Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 19, 21:07)
Dar būna šitą dalyką jaukia hormonai. Vetėtų susižiūrėti ar jie visiškai tvarkoje mirksiukas.gif

Nu ką mielosios, visada būna pirmas kartas, išbandžiau .......... avinžirnius biggrin.gif Eikit sau, jokio 'cudo', visai kaip žirniai man, o sako, kad skonis ne kaip lęšių, ne kaip žirnių, ne kaip sojų. Meluoja biggrin.gif

Skonis tikrai skirias nuo žirnių, ir pupelių smile.gif užsimaniau orkaitėje arba keptuvėje paskrudintų ...snack'ui biggrin.gif uh...

Given444, Irunia ir visoms: http://www.thewellne...gans-get-their/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 birželio 2012 - 22:56
S,
aciu uz nuorodas 4u.gif tu taip mumis rupinies...
vakare negaminsiu jokiu skanestu tavuju...neisejo susilaikyti nuo nevalgymo issikepus schmoll.gif schmoll.gif bigsmile.gif

jetus, mociute kaimyne kaip prinesa mums zoliu: salotu lapu, ridikeliu, svogunu laisku...jetau, gaunasi kad tik valgau jas ryte perpiet ir vakare su grudeta duona, dar agurkais alygv aliejaus ant virsaus...gal ir negerai vien toks maistas, bet bent jau jis zalias, tiek kad vienodas g.gif bet gaiiiila gi nevalgyt, ziu ir suvys jos per kelias dienas.
suvyto mano dalis rugstyniu ir siaip misko zoliu, kuriuos plakdavaus kokteiliams unsure.gif gaila.

nesportavus dar esu siandien. idomu vakarop iseis ar ne?
o kaip jums treniruotis prie miega, a? ir tuomet netrukus eit gult? pavalgyt neiseis...vistiek geriau nei isvis jokio sporto tadiena....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 20, 17:32)

suvyto mano dalis rugstyniu ir siaip misko zoliu, kuriuos plakdavaus kokteiliams unsure.gif gaila.

aš visas žoles šaldau mirksiukas.gif vat šiandien kaip tik krapų, svogūnų laiškų, rūgštynių prisišaldžiau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 20, 15:32)
o kaip jums treniruotis prie miega, a? ir tuomet netrukus eit gult? pavalgyt neiseis...vistiek geriau nei isvis jokio sporto tadiena....

Na as sportuoju kažkur 2 valandos prieš miegą. Tai man kaip ir nieko. Iš sporto klubo aš tik apie 23 val. grįžtu kartais ax.gif Kažkaip visada aš vėlokai sportuodavau (apie 21val.) kiek pamenu smile.gif
Atsakyti
Nepavalgius po sporto, organizma spo kurio laiko ijungs taupymo rezima, tad raumenu vystymosi nesitikekit, o tik buti skinny fat.... Bent kelis kasnius varskes reiktu, nakciai raumenims baltymo reik. Po treniruotes nedavus raumenims baltymo, kad ilsejimosi metu, jie atsigaudinetu, gali greitai ivykti persitreniravimas, nuolatiniai raumenu spazmai, ..aisku ir rezultatai sunkiai matytis. Nera rezultatu kuri laika, vadinas perziuret savo sporta reikia, mityba..
Atsakyti
S, tai gal ne skinny fat, o tiesiog skinnyy, gi po sporto buni biggrin.gif ne po cipsu ir tv. joke'as.

Renna, bandziau saldyt krapus ir svogunus, bet man baisu istraukus - atsildyt juos, vos ne puse dienos lauki ir kazi koks ten skoooonis g.gif g.gif g.gif

jetau jetau, ekspromtu pakviesta buvau i gimtad ir vel valgymo vakras gavosi.siaubas. ka daryti. nu bet negaliu as su arbatos puodelkiu buti kai visi triauskia aplinkui doh.gif doh.gif dar turiu tas compulsive eating liekanas, tai man, kaip jurgitai-d, sunkiau nei kitoms tiesiog ziureti i maista ir nieko nedaryti. tarkim, kai kurios jau giriates, kad ismokstat gaminti ir ragauti....na man sunkiau (nors tikrai buna momentu, tam tikra nuotaika, kai maistas man atrodo toks "niekingas dalykas", siaip as ji visad megstu biggrin.gif

vakar dar buvo bajeris. papasakosiu, kaip kudejimas gali sukelti nelabai maloniu pasekmiu mieste. atejau i ofisa atsispaudint dokumentus, ejau su sijonu, i kuri ziema tampriai isispraudziau, o jis man einant sukasi, na bet nejauciu dar kaip ir kiek. kaip tik ofise vadovas toks senis buvo, spokso i mane. mano sijon- skeltukas vos ne persisukes - vietoj nugaros ant klubo ir net i prieki. totaliai atsiputus matyt atrodziau. bandziau dar sukti sijona atgal, bet tas vyriokas tik dar labiau isistebeilijo...vot tep.... ax.gif
Atsakyti
Klykiu is juoko biggrin.gif:D:D:
http://www.youtube.c...E&feature=share

80-uju Bodyflex biggrin.gif:D:D looks scary biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 20, 23:02)
Klykiu is juoko biggrin.gif:D:D:
http://www.youtube.c...E&feature=share

80-uju Bodyflex biggrin.gif:D:D looks scary biggrin.gif

Laba,
ne ne, čia veido joga vadinama, ne kūnui čia šiaip jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 20, 21:20)
Laba,
ne ne, čia veido joga vadinama, ne kūnui čia šiaip jau smile.gif

cia ala bodyflexas, tik iskirpti pratimai yra smile.gif pilna jos tu bodyflexso video...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 20, 17:32)

Man kai grįžtu iš darbo 20:30h tai jokio pasirinkimo kaip ir nėra - tenka sportuoti vakare smile.gif nors aš mieliau renkuosi popietinį sportą smile.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 20, 21:46)
Nepavalgius po sporto, organizma spo kurio laiko ijungs taupymo rezima, tad raumenu vystymosi nesitikekit, o tik buti skinny fat.... Bent kelis kasnius varskes reiktu, nakciai raumenims baltymo reik.

OK...o jei po treniruotės išgeriu amino kokteilį? Porcijoje 9g baltymų. Ar to pakanka? blink.gif Nes man atvirškčiai po sporto vakare nieko valgyt nesinori, tik vandens ir recovery kokteilių ;D
Atsakyti
tai rimtai negi taip svarbu ta mityba?
taip visos rimtai taip ziurit ka pavalgyt ko ne pries /po sporto? ir taip kasdien GRIEZTAI?????????????

hmmmmm...tarkim, gerai - jus uzkandat varskes, o ka man vien ankstinius virtus valgyt, nenoooriu as ju vakare.
galiu dar riesutu pieno isgert - bet ne visad jo turiu g.gif
reikes dar pasieskot kitokiu veganisku variantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 06 21, 06:06)
Man kai grįžtu iš darbo 20:30h tai jokio pasirinkimo kaip ir nėra - tenka sportuoti vakare smile.gif nors aš mieliau renkuosi popietinį sportą  smile.gif
OK...o jei po treniruotės išgeriu amino kokteilį? Porcijoje 9g baltymų. Ar to pakanka?  blink.gif Nes man atvirškčiai po sporto vakare nieko valgyt nesinori, tik vandens ir recovery kokteilių ;D

Tai proteino kokteiliai saunu labai! Tik kazkodel 9 gramai mazoka pasirode.. nes porcijoje daznai minimum 20 gr buna.... Baltymu kokteiliais vakarienes keicia, arba kai nera kada pavalgyti pietus puikus.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 06 21, 07:10)
tai rimtai negi taip svarbu ta mityba?
taip visos rimtai taip ziurit ka pavalgyt ko ne pries /po sporto? ir taip kasdien GRIEZTAI?????????????

hmmmmm...tarkim, gerai - jus uzkandat varskes, o ka man vien ankstinius virtus valgyt, nenoooriu as ju vakare.
galiu dar riesutu pieno isgert - bet ne visad jo turiu  g.gif
reikes dar pasieskot kitokiu veganisku variantu  g.gif

Deja, Mityba apskritai labai svarbu. O jei intensyviai sportuoji (na ne i savaite karta), tai galiausiai be tinkamos mitybos gali susivaryti organizma, o ir sportuoju ne tam, kad nusialinciau ir paskui ilguoju laikotarpiu staiga kristu jegos, motyvacija - persitreniravimas butu. Po svarbu baltymu gauti, jei vakare sportuoji, anglys dienos metu ir svarbu... tai gerk veganinius baltymu miltelius, ju pilna pasirinkimo.
Nera rezultatu - ziurek pirma, kas tavo leksteje ir kokiu laiku, kaip sakoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 birželio 2012 - 08:22