O kas tie geltonieji?

Paprika labai skani marinuota marinatu, kuriame įeina ir medus. Mes kasmet pagal šį receptą tik ir marinuojam.
QUOTE(madmuazele @ 2012 08 02, 13:53)
Cheyenne

Paprika su medumi:
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas. Skanaus. Paprasta ir skanu.
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas. Skanaus. Paprasta ir skanu.
QUOTE(Regila @ 2012 08 02, 14:11)
Paprika su medumi:
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto

Bandau spėti: gal medaus nepilna stiklinė, o aliejaus 2 valg. šaukštai?

QUOTE(jolituxxx @ 2012 08 02, 14:09)
Cheyenne
Lietuviškai tai gal Šajeno pipirais vadinami nežinau šito, kažkaip neradau 

Kajeno pipirai

Receptas reisingas, jau kokie 6metai juo darau. Cukraus daugiau, medaus tik truputį. Aliejaus tikrai tik tiek, nes ten ne mišrainė, o marinatas. Jo ir taip daug atrodo, kai užsidengia stiklainio viršuje.
Nejau suklydau..nepilna stiklinė cukraus.
Nejau suklydau..nepilna stiklinė cukraus.
QUOTE(vobla @ 2012 08 02, 20:51)
visgi hungarinan yellow vax hot- neastrus net prinoke iki raudonumo
visai zole- tris isragavau. labiau i saldziasias nesa, tik sieneles plonos
bet lauke ciliukai taip fainai auga, dera ir noksta- pasirodo tikrai nereik ju po plevele kisti

bet lauke ciliukai taip fainai auga, dera ir noksta- pasirodo tikrai nereik ju po plevele kisti

QUOTE(madmuazele @ 2012 08 02, 19:18)
čia ne cayenne o cheyenne paprikos

QUOTE(diuni @ 2012 08 02, 21:01)

nu man tai irgi žolė pasirodė, bet marinuoti pamaišyti su aštresniais liuks skonis

QUOTE(Avijacija @ 2012 08 02, 21:05)
nu man tai irgi žolė pasirodė,
Tą "žolę" pjausčiau be pirštinės, tai iki nakties jaučiausi kaip dilgėles plikom rankom rovęs ir uosio lentutė gražiai išbalo. Teisingi Hungarian Hot tikrai ne žolė, nors jalapenui gal ir neprilygsta (bent jau kol geltoni).