Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

Aciu uz atsakymus. Manau darysiu arba pagal Regilos patarimas arba kaip Saintlina dare bigsmile.gif Ziuresiu ka vyras pasakys. Nes tuneliukui zeme reiks naujai sukasti prie braskyno mano kokio g.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti paprikų mylėtojų gal kas galėtų patarti kokia geltonos spalvos paprikų veislę? Oranžines ir raudonas jau atradau, truksta tik geltonų.
Atsakyti
O, kokiu geru minciu cia pasigaudziau thumbup.gif darysiu ir as tada tuneliuka, nes paprikom su ciliais siltnamyje visai nepatiko, galvojau, nebeauginsiu. o sakykit, kokie ciliukai yra astriausi is randamu LT parduotuvese seklu?
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2013 01 14, 15:41)
O, kokiu geru minciu cia pasigaudziau  thumbup.gif  darysiu ir as tada tuneliuka, nes paprikom su ciliais siltnamyje visai nepatiko, galvojau, nebeauginsiu. o sakykit, kokie ciliukai yra astriausi is randamu LT parduotuvese seklu?

Man pernai elimentariausi ciliai cayenne labai gerai pasirode. Kur kas astresni, nei kokioj maximoj svieziai pirkti. Ir marinavau agurkus astriai as su jais ir gerai sudziovintus cilius sumaliau, tau super. Man astru pakankamai. Siemet jau daugiau veisliu bandysiu kitokiu auginti. Bet man uzteko astrumui ir siu.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 14, 14:53)
Man pernai elimentariausi ciliai cayenne labai gerai pasirode. Kur kas astresni, nei kokioj maximoj svieziai pirkti. Ir marinavau agurkus astriai as su jais ir gerai sudziovintus cilius sumaliau, tau super. Man astru pakankamai. Siemet jau daugiau veisliu bandysiu kitokiu auginti. Bet man uzteko astrumui ir siu.

Aciu, bandysiu tada situos. Nes Hungarian yellow wax mum nepakankamai astrus
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2013 01 14, 15:58)
Aciu, bandysiu tada situos. Nes Hungarian yellow wax mum nepakankamai astrus

Gal dar ka kitos mergaites patars. Nes patirties neturiu labai as su auginimais ciliu. Siemet tik daugiau veiksmo toje srityje pas mane vyks. blush2.gif Bet as pvz cili malu su visom seklom, tai astrumo tikrai gana buna. Marinuoju irgi cili i stiklainiuka per puse tik perpjovus su visom seklom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 14, 15:09)
Gal dar ka kitos mergaites patars. Nes patirties neturiu labai as su auginimais ciliu. Siemet tik daugiau veiksmo toje srityje pas mane vyks.  blush2.gif  Bet as pvz cili malu su visom seklom, tai astrumo tikrai gana buna. Marinuoju irgi cili i stiklainiuka per puse tik perpjovus su visom seklom  ax.gif

As irgi su seklom malu butinai. Adzika daremes, tai irgi su viskuo malem, bet man vistiek mazoka to astrumo, norisi kad paemus ant saukstelio galo karsta pasidarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2013 01 14, 15:12)
As irgi su seklom malu butinai. Adzika daremes, tai irgi su viskuo malem, bet man vistiek mazoka to astrumo, norisi kad paemus ant saukstelio galo karsta pasidarytu  biggrin.gif

Pabandykit Aji Yellow..... aš praeitą vasarą vieną daigelį gavau iš saintlinos - niekam šeimoj aštrumo nepritrūko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2013 01 14, 16:12)
As irgi su seklom malu butinai. Adzika daremes, tai irgi su viskuo malem, bet man vistiek mazoka to astrumo, norisi kad paemus ant saukstelio galo karsta pasidarytu  biggrin.gif

maliau savuosius, tai atrodo ir rankos svarios buvo, bet pasitryniau nosi tai neduok tu dieve grauze, galvojau bus negerai doh.gif Bet kiekvieno skonis skirtingas. Siemet planuoju jelapena pasisodinti ir dar ten kitokiu turiu nusipirkus, neatsimenu dabar pavadinimu, tai uzteks astrumo tikrai sociai.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 14, 15:30)
maliau savuosius, tai atrodo ir rankos svarios buvo, bet pasitryniau nosi tai neduok tu dieve grauze, galvojau bus negerai  doh.gif  Bet kiekvieno skonis skirtingas. Siemet planuoju jelapena pasisodinti ir dar ten kitokiu turiu nusipirkus, neatsimenu dabar pavadinimu, tai uzteks astrumo tikrai sociai.

Vat nosi pasitrynus irgi dega, o vienakart ausi pasikasiau bigsmile.gif Nuo to karto tik su pirstinem kazka gaminam. Bet nosi grauzia, o burnai per mazai to astrumo. Cia kaip ir minejot kazkas - prie astrumo priprantama, tai mes jau tiek prisipratom doh.gif kad vis maza ir maza
Aciu uz pasiulymus, banduysiu ieskot astriausiu biggrin.gif
Atsakyti
... banduysiu ieskot astriausiu biggrin.gif
[/quote]
Vakar iškrapščiau iš savo augintųjų Aji sėklytes - bandysiu sėti. Jei pasiseks, galėsiu pasidalinti kokiu daigeliu ax.gif
Atsakyti
Na, nežinau, gavau pernai dovanų maltų Bhut Jolokia, Lemon drop, Habanero Orange. Gaminant ant galo peilio į troškinius ir kt dedu, kaip degino, taip ir degina, smagiai, toliau.

Mano pačios auginti, sudžiovinti taip pat piktuoliai.
Atsakyti