QUOTE(given444 @ 2012 06 22, 07:45)
riesutu sviesta galima vietoj aliejaus? oi gyvdenime nebuciau pagalvojus. vakar vel morku pyraga dariau, ir gailejau kad tiek semenu aliejaus isnaudojau, tiksliau, VISA -o mazas buteliukas beveik 11lt (per 2kart ir isnaudojau ), jauciuosi KAIP NUSIKALTELE...(daugiua tokio brangaus aliejaus neikisiu i kepinius, vaikui ketinau jo duoti rytais po sauksta, nes turi bedu su virskinimu)
Given444, ne tu viena sulaukei nakti... rimtc
sportuosiu, nes nesu issprogus kazkol, kaip kad dazniausiai buna, o pajutus skausma iskart geriu vaistus, nes paskui ilgai laukt tenka kol suveikia..o skausmo buna tokio kad galeciau ikaitinta metala apsikabinti ir saltis krestu....
Aliejaus i pyragus savuosius mazai pilu arba nepilu, geriau kitoki riebala imaisau, man skanesni. Beje, linu semenu aliejus tikrai gaila pilti butu, nes jis labai skanus ant salotu ir ypac tokiais kiekiais kai paraso 60 ml... na kam man to reik, jei naudoju kokius riebesnius miltus... ar jogurtu, obuoliene, bananu keiciu ta alieju - aliejus dregmei skirtas, nesausumui, na purumui siek tiek,... bet ne vestuvinius pyragus kepu, tai tas purumas ir visiems kitaip suprantamas.... geriau sauja riesutu sugrausiu riebalo gaut nei alieju... dar vis pamenu ta parasyma..aliejus skrandy jautes...viaukt