Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

Man visam kunui viskas gerai, ir skrandziui, o vat veidui/kaklui negerai, nezinau, nepatinka, labiausiai panasu i alergine reakcija. Na siek tiek papildziau raciona, ziuresim, jei nebloges, laikysimes toliau, bet ne be tiek drastiskai schmoll.gif
Atsakyti
As pastaraji karta kai laikiausi, tai 7-8 dienomis ziauriai pykino. Dar i darba vazinedavau is Kauno i Vilniu, tai turedavau vis sustot. Todel tasyk ir meciau ta dieta.
Siryta irgi kazkiek sleiktuli jauciau, bet kazkaip dienos eigoje praejo.

O su kukuruzu burbuolem tai neprasoviau smile.gif Labai jau skanu, kad ir be druskos virtos, sotu ir energijos suteikia smile.gif
Isgyvensiu siandiena ir jau bus trecdalis kelio nueita.

O ryt sokoladienis wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Ar yra gyvu?
Man po 4-iu dienu -2,9 kg. Jau ir pati jauciu, kad apmazejau smile.gif
Supratau kodel man vakar tokia sunki diena buvo ir kodel taip laukiau to sokoladienio. Siandien mmm parejo.
Iveikiau trecdali kelio thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
yra pusgyviu biggrin.gif
kokie visu geri rezultatai bigsmile.gif
as nesisveriu blush2.gif , sakaiu sversiuosi tik po visko, nes jei kuria diena pamatau, kad svarstykles stovi vietoj, tai upas krenta blush2.gif
Atsakyti
O mane kazkaip kaip tik motyvuoja tas krentantis svoris, kad ir po 100g.
Ryte visada su dziaugsmu begu svertis smile.gif
Atsakyti
Buvau be kompo para laiko, tai neapsireiskiau. Saunuoles merginos, kad dietinates 4u.gif

Man dar veidas nesusitvarke, siandien valgiau ne visai pagal dieta...
Rytoj varskes diena darysiu. Ir pasisversiu poryt.
Atsakyti
Labas rytas,
Nu po vakar rezultatai stulbinantys -900g.
Taigi per 5 dienas - 3,8 kg.

Obuoliuku jauciu siandien per daug neribosiu. MB prinese tokiu grazuoliu obuoliuku, tai ir megausiuos smile.gif
Atsakyti
Labas, paskaitinėjau Jūsų temukę. susigundziau, nes jau pati saves nebepakenciu veidrodyje, o valios nėra... blush2.gif . AR PRIIMSIT blush2.gif ? gal kas jungiasi kartu, tiesa kaip tycia siandien nusipirkau litra kefyro ir buteli mineralinio , kai kaip ir i tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 05, 14:24)
Labas, paskaitinėjau Jūsų temukę. susigundziau, nes jau pati saves nebepakenciu veidrodyje, o valios nėra... blush2.gif . AR PRIIMSIT  blush2.gif ? gal kas jungiasi kartu, tiesa kaip tycia siandien nusipirkau litra kefyro ir buteli mineralinio , kai kaip ir i tema  ax.gif

Sveika 4u.gif Junkis junkis, smagiau bus drinks_cheers.gif
Tai startas nuo ryt?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 05, 15:27)
Sveika  4u.gif  Junkis junkis, smagiau bus  drinks_cheers.gif
Tai startas nuo ryt?

tai kad as jau siandien kefyru gyvenu, teisa, cia raso zalia arbata, bet pvz be puodo kavos ryte as gyvent negaliu, ir kal ta apelsinu diena galima pakeisti na tarkim graifruktu tiesa startinis svoris 68 kg blush2.gif prisiduodu , taip bus lengvia, jei neturesiu valios bus laaaabai geda
Atsakyti
Labuka,
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 05, 14:38)
tai kad as jau siandien kefyru gyvenu, teisa, cia raso zalia arbata, bet pvz be puodo kavos ryte as gyvent negaliu, ir kal ta apelsinu diena galima pakeisti na tarkim graifruktu  tiesa startinis svoris 68 kg  blush2.gif prisiduodu , taip bus lengvia, jei neturesiu valios bus laaaabai geda

sveika prisijungus, kompanijoj dietintis smagiau mirksiukas.gif
Tavo startinis svoris kaip mano galutinis tikslas blush2.gif blush2.gif
O del produktu kaitaliojimo, tai as irgi pakaitalioju, vietoj apelsinu obuolius valgau, arba vietoj varskers kefyra. Tik vakar baisiai sugriesinau - cepelina suvalgiau blush2.gif blush2.gif , viriau seimynai, tai kaip neparagaut, ar geri gavosi lotuliukas.gif , nors aisku galejau tik kasniuka paragaut, bet surijau visa doh.gif
Atsakyti
As iki siandien labai saziningai laikausi (neskaitant, kad troskintu darzoviu diena valgiau tik virtas kukuruzu burbuoles). Bet tikrai zinau, kad nevalgysiu jautienos (keisiu i zuvi- kepsiu orkaiteje) ir vietoj varskes gersiu kefyra.
Atsakyti