Man visam kunui viskas gerai, ir skrandziui, o vat veidui/kaklui negerai, nezinau, nepatinka, labiausiai panasu i alergine reakcija. Na siek tiek papildziau raciona, ziuresim, jei nebloges, laikysimes toliau, bet ne be tiek drastiskai

As pastaraji karta kai laikiausi, tai 7-8 dienomis ziauriai pykino. Dar i darba vazinedavau is Kauno i Vilniu, tai turedavau vis sustot. Todel tasyk ir meciau ta dieta.
Siryta irgi kazkiek sleiktuli jauciau, bet kazkaip dienos eigoje praejo.
O su kukuruzu burbuolem tai neprasoviau
Labai jau skanu, kad ir be druskos virtos, sotu ir energijos suteikia 
Isgyvensiu siandiena ir jau bus trecdalis kelio nueita.
O ryt sokoladienis
Siryta irgi kazkiek sleiktuli jauciau, bet kazkaip dienos eigoje praejo.
O su kukuruzu burbuolem tai neprasoviau

Isgyvensiu siandiena ir jau bus trecdalis kelio nueita.
O ryt sokoladienis

Buvau be kompo para laiko, tai neapsireiskiau. Saunuoles merginos, kad dietinates
Man dar veidas nesusitvarke, siandien valgiau ne visai pagal dieta...
Rytoj varskes diena darysiu. Ir pasisversiu poryt.

Man dar veidas nesusitvarke, siandien valgiau ne visai pagal dieta...
Rytoj varskes diena darysiu. Ir pasisversiu poryt.
Labas, paskaitinėjau Jūsų temukę. susigundziau, nes jau pati saves nebepakenciu veidrodyje, o valios nėra...
. AR PRIIMSIT
? gal kas jungiasi kartu, tiesa kaip tycia siandien nusipirkau litra kefyro ir buteli mineralinio , kai kaip ir i tema

QUOTE(Kodencija @ 2012 12 05, 14:24)
Labas, paskaitinėjau Jūsų temukę. susigundziau, nes jau pati saves nebepakenciu veidrodyje, o valios nėra...
. AR PRIIMSIT
? gal kas jungiasi kartu, tiesa kaip tycia siandien nusipirkau litra kefyro ir buteli mineralinio , kai kaip ir i tema 

Sveika

Tai startas nuo ryt?
QUOTE(Esha @ 2012 12 05, 15:27)
tai kad as jau siandien kefyru gyvenu, teisa, cia raso zalia arbata, bet pvz be puodo kavos ryte as gyvent negaliu, ir kal ta apelsinu diena galima pakeisti na tarkim graifruktu tiesa startinis svoris 68 kg

Labuka,
sveika prisijungus, kompanijoj dietintis smagiau
Tavo startinis svoris kaip mano galutinis tikslas
O del produktu kaitaliojimo, tai as irgi pakaitalioju, vietoj apelsinu obuolius valgau, arba vietoj varskers kefyra. Tik vakar baisiai sugriesinau - cepelina suvalgiau
, viriau seimynai, tai kaip neparagaut, ar geri gavosi
, nors aisku galejau tik kasniuka paragaut, bet surijau visa
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 05, 14:38)
tai kad as jau siandien kefyru gyvenu, teisa, cia raso zalia arbata, bet pvz be puodo kavos ryte as gyvent negaliu, ir kal ta apelsinu diena galima pakeisti na tarkim graifruktu tiesa startinis svoris 68 kg
prisiduodu , taip bus lengvia, jei neturesiu valios bus laaaabai geda

sveika prisijungus, kompanijoj dietintis smagiau

Tavo startinis svoris kaip mano galutinis tikslas

O del produktu kaitaliojimo, tai as irgi pakaitalioju, vietoj apelsinu obuolius valgau, arba vietoj varskers kefyra. Tik vakar baisiai sugriesinau - cepelina suvalgiau