QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 21, 15:16)
1.FORGET CARBS after lunch

) na mano carbs paskui būna vaisių ir daržovių forma.
2.O kokį tu nori snickeri daryti? Ta su nuga, karamele? sokoladu aplieta? batonelius tuos? bet numanai kad cukraus teks suvartoti nemazai?
3. zaliavalgiu temuke...
4.Given444, negaminsiu manau anakardziu pieno, nes brangus malonumas, bet tiesiog jis kaip kad ir visi pienai daromi, ismirkius ir paskui sumalus ir nukosiant?

nes skaiciau, daug jo naudoji. Nom...

ai einu i ebay marles nusipirkti reik... net ir bulves nuspaudinet nebeturiu su kuom kai reik MB cepaku padaryt...
1. kiek mitybos poziuriu skirtingu... pagal Sheltona, iki 12 val vaisiai ar ju sultys ir darzoves, arba netgi tik vanduo, nes organizmas dar valosi (vykdo salinimo darba, pradeta 4val ryto.) cia bioritmu taisykle, kuomet teigiama kad nevlagant iki 12 val ryte gali numesti svorio panasiai tiek pat kiek nevalgant vakare po 18val. prie to pacio pasakymas: pusrycius reikia uzsidirbti. o carbs, pagal Sheltona, galima valgyti nuo 12 iki 20val. tame tarpe.
zodziu... kitas approach teigia: pusrycius suvalgyk vienas, vakariene palik priesui.taigi, ka cia dAUGUma ir daro visos. tradicines med atstovai irgi bara: neisleiskit vaiku mokyklon nepamaitintu. taip pat: iki 7val ryto megu apykaita greiciausia
zodziu, idomus dalykas tas mokslas. o nuspresti turi neprofesionalas, pats zmogus

ant saves. bet kol prisieksperimentuoja....
2. taip, tas pats snickers...batoneeeelis

kodel as ji taip megstu???
3. as mazais zingsenliais einu i zaliavalgyste. tikrai tikiu tuo geriu. labai didelis pliusas zaliavalgystes deka yra tas, kad visas darzoves valgau nevirtas, isskyrus bulves

tokia blondine buvau, nemaniau, kad 'galima" valgyt ZALIA buroka, cukinija, bet ir db kai kas, (kaip ir as), lepteli: nevalgyk buroko zalio, apsinuodysi

aisku, gaila kad tiek darzoviu, pvz, agurkai uztersti nitratais...na, bet teigiama kad geriau zalios nitrat darzoves, netgi duju pripumpuotas bananas nei geriausios kokybes VIRTA mesa ir tt.
zodziu, valgydavau visa gyvenimazalia morka, kopusta, salotas, o db- tiek darzoviu atradau ZALIU.
4. nu nezinau, nelabai brangu ta piena darytis. esu darius ji dukart isvis. man brangiau migdolu miltus pasidaryt, todel vis delsiu tavo bananine duonele keptis.

negersi gi anakardziu pieno litrais. jis tik siaip kaip baltymu bomb

, keli gurksniai ir per akis
buti visai zaliavalge kazi ar iseitu, kai tiek daug visko tavo bloge, irmules na ir kituose...veganiskuose. snd vel vegan bandeliu mieste...mhm skooonis.
savaitgali keliauju i vilniu, isbandysiu ten raw42, idomu ar irmule bandei ten ka nors?