Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(L.K. @ 2012 07 31, 21:00)
O bet tačiau, jei jau Dievulis kažką sutvėrė ir į žemę paleido - gal tegu gyvena, jeigu jau visiškai derliaus praradimu negraso?

nu neee, cia jau as sutikt negaliu. Jei tie, i mano darza paleisti, ryja viska kaip po tris burnas turedami, as turiu aniems vieniems darzoves/uogas augint? Jei nieko nedaryt, tai sau net paragauti kai ko neliks doh.gif
Tegu gyvena ten, kur mano darzo ner, vo tiap.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 08 01, 01:13)
Nu va,paklausiau doh.gif Oi tai ačiū ačiū Vobla už apetitingą aprašymą.Taip džiaugiausi derlium ir...kaip šlapiu skuduru per snukį blink.gif Pasirodo  škurliaus spalvos  ir žolės skonio ta mano derlinga paprika.Tai gal dar ir smirda kaip nors nepadoriai, kai verdi?Nu vis tiek valgysiu ,nepaliksiu gi auslindom. Bet dera ta skudurinė,tai ohoho thumbup.gif

ne, nesmirda biggrin.gif bet skonis tikrai prastas verysad.gif
galvojau vekuojant bus grazu imaisyti tarp geltonu ir raudonu. bet velgi- gavo karscio ir tokios purvo spalvos meduzos gavosi. uztat siemet ir neauginu...nors kai augo- graziai atrode...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 08 01, 09:01)

pvz.: pas kaimynus bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 08 01, 08:07)
pvz.: pas kaimynus bigsmile.gif  biggrin.gif

cia jau ju reikalas, svarbu - ne pas mane biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 08 01, 07:57)
pasirodysiu, ka as priglaudziau ir vyras tuo dziaugiasi smile.gif
jalapenas(is 6 krumeliu 3 gerai auga, kiti praktiskai suniko, nes ant galvos lijo, per kiaura stoga, arba per anksti susodinau, nes 3sodinau 2 sav anksciau, butent tos)
[attachmentid=223834]
P.S. jau ~ 10 suvalgyta smile.gif

Kažin, ar čia jalapenas g.gif .
Svarbiausia, džiugina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 08 01, 08:01)
nu neee, cia jau as sutikt negaliu. Jei tie, i mano darza paleisti, ryja viska kaip po tris burnas turedami, as turiu aniems vieniems darzoves/uogas augint? Jei nieko nedaryt, tai sau net paragauti kai ko neliks  doh.gif 

Kalbu, kai polėkį naikinti "iš principo".
Šiltnamy įsimetė kelios skruzdžių šeimos, viena netgi labai gausi. Pyliau pyliau kavą, nepadeda. Antroj vasaros pusėj žiūriu - nu kad nieko tokio labai blogo nedaro. Tai ir ar verta vargti, stengtis išnaikinti, dar, žiū, kokia nors neaiškią chemiją naudojant?
Nekalbu apie "absoliučius" blogiečius - koloradus, kurklius, amarus etc. Ir tai, prieš "tručijant" verta pasverti - ar neprisidarysiu daugiau bėdos po to kad ir dėl naudotų priemonių poveikio sau.
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2012 08 01, 11:33)
Ir tai, prieš "tručijant" verta pasverti - ar neprisidarysiu daugiau bėdos po to kad ir dėl naudotų priemonių poveikio sau.

del sito tai tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Į mano abu paprikų ir pipirų šiltnamius įsikraustė kurklys, gal net su visa šeimyna. Kas kartą tai vienas, tai keli pipirai padžiūvusiais lapais. Pajudinus-be šaknų. Prasiyrė per Pitonus-nei vieno žaliuojančio.
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2012 08 01, 11:33)
Kažin, ar čia jalapenas  g.gif .

o kas tada blink.gif ? gavau kaip jalapena ir astrus g.gif
Atsakyti
Mano turimi Jalapeno yra raudoni trumpi ir ilgi. Trumpi daug aštresni.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 27, 17:11)
1. Laiku palaistyt, periodiškai patręšt. Gal yra konkretesnių klausimų wink.gif
2. Kaip čia parašius, kad visai nesusukt galvelės. Nugi, paprastai paprikos, čiliai tam tikrame aukštyje šakojasi. Tai jei norisi gražaus krūmo, galima formuoti ir nurėžiant viršūnę iki tos vietos, kur taip ar taip į dvi dalis pasidalina. Jei vis tik čiliai domina, o ne dekoratyvumas, tuomet iki to išsišakojimo visus lapus ir atžalas išskinu. Pirmieji būna kaip priklauso, nekontroliuojant užuomazgų kiekio, vaisiai susmulkėja.

1. Laistau ne per dazniausiai. Sprendziant is to, kad lapai nelinksta, tai turbut dregmes yra per akis. Patresiu KAS'u.
2. Noriu augint tikrai cili, o ne krumelius.. Pirmieji ziedai sukrauti ant atsisakojimo, tai turbut ju nugnybti nereikia, tik lapus? Kaip suprantu lapu skabymas padeda neikvoti "augimo medziagu" veltui?

O kaip del kitu rusiu, kurios dar nepradejo sakotis? po truputi skabyti apacia gal? Na ir visgi kokiu budu vykdyti ta uzuomazgu kontrole? Yra kazkoks rekomenduojamas kiekis ant sakos ar kaip? Darzas siemet eksperimentinis, nes susidomejau sita veikla berods tik balandzio pabaigoje, tai..
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 08 01, 17:41)
o kas tada  blink.gif ? gavau kaip jalapena ir astrus g.gif

Aš auginu tokį.
Bet, matyt, yra ir kitokių variantų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.K.: 01 rugpjūčio 2012 - 22:07
QUOTE(tany @ 2012 08 01, 17:41)
o kas tada  blink.gif ?

Man i cayenne panasesni smile.gif
Atsakyti
Mano kuklus vakar dienos paprikų ir čiliukų derlius blush2.gif