Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

QUOTE(Esha @ 2012 12 10, 16:33)
Ir man sunkoka diena.
Vyrui- cili troskinys, vaikui- burokeliu sriuba, abiems kartu guliasas ir varskes sausainiai su idaru. Viska tiesiog dievinu, viskas taip kvepia, kad net galva svaigsta  doh.gif
Vakare priguzes sveciu, tai gaminsiu traskia vistiena kinietiskai su darzovem.
Brrr... nu per kancias i zvaigzdes biggrin.gif

man lengviau yra, gamint niekam nereikia na tiktai vaikui biggrin.gif bet ir tai siandien valgys desreles su ryziais, tikuiosi as neuzsinoresiu, jau puse dienos istveriau, sunkiausia vakare bus verysad.gif jauciu reiks anksciau miegot eiti kad ieko neuzsinoreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 10, 16:42)
man lengviau yra, gamint niekam  nereikia na tiktai vaikui  biggrin.gif  bet ir tai siandien valgys desreles su ryziais, tikuiosi as neuzsinoresiu, jau puse dienos istveriau, sunkiausia vakare bus  verysad.gif jauciu reiks anksciau miegot eiti kad ieko neuzsinoreciau  lotuliukas.gif

Taip, taip- vakarai sunkiausi.
As kai tik galiu, einu miegot su vistom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 10, 16:33)
Ir man sunkoka diena.
Vyrui- cili troskinys, vaikui- burokeliu sriuba, abiems kartu guliasas ir varskes sausainiai su idaru. Viska tiesiog dievinu, viskas taip kvepia, kad net galva svaigsta  doh.gif
Vakare priguzes sveciu, tai gaminsiu traskia vistiena kinietiskai su darzovem.
Brrr... nu per kancias i zvaigzdes biggrin.gif

eik sau, sazines turek sitokius skanestus pasakot dietininkem doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man tas ir sunkiausia, kad seimyna musu megstanti skaniai pavalgyt, o visokie naminiai kepinukai yra norma, ju visada turi but namuose, o dar kai nedirbu ir nesimokau, tupiu pastoviai namuose, tai net nejauti kita karta, kai kazko prisikemsi pakeliui pro virtuve blush2.gif blush2.gif
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 10, 16:42)
man lengviau yra, gamint niekam  nereikia na tiktai vaikui  biggrin.gif  bet ir tai siandien valgys desreles su ryziais, tikuiosi as neuzsinoresiu, jau puse dienos istveriau, sunkiausia vakare bus  verysad.gif jauciu reiks anksciau miegot eiti kad ieko neuzsinoreciau  lotuliukas.gif

as tai dazniausiai anksti lekiu dantis issivalyt biggrin.gif , paskui jau tingiu antra karta, tai laikausi nuo valgymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 12 10, 17:06)
eik sau, sazines turek sitokius skanestus pasakot dietininkem  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man tas ir sunkiausia, kad seimyna musu megstanti skaniai pavalgyt, o visokie naminiai kepinukai yra norma, ju visada turi but namuose, o dar kai nedirbu ir nesimokau, tupiu pastoviai namuose, tai net nejauti kita karta, kai kazko prisikemsi pakeliui pro virtuve  blush2.gif  blush2.gif

as tai dazniausiai anksti lekiu dantis issivalyt  biggrin.gif , paskui jau tingiu antra karta, tai laikausi nuo valgymo  lotuliukas.gif

Ir as uzkandziauju- noriu nenoriu doh.gif Pas mus taip pat visada buna padeta kokiu kepinuku, tai tik i virtuve- ir i burna ka nors. Ir taip istisai... Pasidarau arbatos, nu ir gi prie jos butiai kazko reikia doh.gif
Va cia ir yra blogi iprociai- uzkandziaut to nenorint. Reik kazkaip pamegint atsikratyt..
Atsakyti
o as vel nusidejau, ax.gif , sunui blinu iskepiau, guli, akis bado, pora sirdeliu surijau , nu negaliu as blynine, jei pora dienu blinu negaunu tada didziai issoibadavus bunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 10, 17:12)
Ir as uzkandziauju- noriu nenoriu  doh.gif  Pas mus taip pat visada buna padeta kokiu kepinuku, tai tik i virtuve- ir i burna ka nors. Ir taip istisai... Pasidarau arbatos, nu ir gi prie jos butiai kazko reikia  doh.gif
Va cia ir yra blogi iprociai- uzkandziaut to nenorint. Reik kazkaip pamegint atsikratyt..

Ale kaip atsikratyt, kai toje aplinkoje kasdien doh.gif , sita suprast gali tik pacios tai gyvenancios, nes drbancios, lakstancios moterys to nesupras, pati to nesupratau, kol su vaikais namuose nelikau. Cia tas pats kaip kokiam alkoholikui mest gert, kaip aplink visi istisai geria ir dar pilna buteliu..Reikia begalines valios... kur ja gaut biggrin.gif blush2.gif
As mamai pries kelias dienas sakau, kazin neina uzsikoduot nuo valgymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2012 12 10, 17:17)
o as vel nusidejau,  ax.gif , sunui blinu iskepiau, guli, akis bado, pora sirdeliu surijau , nu negaliu as blynine, jei pora dienu blinu negaunu tada didziai issoibadavus bunu blush2.gif

Na savarbiausia nepaslist visai. As tai tokia esu, arba viskas pagal dieta, arba isvis be dietos. Nors trupiniuka paimciau ne pagal dieta- viskas, baigciau ja iskart.

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 12 10, 17:21)
Ale kaip atsikratyt, kai toje aplinkoje kasdien  doh.gif , sita suprast gali tik pacios tai gyvenancios, nes drbancios, lakstancios moterys to nesupras, pati to nesupratau, kol su vaikais namuose nelikau. Cia tas pats kaip kokiam alkoholikui mest gert, kaip aplink visi istisai geria ir dar pilna buteliu..Reikia begalines valios... kur ja gaut  biggrin.gif  blush2.gif
As mamai pries kelias dienas sakau, kazin neina uzsikoduot nuo valgymo  lotuliukas.gif

Tai va... o plius vaikai niekada gi nesuvalgo lekstes iki galo... Nu neismesi- reik suvalgyt. sausaini atsikanda ir numeta. Tokio gi nepadesi atgal i vaza- taip pat pati suvalgai. Kalorija oprie kalorijos ir auga svoris..
Atsakyti
Labas rytas! na man siandien apelsinu diena smile.gif pagaliauuu, labai megstu apelsinus rolleyes.gif na vakar manau mirsiu man taip miegot norejosi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Man paskutine diena clap.gif
Slyvos essen.gif
Atsakyti
Prisidedu ir as,reik pries sventes susiimt,kad rubai padoriai atrodytu smile.gif ir gal issijudint pavyks,seniai valgyma susitvarkyt reik. Sian kefyriuka tik geriu. Jauciu sunkiausia varske valgyt bus...nemegstu. Ir kazkaip atsispirt pagundom reiks,niekur neit,jokiu sveciu,jokiu parduotuviu.
Atsakyti
O mane zinokit atpalaiduoja vaiksciojimas po parduotuves, maisto gaminimas. Nu bent jau taip turiu salyti su maistu.
Aisku kavineje sedint, kai man butu kancia didziausia gerti arbata, kai kiti saslykus doroja (kaip kazkuri nare rase, nepamenu)
Atsakyti
Man nebent po drabuziu parduotuves vaikstant pavyktu atsipalaiduot smile.gif motyvuoja beto.
Atsakyti