paskutine perskaityta knyga skandinavu detektyvas Hipnotizuotojas. knyga tiesiog suvalgiau. labai greit perskaiciau, nes ivykiai, aprasomi knygoje, neleido atsitraukt.. kartais priversdami net sirdi tankiau pradet plakt, kaip lengvam siaubiake.
siuzetas tikrai idomus, dar karta uzskaitau skandinavu rasytoju darba
taciau pabaigos tikejausi geresnes.
Perskaičiau J. Grange "Purpurinės upės", labai patiko, gal mažiau nei jo "Miserere", bet negalėjau atsitraukti, norėjosi dar ir dar. Ir pabaiga gera, ir siužetas įtraukiantis, ir veikėjų charakteriai įdomūs. Rekomenduoju
Dabar skaitau A. Diuma "Dama su kamelijomis"
QUOTE(Dorifore @ 2012 07 25, 20:08)
Perskaičiau J. Grange "Purpurinės upės", labai patiko, gal mažiau nei jo "Miserere", bet negalėjau atsitraukti, norėjosi dar ir dar. Ir pabaiga gera, ir siužetas įtraukiantis, ir veikėjų charakteriai įdomūs. Rekomenduoju
sveikutės! Čia buvo pirmas skaitytas siaubiakas,po kurio aš pamėgau trilerius! Tikrai gera knyga,antroji man patikusi GRANGE knyga,tai GANDRŲ SKRYDIS.
QUOTE(DjuSoleil @ 2012 07 25, 21:26)
sveikutės! Čia buvo pirmas skaitytas siaubiakas,po kurio aš pamėgau trilerius! Tikrai gera knyga,antroji man patikusi GRANGE knyga,tai GANDRŲ SKRYDIS.
Purpurinės upės - siaubiakas? Nebūčiau sugalvojusi
QUOTE(Ingėnas @ 2012 07 24, 13:24)
Beje, vasara ar ankstyvas ruduo, manyčiau, labai geras laikas "Gervuogių vynui" skaityti. Man beveik knieti imti ją į rankas antrą kartą
O "Ledinukų bateliai" už "Šokoladą" man patiko labiau. Sakyčiau, netgi žymiai labiau. Atsirado labai įdomus personažas bei juodoji magija.
O "Ledinukų bateliai" už "Šokoladą" man patiko labiau. Sakyčiau, netgi žymiai labiau. Atsirado labai įdomus personažas bei juodoji magija.
Dar kartą
Perskaičiau Jean- Paul Sartre "Siena". Nelabai ką ir galiu pasakyti. Penkios psichologinės/filosofinės novelės, kuriose daug veikėjų minčių, vidinio monologo. Vienos patiko labiau, kitos mažiau. Pirmąkart skaičiau jo kūrybą, tai nustebau, kad taip nesunkiai rašo, kažkodėl tikėjausi, kad bus daug sudėtingiau.
As siandien pradejau Grange "Limbu priesaika", uzkabino nuo pat pradzios, nekantrauju testi.
Kviečiu sudalyvauti trečiadienio kojų konkurse
QUOTE(katilina @ 2012 07 25, 22:49)
Dar kartą
Perskaičiau Jean- Paul Sartre "Siena". Nelabai ką ir galiu pasakyti. Penkios psichologinės/filosofinės novelės, kuriose daug veikėjų minčių, vidinio monologo. Vienos patiko labiau, kitos mažiau. Pirmąkart skaičiau jo kūrybą, tai nustebau, kad taip nesunkiai rašo, kažkodėl tikėjausi, kad bus daug sudėtingiau.
Labai sudominot su Joanne Harris - paieškosiu jos bibliotekoj
Dėl šios
QUOTE(Salomeja @ 2012 07 25, 21:15)
na man tai pirmas trileris buvo,tai pasirodė toks siaubekas
Sveikos, per atostogas "riju" knygas, tris perskaičiau per kokias 4 dienas. Labai įdomios, įtraukiančios, tuo pačiu lengvai skaitomos. Gal kažką ir parekomenduosit panašaus?
O perskaičiau šias:
T.Parsons "Mano mylima žmona". Patintinka šis autorius, įdomu kai rašo vyras, žiūri į santykius iš kitokios pusės nei moterys. Apie šeimą, auginančią paauglius vaikus, jų nutikimus ir išgyvenimus, labai patiko
S.Brown "Skaistuolis ir kekšė" mėgstu jos knygas, tačiau esu skaičius tik detektyvus. Ši panašiau i romaną su erotikos elementais, nors tokių knygų neskaitau, tačiau irgi lengvai bei įdomiai susiskaitė. Apie du jaunus žmones, staiga išssiskyrusius, staiga susitaikiusius, pilnus aistros ir principų.
Daiva Vaitkevičiūtė. Pasimatymas su žudiku. Lengvas romanas taip pat su erotiniais elementais, plius šiek tiek detektyvo. Patinka man lietuvių kūryba.
O perskaičiau šias:
T.Parsons "Mano mylima žmona". Patintinka šis autorius, įdomu kai rašo vyras, žiūri į santykius iš kitokios pusės nei moterys. Apie šeimą, auginančią paauglius vaikus, jų nutikimus ir išgyvenimus, labai patiko
S.Brown "Skaistuolis ir kekšė" mėgstu jos knygas, tačiau esu skaičius tik detektyvus. Ši panašiau i romaną su erotikos elementais, nors tokių knygų neskaitau, tačiau irgi lengvai bei įdomiai susiskaitė. Apie du jaunus žmones, staiga išssiskyrusius, staiga susitaikiusius, pilnus aistros ir principų.
Daiva Vaitkevičiūtė. Pasimatymas su žudiku. Lengvas romanas taip pat su erotiniais elementais, plius šiek tiek detektyvo. Patinka man lietuvių kūryba.
Visa Lietuva skaito vaikams - nagrinėtinas
QUOTE(nihilistė @ 2012 07 26, 08:13)
Labai sudominot su Joanne Harris - paieškosiu jos bibliotekoj
Kažin, nuo kurios geriau pradėt?
Jei visai nieko neskaičiusi, tai gal tiktų "Šokoladas" arba "Gervuogių vynas". Tik nesitikėk kokių šedevrų, jos knygos gana paprastos.