Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

Labas rytas,
As tai kaip kareivis kasryt prisistatau biggrin.gif
Vakar man vakaras labai labai sunkus buvo. Jau kelis kartus mintyse kramciau seimynai iskepta mesos pyraga, taip jo norejau doh.gif Bet butent MB mane ir sumotyvavo laikytis. Na tikiuosi, vakar turejau didyji luzi ir toliau jau nebeturesiu tokiu kriziu smile.gif
Po vakar - 300g.

Viso - 4,1 kg.
Iki galutinio tikslo 3,5 kg. Kazkaip kai pradzioj maciau, kad reik numest 7,6 kg, man atrode nerealu iki Kaledu. O dabar matau, kad tikrai numesiu thumbup.gif

Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 06 gruodžio 2012 - 11:06
labu dienu, prisiduodu ir aš,
ant svarstykliu nelipau, specialiai gal ryt užšoksiu, bet jauciuosi lengviau, šiandien obuoliauju nes apelsinu nemėgstu, o vakar iki pavakario jauciausi gerai, bet kai susirinko šeima, prasidėjo "lomkės" biggrin.gif , visi valgo kotlečiukus o as kefyra geriu.... bet nugalejau save ....
o taip sunku, buvau tokia likučiu naikintoja, šiandien ryte iškepiau sūneliui blynų, liko pora, kažkaip ranka ir tysta link lėkštės biggrin.gif , nu negi geiks išmest aš gi suvalkietė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 06, 11:49)
nu negi geiks išmest aš gi suvalkietė lotuliukas.gif

Kaip pazistama doh.gif biggrin.gif As taip pat didzioji likuciu naikintoja. Ir nieko niekada nemetu.
Pas mane dabar ant stalo guli vaiko nesuvalgyti kepti varskeciai ir taip gaila mest. Nu bet jei MB pietu grizes nepribaigs ju, tai mesiu. Ismeciau jau nemazai ka per sia savaite. Bet sakau sau taip, koks skirtumas kur tas maistas- ar pas mane i skrandi ar i siukledeze. Jo vistiek nelieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 06 gruodžio 2012 - 12:28
Sveikutes,
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 06, 11:49)
nu negi geiks išmest aš gi suvalkietė lotuliukas.gif

as irgi is suvalkijos lygumu biggrin.gif

QUOTE(Esha @ 2012 12 06, 12:27)
Bet sakau sau taip, koks skirtumas kur tas maistas- ar pas mane i skrandi ar i siukledeze. Jo vistiek nelieka smile.gif

Gerai save hipnotizuoji thumbup.gif thumbup.gif
As tai per diena keliskart, jei tik turiu laiko, ilendu pasidairyt i kokiu drabuziu internetine parduotuve, ir pavarvinu seile i graziai aptemtus dzinsus wub.gif , tada daugiau jegu nevalgyt atsiranda biggrin.gif
Tiesa, nevalgiau nuo vakar 16 val iki siandien 12 val. , ryte nespejau, lekiau pas dantiste, kol grizau, taip ir gavosi, tai jau biski nesiojo po kiema, kai grizau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 12 06, 14:05)
Sveikutes,
As tai per diena keliskart, jei tik turiu laiko, ilendu pasidairyt i kokiu drabuziu internetine parduotuve, ir pavarvinu seile i graziai aptemtus dzinsus  wub.gif , tada daugiau jegu nevalgyt atsiranda  biggrin.gif

aš šiandien į dienos akcijas įlindau, o ten liekninantys apatiniai ( doh.gif kiek aš jaau jų turiu) u- puse kainos, jau griebiausi pirkti, ale paskui pamasciau, kad ir pinigine sveika issaugau ir paciai geriau, jei dietai nenusižengiu blush2.gif , tai nusprendziau dar nepirkt...
ir aplamai, gana čia sėdėti, einu megst ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 06 gruodžio 2012 - 13:53
sedziu darbe, ir jau ėsti, ne valgyti nooooriu frusty.gif
Atsakyti
Labas rytas,
As per vakar nieko nenumeciau, bet to ir tikejausi. Anksciau po surio dienos svastykliu rodykle netgi siek tiek daugiau rodydavo.
Bandau dabar tas zoles valgyti doh.gif Tuoj imsiu bliaut kaip ozka biggrin.gif Mieliau isvis be pusryciu ir pietu likciau (pomidoru sultis gersiu vakarienei)
Nu bet zinau, kad taip nesveika ir reik kazkaip prisiverst siandien pusrycius ir pietus sudorot...
Ir gal jau ryt vel minusiuka pamatysiu.
Atsakyti
labas rytas, o mano svarstykles po ilgo laiko rodo mazejanti rezultata, -900gr thumbup.gif , ir si diena gan soti, varske.... bet jau vakar tokia alkana buvau, kad rodesi beganti arkli suvalgyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,
o as visai sita dieta isdarkiau - valgau belenka doh.gif , pvz. siandien vietoj sokolado dziovintas slyvas su pomidoru sultim lotuliukas.gif , ir dar neiskentus pasisveriau ryte, tai -2kg, man visai neblogai, po visokiu cepelinu intarpu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 12 07, 18:02)
Laba,
o as visai sita dieta isdarkiau - valgau belenka  doh.gif , pvz. siandien vietoj sokolado dziovintas slyvas su pomidoru sultim  lotuliukas.gif , ir dar neiskentus pasisveriau ryte, tai -2kg, man visai neblogai, po visokiu cepelinu intarpu  blush2.gif

thumbup.gif Siaip as pastebejau, kad su nukrypimais svoris krenta greiciau. Buna be jokiu dietu per savaite 3 kg nukratau vien nsaldumynu nevalgymu ir jokio maisto po 6.
Bet nelabai man taip iseina. atrodo jei galiu viska, tai dazniausiai viska ir valgau doh.gif
Todel supykstu ant saves ir griebiuosi tokiu dietu, kurios, zinau, kad yra labai nesveikos.
Bet ka darysi...

Nu siandiena jau i antra puse persirito. O paskui tik 4-ios dieneles beliks.
Siaip jau turbut buciau metus ta dieta, jei ne MB. Nu labai mane padrasina ir palaiko.

Beje siandien prasiejau po parduotuves, tai i savo dzinsu dydi vel labai gerai telpu smile.gif

Na bet dar 3,5 kg noriu numesti.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 07, 18:20)
thumbup.gif  Siaip as pastebejau, kad su nukrypimais svoris krenta greiciau. Buna be jokiu dietu per savaite 3 kg nukratau vien nsaldumynu nevalgymu ir jokio maisto po 6.
Bet nelabai man taip iseina. atrodo jei galiu viska, tai dazniausiai viska ir valgau  doh.gif
Todel supykstu ant saves ir griebiuosi tokiu dietu, kurios, zinau, kad yra labai nesveikos.
Bet ka darysi...

Nu siandiena jau i antra puse persirito. O paskui tik 4-ios dieneles beliks.
Siaip jau turbut buciau metus ta dieta, jei ne MB. Nu labai mane padrasina ir palaiko.

Beje siandien prasiejau po parduotuves, tai i savo dzinsu dydi vel labai gerai telpu smile.gif

Na bet dar 3,5 kg noriu numesti.

kaip faina wub.gif , as i savo dydi ir save pacia, kokia buvau, ir noriu buti, tai tik pavasariop sugrizciau blush2.gif , jei su valgymais susitvarkyciau...
Smagu, kad vyras palaiko thumbup.gif , o as saviskiui negaliu sakyt, nes vos tik pradedu apie dietas sneket, tai sako vel man reikes kruvas vaistu is vaistiniu nest doh.gif , nes man tas skrandis po tokiu dietu sustreikuoja, vakar vakare jau pirmi negeri signalai buvo, tai griebiau is karto tablete, siandien kaip ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 07 gruodžio 2012 - 18:34
Man ryt zuvyte. Net seile tista pagalvojus doh.gif
Valgysiu lasisa, kepta folijoje be riebalu.
Atsakyti