Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kad turbūt visi mes skirtingi ir nelabai susilyginsime. Aš tarkime kiek save pamenu atsispaudimų bandymuose, tai bent porą visuomet man vyriškų išeidavo ir nelabai aš ir bandydavau nuo kelių iš tiesų, o tuos tikrus iš karto. Dabar kaip moteris, tai padarau tikrai daug ir jie man sekasi, bet tai visai nereiškia, kad aš kažkokia galiūnė. kažkodėl tie raumenys ir jėga visai nepadeda prisitraukimuose. Man jie tikrai žiauriai sunkūs, netgi tie, kur rankas atsuki į save doh.gif
Atsakyti
ir dabar poadarau normalius prisispaudimus, o paskui nuo keliu, nesidraskau kad zarnos listu lauk... kiek galiu tiek darau..

eh apsvaigus nuo raw cheesecake darymo, skanu vien tesla/mase buvo... eh galvot pietu kazka reik...

sportas apie 5-6 bus. Pool Party workout is LovingFit.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 14, 14:31)
pilvo preso negalima treniruot kas diena,m kaip kad ir kt uno raumenu, nes ypac pilvo srity turesi tik plokste bet ne israiska... bet kai buna kokie workoutai pas mane, tai pilvo presui koks pratimas kliuna, arba darant tam tikra kojoms pratima netgi paprasciausius SQUAt, pilvo presui jau ir kliuna..o ka bekalbet apie PLANK> smile.gif)

sunku pasakyti dėl to plokštumo, nes savo kvadračiukus, matau nors ir kasdieną presui pratimus atlikinėju mirksiukas.gif

o plank - jau išbandyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 14, 13:25)
sunku pasakyti dėl to plokštumo, nes savo kvadračiukus, matau nors ir kasdieną presui pratimus atlikinėju  mirksiukas.gif

o plank - jau išbandyta  thumbup.gif

esme kad raumuo pripranta kas diena prie kruvio, ir jau paskui tik droziasi, matomai turi i rankas pasiimti dideli svori, rytoj jau nebeimt, ir taip kaitaliot, arba pratimus sunkinti kitokiais budais ir variantais. Bet kaip drauge sportininke sake, jei nepadarau pilvui kazko, man neuzsiskaito kad sportavau biggrin.gif:D
Atsakyti
na taip, prisipažinsiu, treniruočių intesyvumas kasdien skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 14, 11:31)
pilvo preso negalima treniruot kas diena,m kaip kad ir kt uno raumenu, nes ypac pilvo srity turesi tik plokste bet ne israiska... bet kai buna kokie workoutai pas mane, tai pilvo presui koks pratimas kliuna, arba darant tam tikra kojoms pratima netgi paprasciausius SQUAt, pilvo presui jau ir kliuna..o ka bekalbet apie PLANK> smile.gif)

kaip keista g.gif g.gif g.gif man pilvo presas silpniausia vieta, as taip dziaugiuos kad trecia diena is eiles sia savaite skiriu trefke pilvo presui bigsmile.gif o ka daryt? uzpakalis ir slaunys tikrai tvarkoj. slaunims , beje, vistiek kasdien daraiu kazka- ne isvietos be lung'u ir kt pritupimu su kede virs galvos (na slaunu vidine puse tai ar galima tobulint, nemanau kad visos ja turi tobula).
toliau. ant ranku nenoriu raumenu uzsivaryt dideliu (nes ir taip turejau norm), ir pvz, man negrazu jau net ta Lisa is loving fit man per "vyriska" su tom rankom atrodo. schmoll.gif
blauzdu raumenys nuo vaikystes - gigant pas mane - kai numeciau svorio kazkiek ir jie apkudo, bet net visi vyrai per gyvenimai, draugai,pazistami pastebedavo: hoho, na ir raumenys....nors nieko ypatinga nedariau, dviratis retsykiais ir krepsinis...

taigi, ka noriu pasakyti: silpniausia is kuno formu yra man presiukas, tai ka - nedaryti jo kasdien? tai 3kart i sav galima? kaip suprast - pPLOKSTE turesiu vietoj abs? o plokste negerai? ax.gif jau geriau skinny fat but? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 birželio 2012 - 15:48
QUOTE(given444 @ 2012 06 14, 14:45)

nera tokio Spot fat reduce. netreniruosi viso kuno tai nuo pilvo ir nenumesi riebalo. ir norint abs tureti reikia kojas treniruoti, ta jau buvom anksciau snekeje.
Mes kalbam apskritai apie sporta, dauguma kai sportuoja tai sportuoja visam kunui, o ne tik drozia pilva, nes tai problemine vieta... Vien tik pilva drozdama gali ji tik issipusti ir atrodysi kaip nescia.. smile.gif

Atsakyti
Man atrodo aš persisportavau...
Vat sako, negalima kasdien visam kūnui. Nu nesigauna man taip.
Ir buvo jau man kartą toks va sunkumas kūne, ilsėjausi, daviau sau žodį nesidrąskyt. Tik geriau pasidarė ir...
Kažko sąnarius skauda...
Vis gi ne 15 jau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 14, 16:31)
Man atrodo aš persisportavau...
Vat sako, negalima kasdien visam kūnui. Nu nesigauna man taip.
Ir buvo jau man kartą toks va sunkumas kūne, ilsėjausi, daviau sau žodį nesidrąskyt. Tik geriau pasidarė ir...
Kažko sąnarius skauda...
Vis gi ne 15 jau...  lotuliukas.gif

Išsiunčiau į pardę MB grietinės, o aš bulvių tarkiais apsitaškius visa, blynus kelių variantų kepsiu tikiuos bent užteks porai dienų.... man iki 6 reik pradėt sportint..o paskui Raw cheesecake vakarienei bus biggrin.gif uh la la nerealiai biggrin.gif visa diena virtuve biggrin.gif maniskis glosto pilva ir sako patinka man tavo iseigines biggrin.gif
Irmulia, nuvepsojau kad kepimo milteliu dejai i kepsniukus keksiukus, tai as ivarvolinau biskiuka ir - kepuos gi darbadieniams pietukus: krutineliu smulkintu, darzoves (morkos, paprika), grybai, bazilikas... nesugalvoju be kotletu ir keksiuku visokiu tokiu ka ir besinesti i darba pietu... nusinesi, kartais parsinesi, bet vis ramu.

Irunia, mhm as su BR visam kunui ir sportindavau, nes ju workoutai ir apimdavo visa kuna.. kazkaip ilga laika gerai buvo, bet turejau ir megau toki workouta, po kurio kelenus skaudedavo biggrin.gif ir nebe penkiolika gi smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteiraut, gal galėsit kas padėt.. Katik pradėjau sportuot kartu su JM ir daryt abs workout'us. Ir išsigandau kad jie labai judrus ir lieku visa šlapia, nes mano svoris normalus, 52kg, o ūgis 164cm, svorio mast tikrai nenoriu, tiesiog noris padailint šiektiek atsikišusi apatini pilvuką. Esmė tame, kad bijau jog tokie judrūs pratimai gali sumažint krutinę, kuri ir taip nedidelė.. Nes prieš pora metų metant svorį gan sumažėjo.. Gal jei prižiūrėsiu mityba svoris nekris, bet baisu vistiek. Gal galit patart ar šie workout'ai man tinkami ar nelabai? Jei ne gal galit pasiūlyt kokių apatiniam pilvukui, ar kaip juos derint reiktų, nes įv. atsilenkimus darau jau gan ilgą laiką bet rezultato nlb matos.. Valgyt stengiuos sveikai, aišku būna visokių nukrypimų bet apie normalią mitybą ir tai kas tinka man maždaug žinau. Vienu žodžiu, prirašiau daug. o esmė krutinėj, ar nenusikratys man ji per tuos visus JM straksėjimus biggrin.gif labai dėkui jei kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laauraa1 @ 2012 06 14, 19:37)
Sveikos, norėjau pasiteiraut, gal galėsit kas padėt.. Katik pradėjau sportuot kartu su JM ir daryt abs workout'us. Ir išsigandau kad jie labai judrus ir lieku visa šlapia, nes mano svoris normalus, 52kg, o ūgis 164cm, svorio mast tikrai nenoriu, tiesiog noris padailint šiektiek atsikišusi apatini pilvuką. Esmė tame, kad bijau jog tokie judrūs pratimai gali sumažint krutinę, kuri ir taip nedidelė.. Nes prieš pora metų metant svorį gan sumažėjo.. Gal jei prižiūrėsiu mityba svoris nekris, bet baisu vistiek. Gal galit patart ar šie workout'ai man tinkami ar nelabai? Jei ne gal galit pasiūlyt kokių apatiniam pilvukui, ar kaip juos derint reiktų, nes įv. atsilenkimus darau jau gan ilgą laiką bet rezultato nlb matos.. Valgyt stengiuos sveikai, aišku būna visokių nukrypimų bet apie normalią mitybą ir tai kas tinka man maždaug žinau. Vienu žodžiu, prirašiau daug. o esmė krutinėj, ar nenusikratys man ji per tuos visus JM straksėjimus biggrin.gif labai dėkui jei kas pagelbės  4u.gif

Cardio degina riebalus nuo visur, nesustabdysi krūtinės mažėjimo, bet ji nesumažėja, sustoja iki tam tikros ribos (aš ir ta kur na papai o papiukai... )... bet bent kojas nusilipdysiu pati, jei Dievulis krūtinės pagailėjo smile.gif
Atsakyti
Sedindriuke, tavoji kepsniukų versija jau išbandyta - gardu essen.gif
Atsakyti