S, tai gal ne skinny fat, o tiesiog skinnyy, gi po sporto buni

ne po cipsu ir tv. joke'as.
Renna, bandziau saldyt krapus ir svogunus, bet man baisu istraukus - atsildyt juos, vos ne puse dienos lauki ir kazi koks ten skoooonis
jetau jetau, ekspromtu pakviesta buvau i gimtad ir vel valgymo vakras gavosi.siaubas. ka daryti. nu bet negaliu as su arbatos puodelkiu buti kai visi triauskia aplinkui

dar turiu tas compulsive eating liekanas, tai man, kaip jurgitai-d, sunkiau nei kitoms tiesiog ziureti i maista ir nieko nedaryti. tarkim, kai kurios jau giriates, kad ismokstat gaminti ir ragauti....na man sunkiau (nors tikrai buna momentu, tam tikra nuotaika, kai maistas man atrodo toks "niekingas dalykas", siaip as ji visad megstu
vakar dar buvo bajeris. papasakosiu, kaip kudejimas gali sukelti nelabai maloniu pasekmiu mieste. atejau i ofisa atsispaudint dokumentus, ejau su sijonu, i kuri ziema tampriai isispraudziau, o jis man einant sukasi, na bet nejauciu dar kaip ir kiek. kaip tik ofise vadovas toks senis buvo, spokso i mane. mano sijon- skeltukas vos ne persisukes - vietoj nugaros ant klubo ir net i prieki. totaliai atsiputus matyt atrodziau. bandziau dar sukti sijona atgal, bet tas vyriokas tik dar labiau isistebeilijo...vot tep....