Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

QUOTE(Esha @ 2012 12 11, 12:32)
O mane zinokit atpalaiduoja vaiksciojimas po parduotuves,

aš dabar norėkau tą patį parašyt biggrin.gif , prasibėgau lengvai pro parduotuves, nei alkio, nieko, bet ir piniginei iškrovos diena buvo biggrin.gif tai čia jau ne kas o motyvuoja mane ir spintoje kabantys rubai, nesenai suknele baigiau megst norisi kad ne tik ant pakabos graziai atrodytu ax.gif , o ir nukrite 2,3 kg oi kaip jau tas kančias atperka
Atsakyti
Labuka,

man jauciu krize atejo doh.gif - taip silpna, bloga, nuotaikos nera, norisi viska trenkt blush2.gif , bet reikia kazkaip atsilaikyt iki penktadienio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 11 gruodžio 2012 - 16:54
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 12 11, 16:54)
Labuka,

man jauciu krize atejo  doh.gif  - taip silpna, bloga, nuotaikos nera, norisi viska trenkt blush2.gif , bet reikia kazkaip atsilaikyt iki penktadienio..

Laikykis 4u.gif Man irbuvo viena krizine diena. Po jos viskas ejosi daug lengviau
Atsakyti
Darbo diena su kefyru atkentejau,visai nieko smile.gif tik i vakara ima burgzt pilvas. Svarbu vakare atsilaikyt,neziuret i drauga kepsnius kertanti.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 11, 17:04)
Laikykis  4u.gif  Man irbuvo viena krizine diena. Po jos viskas ejosi daug lengviau

dekui 4u.gif , tikiuosi ir man po situ savijautu bus lengviau..

QUOTE(fejaa27 @ 2012 12 11, 17:06)
Darbo diena su kefyru atkentejau,visai nieko smile.gif tik i vakara ima burgzt pilvas. Svarbu vakare atsilaikyt,neziuret i drauga kepsnius kertanti.

draugui vietoj kepsniu irgi kefyro israsyk biggrin.gif , juokauju, suprantu kaip sunku, linkiu atsilaikyt 4u.gif
Atsakyti
Nu as jau sudorojau savo paskutine vakariene.
Labai pasiilgau vyno vakaru prie filmo... Ir alyvuoges vienos kitos biggrin.gif
Ryt reiks pasidaryti svente
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 11, 19:23)
Nu as jau sudorojau savo paskutine vakariene.
Labai pasiilgau vyno vakaru prie filmo... Ir alyvuoges vienos kitos biggrin.gif
Ryt reiks pasidaryti svente

nusipelnei sventes uz kantrybe wub.gif
o as, kad ir istemsiu iki penktadienio, tai vis tiek busiu nesaziningai dietinusis blush2.gif
po sitos dar zadu pratesima uz bausme gal sitos dietos pasilaikyt blush2.gif
Atsakyti
Tai ir as man dar reik numest 2 kg, be to kazkaip reiks stengtis nepriaugt to svorio. tai tikrai dar prisilaikysiu, tik pagal save jau.
Dziaugiuos, kad sumasciau du dietu pasilaikyt pries sventes kiek anksciau. Nes nebus dideles pagundos prisivalgyt
Atsakyti
Na ka lab ryt,prisiduodu po siaubingo vakar vakaro paklydimo -2kg:) grizus po darbo sukirtau du sumustinius su zuvim ir maiseli mandarinu (man kazkokia prieskaledine ju manija),sian vietoj apelsinu irgi mandarinai su kava.
Atsakyti
labas rytas, jetau ale as siandien jauciosi ... vakar buvo apelsinu diena suvalgau 4 daugiau nei laiko nebuvo ir nenorejau, siandien atsikeliau veidas kazkoks patines, vos akis atmerkiau, gal man ne tinka si dieta, kazkaip nezinau,
vat siandien varskes diena o rytoj reikes nusizengt blush2.gif rytoj lig ir darzoviu bet einu i baliuka su bendradarbiais tai meniu jau uzsakitas ir dar 17.00 jauciu prisivalgysiu , prisigersiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxie26: 12 gruodžio 2012 - 09:58
Labas rytas,
Iveikiau dieta smile.gif
Per visa dieta numeciau 5,7 kg.
Na tikrai manau neblogai smile.gif
Sekmes tesiancioms 4u.gif

Uzsusksiu pasidalint kaipo sekasi nepriaugt svorio.....
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 12, 10:38)
Labas rytas,
Iveikiau dieta smile.gif
Per visa dieta numeciau 5,7 kg.
Na tikrai manau neblogai smile.gif
Sekmes tesiancioms  4u.gif

Uzsusksiu pasidalint kaipo sekasi nepriaugt svorio.....

thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif 4u.gif o kad visoms taip sektusi ax.gif
Atsakyti