Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(SOWELU @ 2012 06 12, 10:57)
Sedindriuke,kaip be kavos gyvenasi? smile.gif aš tai neištverčiau,spaudimas žemas,tai visai rankų kojų nepakelčiau biggrin.gif Bet išgeriu 1-2 puodukus tik, tai dar nėr baisu gal

sowelu,aciu kad prisimeni:D nuo tada taip ir negeriu kavos,o blogu pokyciu ar savijautu nepastebejau:D tik Mb erzina kad aromatines pirks,baisu bus atsilaikyt jai:D tiesa Mandy333?tongue.gif

given444,nzn kur pas mane sviesta matei:) as kepiniuos naudoju siek tiek aliejaus,arba riesutu sviestu keiciu,arba daugiau kiausinio dedu,arba visai nepilu,bananai,tyres..

Irunia,veganiskais daug ka butu ka vadint..nedek kiauso,sviesto ir jau veganiska..daug tokiu kepiniu ir net nebutina but prijaucianciu net:D del zodziu tai pasiklaust gali,jei receptu randi bet neaisku;) imesiu linku veliau;)
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 06 12, 09:57)
Sedindriuke,kaip be kavos gyvenasi? smile.gif aš tai neištverčiau,spaudimas žemas,tai visai rankų kojų nepakelčiau biggrin.gif Bet išgeriu 1-2 puodukus tik, tai dar nėr baisu gal

cia jau kavamane. blush2.gif blush2.gif ir mano spaudimas zemas, bet netikiu kad kava kelia. nes tarpais po kavos kaip tik migooooo ir ar taip ziauriai. juk taip ir buna, po kavos, praejus 2val, krenta ziauriai spaudimas. as geriu kava nes JI MAN SKANI. vot tep.

pastebejimas: praejus valgyt pusryciams vaisius, ar juos su kava pavalgau. bet imus gert kokteilius zalius, ziu, koks stebuklas, rytais kavos iseina ir negerti, toel sumazeja man puodeliu skaicius per diena, kas man labai fainai. toel beliko 2 puodeliai. o daznai net yra taip: isipilu kavos, ir geriu ji visa diena, salta gurksnoju, net per shyki jau nesueina. vot rezultatai, kai valosi organizmas ax.gif ax.gif

Irunia, koks ten veganiskas tortas>>>>>>>>>>>>>> noriu>>>>>>>>>>

S, tai as norejau vegan skanestu, imesk man...jei netycia rasi, siaip laiko neeikvok.... rolleyes.gif

p.s. beje, koki alieju tu naudoji. gal alyv aliejus ir pagadino sausainius, bet tuomet neturejau kito cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 birželio 2012 - 14:50
QUOTE(given444 @ 2012 06 12, 13:48)
cia jau kavamane. blush2.gif  blush2.gif  ir mano spaudimas zemas, bet netikiu kad kava kelia. nes tarpais po kavos kaip tik migooooo ir ar taip ziauriai. juk taip ir buna, po kavos, praejus 2val, krenta ziauriai spaudimas. as geriu kava nes JI MAN SKANI. vot tep.

pastebejimas: praejus valgyt pusryciams vaisius, ar juos su kava pavalgau. bet imus gert kokteilius zalius, ziu, koks stebuklas, rytais kavos iseina ir negerti, toel sumazeja man puodeliu skaicius per diena, kas man labai fainai. toel beliko 2 puodeliai. o daznai net yra taip: isipilu kavos, ir geriu ji visa diena, salta gurksnoju, net per shyki jau nesueina. vot rezultatai, kai valosi organizmas  ax.gif  ax.gif

S, tai as norejau vegan skanestu, imesk man...jei netycia rasi, siaip laiko neeikvok.... rolleyes.gif

p.s. beje, koki alieju tu naudoji. gal alyv aliejus ir pagadino sausainius, bet tuomet neturejau kito  cool.gif

taip as ir gerdavau nes ji man Skanu!:D migdydavo ir:D giminej iprasta pas mum kavos isgert ir eit miegot.kiek tai sirdziai ir vidaus organam kenkia ant nakties kofeino uzpylus..
Taip taip imesiu tu blog'u linku.. Bet siaip gugle naudoju viskam;) aliejus graik.riesutu.kokosu ir iprastas kepimui keptuvej.ju man l.ilgam uztenka.linu semenu geris ir mmm skonis.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 06 12, 13:48)
cia jau kavamane. blush2.gif  blush2.gif  ir mano spaudimas zemas, bet netikiu kad kava kelia. nes tarpais po kavos kaip tik migooooo ir ar taip ziauriai. juk taip ir buna, po kavos, praejus 2val, krenta ziauriai spaudimas. as geriu kava nes JI MAN SKANI. vot tep.

pastebejimas: praejus valgyt pusryciams vaisius, ar juos su kava pavalgau. bet imus gert kokteilius zalius, ziu, koks stebuklas, rytais kavos iseina ir negerti, toel sumazeja man puodeliu skaicius per diena, kas man labai fainai. toel beliko 2 puodeliai. o daznai net yra taip: isipilu kavos, ir geriu ji visa diena, salta gurksnoju, net per shyki jau nesueina. vot rezultatai, kai valosi organizmas  ax.gif  ax.gif

p.s. beje, koki alieju tu naudoji. gal alyv aliejus ir pagadino sausainius, bet tuomet neturejau kito  cool.gif

taip as ir gerdavau nes ji man Skanu!:D migdydavo ir:D giminej iprasta pas mum kavos isgert ir eit miegot.kiek tai sirdziai ir vidaus organam kenkia ant nakties kofeino uzpylus..
Taip taip imesiu tu blog'u linku.. Bet siaip gugle naudoju viskam;) aliejus graik.riesutu.kokosu ir iprastas kepimui keptuvej.ju man l.ilgam uztenka.linu semenu geris ir mmm skonis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 12, 15:48)

Vienoj mokyklėlėj mama atneša pastoviai, nes jos vaikas nevalgo kiaušo, kaip ir tėvai. Tai jinai, kad vaikas nesikankintų dėl saldumynų, atneša visiems torto.
Čia jau būtų priekabiavimas jei prašyčiau recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 12, 16:51)
Vienoj mokyklėlėj mama atneša pastoviai, nes jos vaikas nevalgo kiaušo, kaip ir tėvai. Tai jinai, kad vaikas nesikankintų dėl saldumynų, atneša visiems torto.
Čia jau būtų priekabiavimas jei prašyčiau recepto smile.gif

priekiabiavimas biggrin.gif

Manau internete galima rasti tu tortu juk be tu kiausiu be problemu. smile.gif

SOWELU, kavos paragavau... trys gruksniai nemeluoju.. namo eidama gavau sms - nusipirk pieno.... susiprask, kavos namie atsirado! biggrin.gif ar lietuvai kavai kaupiuos, ten su draugytem laksim kava biggrin.gif Presto - Mega Latte biggrin.gif

Einu sportuot, pilvas gurgia jau biggrin.gif est praso biggrin.gif
Atsakyti
Po sporto. Rankas kankinau. Dinner time!!! biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
sukirtau pusryčččččiuuuuss biggrin.gif
Vakar po sporto pavakarieniavau pusė 8, dar paskui nuknapsinau riešutų truputėlį... ir kad aš užmigčiau paskui ... kaip valgyt norėjau biggrin.gif:D:D organizmui priprast reik ir bus gerai, kad nebe naktim valgyt, nėr ko biggrin.gif bet taip juokinga buvo - guliu ir seilės kaupias ir pusryčių laukiu biggrin.gif Pasirodo labai lengvai organizmas pasikeičia prie to, ką valgom, kaip valgom, ir mažas pokytis vėl kiek efekto duoda..atsiguli pilvu neišsipūtusiu biggrin.gif

Irunia, paskatinai ir liuks iš tiesų smile.gif
Tik namie kavos yra, užuodžiu per atstumą biggrin.gif gal ir nusikalsiu kada, nes jaučiu, kad nuo arbatos aš neužmiegu ilgą laiką.. antra diena be 2 am neužmiegu biggrin.gif

pasipasakojau kaip dienoraščiui biggrin.gif

Geros dienos!

P.S. Irmulia, ar pavyko pasportinti vakar pagaliau?
MO, laikyk frontą, busy jaučiu!
Mandy333, laikyk frontą! Greit atostogos!

Laikykit frontą mergaitės visos!
Atsakyti
labas rytas,

nu ne doh.gif vakar jokio sporto, ech... man tai visai nepatinka schmoll.gif

tas ir yra, kai pradedi kasdien mankštintis, ir tenka daryti pertrauką- tada nekokia savijauta doh.gif tikiuosi, per mėnesiuką kokį atstatyti tonusą unsure.gif

žodžiu iki savaitės pabaigos užsibaigs visi remontai, tada galėsiu grįžinėti prie kasdieninio ritmo, o tai dabar kažkoks balaganas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 13, 09:44)
...Pasirodo labai lengvai organizmas pasikeičia prie to, ką valgom, kaip valgom, ir mažas pokytis vėl kiek efekto duoda..

oi, duoda, patikėk, ir šiaip rekomenduojama likus 4-5 valandoms iki miego nevalgyti mirksiukas.gif ( 2 valandos- per trumpas laikas) ax.gif

mums su vyru iš pačių pačių pradžių buvo gan sudėtinga, bet persilaužėme ir psio - šventas reikalas eiti miegoti nepriėdus , kad ir lengvo maisto mirksiukas.gif Plius labai matosi ant pilvelio, kai vėlai valgai ir kai anksti užbaigi kramsnojimus ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien užmačiau užuominą į pirmus du kvadračiukus.
Ale džiaugsmo buvo ir priekabiavimo prie vyro - nu pažiūrėk, pažiūrėk lotuliukas.gif
Apie kitus keturis dar tik pasvajot, bet turiu tikslą. Be to mityba mano kaip niekad tvarkinga, net gėda kam pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 13, 07:56)
labas rytas,

nu ne  doh.gif  vakar jokio sporto, ech... man tai visai nepatinka  schmoll.gif

tas ir yra, kai pradedi kasdien mankštintis, ir tenka daryti pertrauką- tada nekokia savijauta  doh.gif  tikiuosi, per mėnesiuką kokį atstatyti tonusą  unsure.gif

žodžiu iki savaitės pabaigos užsibaigs visi remontai, tada galėsiu grįžinėti prie kasdieninio ritmo, o tai dabar kažkoks balaganas  lotuliukas.gif
Papildyta:
oi, duoda, patikėk, ir šiaip rekomenduojama likus 4-5 valandoms iki miego nevalgyti  mirksiukas.gif  ( 2 valandos- per trumpas laikas)  ax.gif

mums su vyru iš pačių pačių pradžių buvo gan sudėtinga, bet persilaužėme ir psio - šventas reikalas eiti miegoti nepriėdus , kad ir lengvo maisto  mirksiukas.gif  Plius labai matosi ant pilvelio, kai vėlai valgai ir kai anksti užbaigi kramsnojimus  ax.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 06 13, 08:07)
Ale džiaugsmo buvo ir priekabiavimo prie vyro - nu pažiūrėk, pažiūrėk  lotuliukas.gif
Apie kitus keturis dar tik pasvajot, bet turiu tikslą. Be to mityba mano kaip niekad tvarkinga, net gėda kam pasakyt  lotuliukas.gif

Miargos, saunuoles!
Irmulia taip taip... pripratimo reikalas...

Irunia, jap duobike po krutine ir pirmi kvadraciukai jega smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 13, 10:07)
Apie kitus keturis dar tik pasvajot, bet turiu tikslą.

oioi kaip faina thumbup.gif , smagumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau LovinFit roliką apie riebalus.
Kodėl ji liepia nevalgyti pieno produktų? g.gif
Atsakyti