QUOTE(madmuazele @ 2012 08 02, 19:18)
Kajeno pipirai

O vat taviskiai man i jalapeno labiau panasus
Kajenai tie raudoni liesesni prie Cheyenne

Kažkaip žiūriu užsieniečiai irgi maišo tuos pavadinimus
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 08 02, 20:01)

na jau...maniškiai kaip ugnis...ragavau , kol dar tik morkinis buvo pradėjęs darytis...

tikriausiai bus ir aštresnių , nes kitų dar neragavau , jie visai žali...bet ir šie-tikrai ne žolė...
Pas mane žali irgi jaučiasi kad ne žolė, bet įdėjus į troškinį nieko nesijaučia, reikia sudėt kokius 5 kad pasijustų

Taip pat bandžiau įdarytus daryt tai irgi aštrumas beveik dingo
Papildyta:
QUOTE(rcl123 @ 2012 08 02, 20:50)
čia ne cayenne o cheyenne paprikos

ir jos tikrai panašios į jalapenus savo išvaizda ,bet skonis kitoks
Gal žinote kaip jie lietuviškai skamba? nes kai manęs paklausia ką čia tokio auginu tai nežinau kaip juos tarti tiksliai

nepasakyčiau, kad man jie labai panašūs, jalapenai lygūs, o šitie su formomis, na nebent dydis panašus

Chayenne tai man patiko, kitąmet tikriausiai auginsiu, nedidukai augaliukai, labai derlingi, o ir skonis geras, į troškinius tinka, nepermuša tas aštrumas, nėra labai piktybiškas nors ir gana aštrūs jie

O va minėtieji kajenai tai man kažkaip į troškinius nepatiko, įkyrokas tas jų aštrumas, gožia kitus skonius