma turbut gavo nuo tamsesnio aliejaus arba tamsesnio medaus, pasviesinti proceso metu bandoma su citrinos rugstele, baltais dazais.