Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

O kas tie geltonieji? bigsmile.gif
Atsakyti
Paprika labai skani marinuota marinatu, kuriame įeina ir medus. Mes kasmet pagal šį receptą tik ir marinuojam.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 08 02, 13:53)
O kas tie geltonieji? bigsmile.gif


Cheyenne blush2.gif Lietuviškai tai gal Šajeno pipirais vadinami nežinau šito, kažkaip neradau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 02 rugpjūčio 2012 - 14:10
Paprika su medumi:

2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas. Skanaus. Paprasta ir skanu.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 08 02, 14:11)
Paprika su medumi:

2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus

1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.  Skanaus. Paprasta ir skanu.

g.gif
Bandau spėti: gal medaus nepilna stiklinė, o aliejaus 2 valg. šaukštai? mastau.gif O kaip iš tikro?
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 08 02, 14:09)
Cheyenne  blush2.gif  Lietuviškai tai gal Šajeno pipirais vadinami nežinau šito, kažkaip neradau  blush2.gif


Kajeno pipirai bigsmile.gif O vat taviskiai man i jalapeno labiau panasus smile.gif
Atsakyti
Receptas reisingas, jau kokie 6metai juo darau. Cukraus daugiau, medaus tik truputį. Aliejaus tikrai tik tiek, nes ten ne mišrainė, o marinatas. Jo ir taip daug atrodo, kai užsidengia stiklainio viršuje.
Nejau suklydau..nepilna stiklinė cukraus.
Atsakyti
visgi hungarinan yellow vax hot- neastrus net prinoke iki raudonumo unsure.gif visai zole- tris isragavau. labiau i saldziasias nesa, tik sieneles plonos unsure.gif
bet lauke ciliukai taip fainai auga, dera ir noksta- pasirodo tikrai nereik ju po plevele kisti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 08 02, 20:51)
visgi hungarinan yellow vax hot- neastrus net prinoke iki raudonumo unsure.gif  visai zole- tris isragavau.  labiau i saldziasias nesa, tik sieneles plonos unsure.gif
bet lauke ciliukai taip fainai auga, dera ir noksta- pasirodo tikrai  nereik  ju po plevele kisti bigsmile.gif

g.gif na jau...maniškiai kaip ugnis...ragavau , kol dar tik morkinis buvo pradėjęs darytis... g.gif tikriausiai bus ir aštresnių , nes kitų dar neragavau , jie visai žali...bet ir šie-tikrai ne žolė... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 02 rugpjūčio 2012 - 20:02
QUOTE(madmuazele @ 2012 08 02, 19:18)
Kajeno pipirai bigsmile.gif O vat taviskiai man i jalapeno labiau panasus smile.gif

čia ne cayenne o cheyenne paprikos bigsmile.gif ir jos tikrai panašios į jalapenus savo išvaizda ,bet skonis kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 08 02, 21:01)
g.gif na jau...maniškiai kaip ugnis...ragavau , kol dar tik morkinis buvo pradėjęs darytis... g.gif tikriausiai bus ir aštresnių , nes kitų dar neragavau , jie visai žali...bet ir šie-tikrai ne žolė... mirksiukas.gif


nu man tai irgi žolė pasirodė, bet marinuoti pamaišyti su aštresniais liuks skonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 08 02, 21:05)
nu man tai irgi žolė pasirodė,

Tą "žolę" pjausčiau be pirštinės, tai iki nakties jaučiausi kaip dilgėles plikom rankom rovęs ir uosio lentutė gražiai išbalo. Teisingi Hungarian Hot tikrai ne žolė, nors jalapenui gal ir neprilygsta (bent jau kol geltoni).
Atsakyti