Va sita megstu TRIO plank'u ir padarau po treniruociu vis... sakau nuo nosies lasa
http://www.youtube.c...h?v=W3J3tDcfnHc

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 13, 22:21)
Va sita megstu TRIO plank'u ir padarau po treniruociu vis... sakau nuo nosies lasa
http://www.youtube.c...h?v=W3J3tDcfnHc

Reiks pabandyti

Na ka, manes siandien laukia 16km.dviraciu (i darba ir atgal)..jei netingesiu vakare dar kazka papildomai pasportinsiu

Visoms grazios dienos!!!!

sorry, ne filateliai, sumaisiau su avinzirniu rutuliukais
tikrai ir varda tavo ne taip vis rasau.
na del tu abs man dar reik issiaiskint, visgi kazkokio tipo nereiktu daryti ypac MOTERIMS, kad ju presai nebutu kaip vyru

na del tu abs man dar reik issiaiskint, visgi kazkokio tipo nereiktu daryti ypac MOTERIMS, kad ju presai nebutu kaip vyru

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 13, 21:34)
Irunia, kai pamatau paveiksliuke pratima su kamuoliu visada apie tave pagalvoju kazkodel 

Kaip fainai

Šiandien pilatese labai fainai porom su kamuoliu dirbom. Super pasikroviau

QUOTE(given444 @ 2012 06 14, 07:30)
sorry, ne filateliai, sumaisiau su avinzirniu rutuliukais

Iki vyru ABS mums patikek daug h perbristi reik

Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 06 14, 08:51)
Kaip fainai 

vyrą į pilatesą įkalbėjai nueit?

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 14, 12:44)
tikrai taip

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 14, 12:44)
Oi neeee. Jis eina į stuburo mankštas.
QUOTE(irmulia @ 2012 06 14, 12:19)
tikrai taip
ir kiekviena ( -as) tai gali turėti
o reikia visai nedaug : žiūrėti, ką valgai, kada valgai ir treniruotis kasdien, kas antrą dieną 

pilvo preso negalima treniruot kas diena,m kaip kad ir kt uno raumenu, nes ypac pilvo srity turesi tik plokste bet ne israiska... bet kai buna kokie workoutai pas mane, tai pilvo presui koks pratimas kliuna, arba darant tam tikra kojoms pratima netgi paprasciausius SQUAt, pilvo presui jau ir kliuna..o ka bekalbet apie PLANK>

Išbandžiau aš tuos tris plank po minutę dariau,bet gal netaisyklingai darau,nes nebuvo taip jau sunku kaip atrodo
Beja,o kada jūs pilnus atsispaudimus pradėjot daryt? Nes aš jau į kelius negaliu žiūrėt,visi nubalnoti.. O ir skauda kaskart darant.

Nu nežinau... aš tai po keliais dedu paklotuką.
Gaila man kelių. Ir negaliu žiūrėt kaip Liza drąskosi ten ant tų kelių
Gaila man kelių. Ir negaliu žiūrėt kaip Liza drąskosi ten ant tų kelių

Na aš irgi deduosi kai ilgiau darau,bet būna nepatogu,jei yra kokie šuoliukai ar kas ir šiaip,slysta,nes to specialaus neturiu