Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

QUOTE(Esha @ 2012 12 09, 21:17)
Pamegink semenu alieju, bent jau man jis vienas pakenciamas. Stipriai apskrudusiu saulegrazu skonio

o tai ji gert paprastai? sauksta ir vsio, ar daugiau reik?
Atsakyti
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 09, 21:32)

Taip sauksta i viskas. As ta semenu alieju geriau pries tai kai laikiausi sios dietos. Tai aliejus atrode visai nebjaurus ir uzsigert nesinorejo
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 09, 21:55)
Taip sauksta i viskas. As ta semenu alieju geriau pries tai kai laikiausi sios dietos. Tai aliejus atrode visai nebjaurus ir uzsigert nesinorejo

na aciu, bandysiu, tik pirma reik man kazkur ji rast, gyvenam uk bet cia manau jog yra visokiu alieju gal surasiu kazka o nuo rytojaus prisijungiu prie jusu smile.gif
Atsakyti
Sekmingo starto thumbup.gif
Man dvi dieneles liko. Labai pasiilgau duonos. Jos visada pasiilgstu labiausiai.
Jau svajoju apie ruginius paplotelius gulincius spintelej doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, Na siandien startoju su jumis wink.gif ziuresim kas cia bus su manim biggrin.gif kavute geriu ir tuoj vaika i mokykla reiks vezt smile.gif ale ne miegstu pimadieniu... dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2012 12 09, 22:31)
Sekmingo starto  thumbup.gif
Man dvi dieneles liko. Labai pasiilgau duonos. Jos visada pasiilgstu labiausiai.
Jau svajoju apie ruginius paplotelius gulincius spintelej  doh.gif

o vat man duonos gali ir ne but, galiu be jos gyventi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Esha @ 2012 12 09, 15:53)
Tai gal neturit ka mest, jei su tokia griezta dieta per 5 dienas - 1,5 kg?

jei ziuretume tik į skaicius tikrai nieko nereiktu, bet žiurint į kuna, tai visi i dekreta jau išleidineja blush2.gif kadangi šeimoje visos moteros esam bepapes tai tas pilvuzas labai greitai pasirodo, dar su wc košmaras ir sūnelio palikimo niekaip neatsikratau, ir valios neturiu doh.gif doh.gif doh.gif .... tai va ir reikia sesti ant griežto biggrin.gif
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 09, 22:32)

aš i tą šaukštą aliejaus įspaudziu kelis lašus citrinos, tada skaniau nusiryja blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Na pradedudu 11-ta diena ir jau tikrai tikiu, kad nugalesiu as ta dieta biggrin.gif
Po 10 dienu - 5,2 kg. Nu as ziauriai laiminga rezultatu. Tik MB sako nieko nesimato doh.gif Dar pridure, kad uodegiukas sumazejo ir tai tikrai nekomplimentas doh.gif Ai, tie vyrai...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 10, 11:20)
Labas rytas,
Na pradedudu 11-ta diena ir jau tikrai tikiu, kad nugalesiu as ta dieta  biggrin.gif
Po 10 dienu - 5,2 kg. Nu as ziauriai laiminga rezultatu. Tik MB sako nieko nesimato  doh.gif  Dar pridure, kad uodegiukas sumazejo ir tai tikrai nekomplimentas  doh.gif  Ai, tie vyrai...

o ar sunkiai uvo 1 diena su kefyru? man siandien bus smile.gif o jusu mb nepastebejo gal todel kad kiekviena diena mato, vaziosit kur i svecius tai manau kiti pastebes bigsmile.gif as savo mb matau karta i menesi tai dabar pries kaledas atvaziuoja ir nusprendziau susiimti nes reikia man daug numest tai idomu bus ar pastebes mano pasikeitimus jeigu aisku jie bus ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 10, 11:41)
o ar sunkiai uvo 1 diena su kefyru? man siandien bus smile.gif o jusu mb nepastebejo gal todel kad kiekviena diena mato, vaziosit kur i svecius tai manau kiti pastebes  bigsmile.gif  as savo mb matau karta i menesi tai dabar pries kaledas atvaziuoja ir nusprendziau susiimti nes reikia man daug numest tai idomu bus ar pastebes mano pasikeitimus jeigu aisku jie bus  ax.gif  lotuliukas.gif

Nebuvo man sunki diena, bet todel, kad isvakarese su draugu vakarojom su alum, riesutais, vytintom desrytem ir kitais galais doh.gif Tai skrandis matomai dar virskino viska... Sunkiausios man buvo darzoviu dienos, gal kad taip vienu as ju nemegstu. Su prieskoniais ir duinyte niam niam, o siaip vienos man jos neskanios...
Siaip man ir siandien kefyro diena, tai musu meniu tas pats smile.gif Iskeiciau as varske i kefyra, nes turiu tik sausos varskes, o ji man visai nesivalgo, spirngstu beveik. Va slapia man skani. Bet tokios neturiu (norgei net nera tokios pirkt), tai geriu kefyriuka.
Atsakyti
Sveikutes,
roxie26, sveika prisijungus mirksiukas.gif
Esha, saunuole thumbup.gif thumbup.gif

o ka as galiu pasakyt apie save...bevale esu doh.gif doh.gif ...vakar gabala pyrago suvalgiau ir pora sumustiniu su kumpiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Siandien sedziu ant dziovintu slyvu ir vandens. Svarstykliu parodymai aisku minuso nerodo, bet aciu D ir pliuso ne karsta.gif
O man vyras siandien sako, jau susibaigus visa (sukudus atseit) doh.gif , galvoju tikrai, 3 kg nukrito ir susibaigiau lotuliukas.gif Jam patinka mano stambumas, todel mane ir nervuoja, kai nera paskatinimo is jo puses doh.gif
Atsakyti
na man su kefyru sunkiai einasi,... vaisiu pilnas stalas, neistveriau ir suvalgiau obuoli rolleyes.gif ziuresiu kaip rytoj bus o vat aliejau neturiu, siandien tingiejau i krautuve vaziot tai poto nueisiu i parduotuve gal rasiu ka.
Atsakyti
Ir man sunkoka diena.
Vyrui- cili troskinys, vaikui- burokeliu sriuba, abiems kartu guliasas ir varskes sausainiai su idaru. Viska tiesiog dievinu, viskas taip kvepia, kad net galva svaigsta doh.gif
Vakare priguzes sveciu, tai gaminsiu traskia vistiena kinietiskai su darzovem.
Brrr... nu per kancias i zvaigzdes biggrin.gif
Atsakyti