Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(adžani @ 2012 07 27, 10:40)
Sveikos,pagaliau gavau AL knygas,tik matyt sumaišė ir kiekvienos knygos įdėjo po 2vnt,Dagnei parašiau,žiūrėsim ką atrašys  smile.gif Bet kaip gerai kaip tik atostogoms turėsiu knygų smile.gif thumbup.gif

tai gal nesumaišė- aš taip pat gavau po 2 vnt g.gif

parašyk man, ką tau atsakys, nes ir man įdomu g.gif

Viena knyga tai man labai faina, važiavau šiandien į miestą ir jau pradėjau skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 27 liepos 2012 - 11:39
Skaitau ŠOKANTIS SUŠIS ARBA GAIDŽIN GYVENIMAS TEKANČIOS SAULĖS ŠALYJE.. Ir esu lb papiktinta,kad taip žmonės plėšo knygas..trūksta masiškai pūslapių... Nesuprantu kam plėšyt puslapius,gal dėl nuotraukų?
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2012 07 27, 14:09)
Skaitau ŠOKANTIS SUŠIS ARBA GAIDŽIN GYVENIMAS TEKANČIOS SAULĖS ŠALYJE.. Ir esu lb papiktinta,kad taip žmonės plėšo knygas..trūksta masiškai pūslapių... Nesuprantu kam plėšyt puslapius,gal dėl nuotraukų?

blink.gif iš bibliotekos ėmei? gal tikrai dėl nuotraukų? unsure.gif nors nuotraukos dažniausiai atskiruose puslapiuose be teksto būna.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 07 27, 12:38)
tai gal nesumaišė- aš taip pat gavau po 2 vnt g.gif

parašyk man, ką tau atsakys, nes ir man įdomu g.gif

Viena knyga tai man labai faina, važiavau šiandien į miestą ir jau pradėjau skaityti bigsmile.gif

Kokias knygas gavai? smile.gif Beje ,ką darysi su tuo lapu kuris buvo viduje,pasirašysi ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 27 liepos 2012 - 15:29
Sveikos 4u.gif

O, tai gal ir aš jau sulauksiu savų knygų iš AL. bigsmile.gif Tik kas čia per pasirašinėjimai vėl? g.gif

Na, o jei į temą, tai skaitau Čiauškutę. Pradžia netgi labai nebloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2012 07 27, 16:44)
Sveikos 4u.gif

O, tai gal ir aš jau sulauksiu savų knygų iš AL.  bigsmile.gif Tik kas čia per pasirašinėjimai vėl?  g.gif

Na, o jei į temą, tai skaitau Čiauškutę. Pradžia netgi labai nebloga  bigsmile.gif

Įdėtas lapas kaip,kad būtumėm pirkę per e-parduotuvę,kainos tų knygų kaip suprantu pradinės be antakinio bei parašyta,kad pasirašau kaip gaudama paramą ar panašiai . g.gif Gal ką suprasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 07 27, 16:51)
Įdėtas lapas kaip,kad būtumėm pirkę per e-parduotuvę,kainos tų knygų kaip suprantu pradinės be antakinio bei parašyta,kad pasirašau kaip gaudama paramą ar panašiai .  g.gif Gal ką suprasi unsure.gif

aišku.. na, belieka sulaukti savojo siuntinuko..
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2012 07 27, 17:02)
aišku.. na, belieka sulaukti savojo siuntinuko..

Parašyk kai gausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2012 07 27, 15:44)
o jei į temą, tai skaitau Čiauškutę. Pradžia netgi labai nebloga  bigsmile.gif
wub.gif Kaip aš tau pavydžiu,ypač jei pirmą kart skaitai 4u.gif
Atsakyti
Baigiau skaityti "Dama su kamelijomis", labai patiko rašymo stilius ir pati istorija. Dabar nežinau, ką skaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 07 27, 17:54)
wub.gif Kaip aš tau pavydžiu,ypač jei pirmą kart skaitai  4u.gif

drinks_cheers.gif noriu aš antrą kartą skaityt, bet bijau, kad nebus taip kaip pirmą kartą smile.gif

skaitau šiuo metu "Analitiką", labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 07 27, 16:51)
Įdėtas lapas kaip,kad būtumėm pirkę per e-parduotuvę,kainos tų knygų kaip suprantu pradinės be antakinio bei parašyta,kad pasirašau kaip gaudama paramą ar panašiai .  g.gif Gal ką suprasi unsure.gif

Labas rytas smile.gif

jei aš gausiu savo siuntinį parašysiu Dagnei ir paklausiu kas ir kaip smile.gif

O dabar skaitau Stiklinė pieno ir Vienos krūties istorija smile.gif
Atsakyti