Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

QUOTE(fejaa27 @ 2012 12 12, 08:47)
Na ka lab ryt,prisiduodu po siaubingo vakar vakaro paklydimo -2kg:) grizus po darbo sukirtau du sumustinius su zuvim ir maiseli mandarinu (man kazkokia prieskaledine ju manija),sian vietoj apelsinu irgi mandarinai su kava.

palyginus su mano cepelinu paslydimu, Tavasis paslydimas dar visai nieko mirksiukas.gif

QUOTE(roxie26 @ 2012 12 12, 09:56)
labas rytas, jetau ale as siandien jauciosi ... vakar buvo apelsinu diena suvalgau 4 daugiau nei laiko nebuvo ir nenorejau, siandien atsikeliau veidas kazkoks patines, vos akis atmerkiau, gal man ne tinka si dieta, kazkaip nezinau,
vat siandien varskes diena o rytoj reikes nusizengt  blush2.gif rytoj lig ir darzoviu bet einu i baliuka su bendradarbiais tai meniu jau uzsakitas ir dar 17.00 jauciu prisivalgysiu , prisigersiu  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif manes savaitgali panasus dalykai laukia biggrin.gif

QUOTE(Esha @ 2012 12 12, 10:38)
Labas rytas,
Iveikiau dieta smile.gif
Per visa dieta numeciau 5,7 kg.
Na tikrai manau neblogai smile.gif
Sekmes tesiancioms  4u.gif

Uzsusksiu pasidalint kaipo sekasi nepriaugt svorio.....

Sveikinimai thumbup.gif rezultatai puikus bigsmile.gif bigsmile.gif , sekmes juos islaikant 4u.gif
ir lauksim uzsukant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 12 12, 11:01)
palyginus su mano cepelinu paslydimu, Tavasis paslydimas dar visai nieko  mirksiukas.gif

oj su cepelinais ir as noreciau paslyst blush-anim-cl.gif aj ten viena diena irnesakyk.gif neprisimenu kada cia valgiau paskutini karta, gal pries gerus metus g.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu pabaigus dieta smile.gif kad man tiek kantrybes. Tiek per pastaruosius metus esu ipratus vakarais po darbo dienos atsipalaiduot su taure vyno,ar bokalu alaus ir skania vakariene,kad dabar "lomkes"....reiks sian anksti miegot eit,kad neuzkast ko netinkamo
Atsakyti
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 12, 11:07)
oj su cepelinais ir as noreciau paslyst  blush-anim-cl.gif aj ten viena diena  irnesakyk.gif neprisimenu kada cia valgiau paskutini karta, gal pries gerus metus  g.gif  wub.gif

o, tai jau senokai bigsmile.gif , bus puiki proga dietos uzbaigimo proga prisivirt cepelinu thumbup.gif
QUOTE(fejaa27 @ 2012 12 12, 11:18)
Sveikinu pabaigus dieta smile.gif kad man tiek kantrybes. Tiek per pastaruosius metus esu ipratus vakarais po darbo dienos atsipalaiduot su taure vyno,ar bokalu alaus ir skania vakariene,kad dabar "lomkes"....reiks sian anksti miegot eit,kad neuzkast ko netinkamo

man tos lomkes irgi jau kelinta diena doh.gif , ziauriai per nervus trenke man, nervina viskas blush2.gif , ypac tai, kad visai seimynai verdu, kepu, kvapu milijonai, o pati tik gurgiancio skrandzio galiu klausyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 12 gruodžio 2012 - 11:28
kaip pradejau laikytis sios dieos nu man taip anksti miego nirisi sad.gif ar dar taip yra kam?
Atsakyti
QUOTE(roxie26 @ 2012 12 12, 16:17)
kaip pradejau laikytis sios dieos nu man taip anksti miego nirisi  sad.gif ar dar taip yra kam?

man pastoviai silpna ir link lovos traukia unsure.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif oj koks as blogis vakar buvau. Dbr bijau ant svarstykliu lipt. 8men nematyta drauge aplanke,tai ir sampaniuko ir sausainuku sudorojom. Nusibaudziau ta proga,pakeliui i darba nusipirkau pasuku ir vsio,daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(fejaa27 @ 2012 12 13, 07:41)
Laba ryta smile.gif oj koks as blogis vakar buvau. Dbr bijau ant svarstykliu lipt. 8men nematyta drauge aplanke,tai ir sampaniuko ir sausainuku sudorojom. Nusibaudziau ta proga,pakeliui i darba nusipirkau pasuku ir vsio,daugiau nieko.

Laba,
as apie save patylesiu... blush2.gif vakar virtos vistienos privalgiau blush2.gif , bet paskui guodziau save, kad tik virtos ir be odeliu biggrin.gif
Atsakyti
Virta vistiena sveika smile.gif nedaug kaloriju. As sokoladiniu sausainiu pavalgiau...tai is -2kg liko -1 tik.
Atsakyti
Sveikos,
Na man pirma diena po dieto buvo visai be apetito, nieko nesinorejo valgyt. Bet va vakare kai vynelio isipylem, tai su alyvuogem neuzsikimsau.. I riesutukai ir sauleje dziovinti pomidorai, cipsas vienas kitas.... Visa laime, kad tik 0,5 kg prisidejo. Toliau prisilaikysiu saziningai ir jokio vyno doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos visos besidietinancios ir jau prisidietinusios mirksiukas.gif

su Naujaisiais visas wub.gif wub.gif wub.gif
kaip einasi, kaip per sventes sekesi? biggrin.gif
as po svenciu dar nebuvau ant svarstykliu bijau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
pavasari ir vasara laikiausi sios dietos, sunkiai sekesi, bet rezultatai visgi buvo smile.gif
per kuri laikotarpi vel keli papildomi ir nereikalingi kologramai uzsidejo doh.gif
nutariau vel laikytis dietos, pradedu rytoj, su kefyriuku - kas kartu mirksiukas.gif

Atsakyti