Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

tai va pamarinavau tuos hungarian yellow. Žali tai jie absoliučiai beskoniai ir aštrumo nėra. Bet va marinuoti su hungarian black - liuksiški thumbup.gif nežinau gal hungarian auštrumu pasidalino su tais beskoniais....... o gal jie ir vieni marinuoti būt skanūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 31, 12:12)

Va, štai tokią papriką auginu... ant to pačio krūmo auga viena ilga, smaila, raudona, o kita trumpa, keturkampė... turėtų nokt geltonai... biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Ex @ 2012 07 31, 12:44)
na taip... bet kai veislė ta pati, o spalvos susikeičia vietom.... štai žiūrėk, šitoj fotkėj ilgoji paprika noksta geltonai, vadinasi, trumpoji noks raudonai... tai čia kaip tokį pokštą suprast?.....
user posted image

mdaaaaa... unsure.gif
jei ant to pacio augalo sunoks geltonos , zalios ir raudonos paprikos- tai bus grynai lietuviska tautine veisle bigsmile.gif
Atsakyti
Ex, thumbup.gif. O kas grauzia lapelius gal zinai?
Mano viena kazkokia auga su vikruntasais laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 31 liepos 2012 - 13:35
QUOTE(Elar @ 2012 07 31, 14:34)
Mano viena kazkokia auga su vikruntasais laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip su kaminkrėčio suraitytais ūsais....

O lapus, kartais ir pačias paprikas graužia toks vabalas su dviguba uodega... aš nuolat jo pavadinimą užmirštu.... doh.gif jis dažniausiai naktį darbuojasi...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 31, 15:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip su kaminkrėčio suraitytais ūsais....

O lapus, kartais ir pačias paprikas graužia toks vabalas su dviguba uodega... aš nuolat jo pavadinimą užmirštu....  doh.gif jis dažniausiai naktį darbuojasi...

auslinda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 31, 16:24)

Aiskumas, aciu 4u.gif
pasiskaiciau apie ja, tai tikrai bus ji, nes ir jurginu lapai skyleti, ir pelargoniju. O kiek apziurinejau dienom- vis nerasdavau kas grauzia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 31, 15:50)
Aiskumas, aciu  4u.gif
pasiskaiciau apie ja, tai tikrai bus ji, nes ir jurginu lapai skyleti, ir pelargoniju. O kiek apziurinejau dienom- vis nerasdavau kas grauzia  doh.gif .

Kažin kas juos greičiausiai ir efektyviausiai sudorotų,nes mano paprika labai mėgstama jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 07 31, 17:47)
Kažin kas juos greičiausiai ir efektyviausiai sudorotų,nes mano paprika labai mėgstama jų g.gif

Bent jau kolkas tai as pakentesiu, nes jos pasirodo "gerietes"- minta amarais ir kitais kenkejais. Aisku, uzkandziauja ir lapais doh.gif Bet dar gyvens tos mano paprikos, ne katastrofa kolkas.
O siaip skaiciau, kad galima bandyti gaudyti jas isdeliojant sieno kupselius ant zemes tarp augalu-po sienu susilepia. Bet kai pas mane viskas mulciuota, tai vel nei sis nei tas- nekilnosiu visame siltnamyje mulco irnesakyk.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 31 liepos 2012 - 18:57
QUOTE(aurute66 @ 2012 07 31, 16:47)

Diskutuotinas, nors gana paplitęs požiūris - viskas, kas ne mano auginama - must die. O bet tačiau, jei jau Dievulis kažką sutvėrė ir į žemę paleido - gal tegu gyvena, jeigu jau visiškai derliaus praradimu negraso?
Daržo kaimynas prieš kurį laiką pasigyrė kelis kurmius pagavęs - o man kažkaip pagailo, nors nemažai išknisdavo. Prieš keletą metų net buvau tokį zirziantį kinietišką baidytuvą nusipirkęs - sugedo, o kito nebepirksiu. Jau geriau tegu kurmis, negu kurkliai.
Prisiskaičiau gamtinės žemdirbystės teorijų ir patikėjau - gamtoje visi visus valgo. Na ir tegu, svarbu, man bent truputis lieka mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2012 07 31, 21:00)
Daržo kaimynas prieš kurį laiką pasigyrė kelis kurmius pagavęs - o man kažkaip pagailo, nors nemažai išknisdavo. Prieš keletą metų net buvau tokį zirziantį kinietišką baidytuvą nusipirkęs - sugedo, o kito nebepirksiu. Jau geriau tegu kurmis, negu kurkliai.
Prisiskaičiau gamtinės žemdirbystės teorijų ir patikėjau - gamtoje visi visus valgo. Na ir tegu, svarbu, man bent truputis lieka  mirksiukas.gif .

Sutinku su Jumis, pas mus nėra kurmių, nors kurklių dar neteko matyti, bet užtat grambuolių lervos ir didieji šliužai tai gyvos nelaimės, ėda viską schmoll.gif Neturi jie tikriausiai pas mus priešų, tik mane ir mano kaimynus doh.gif Kai teko gyventi kaime, būdavo ten tų kurmių sočiai, bet užtat kitų kenkėjų tikrai mažiau...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 31, 08:36)
kai pasidaro raudonos. na tokios keistos raudonos su violetiniu atspalviu . kol juodos- jos dar iki galo neprinoke- visai beskone zole...
auginau pernai- buvo daug, gerai vede, bet sieneles ju plonos,  neskanios, o  ka nors verdant spalva  is juodos  tampa nudrengto gindu skuduro spalvos- pilkai purvinos...

Nu va,paklausiau doh.gif Oi tai ačiū ačiū Vobla už apetitingą aprašymą.Taip džiaugiausi derlium ir...kaip šlapiu skuduru per snukį blink.gif Pasirodo škurliaus spalvos ir žolės skonio ta mano derlinga paprika.Tai gal dar ir smirda kaip nors nepadoriai, kai verdi?Nu vis tiek valgysiu ,nepaliksiu gi auslindom. Bet dera ta skudurinė,tai ohoho thumbup.gif
Atsakyti
pasirodysiu, ka as priglaudziau ir vyras tuo dziaugiasi smile.gif
jalapenas(is 6 krumeliu 3 gerai auga, kiti praktiskai suniko, nes ant galvos lijo, per kiaura stoga, arba per anksti susodinau, nes 3sodinau 2 sav anksciau, butent tos)
[attachmentid=223834]
P.S. jau ~ 10 suvalgyta smile.gif
Piton
[attachmentid=223835]
ciliukai(isivaizduoju jie turi buti raudoni ar ne?)
[attachmentid=223836]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 01 rugpjūčio 2012 - 07:59