Saraso dar nesusidariau ka sesiu... Bet bus astrus ir grazus
Na, ka-sesim uz savaites ciliukus
O as tikriausiai pripratau-marinuotus pagal Giedriaus recepta ivairiausius valgau be jokio prakaito musimo
Ten Aji Yellow daugiausia... Ir imetu i sriuba, troskini po ciela ciliuka-visiskai nesijaucia jokios astrumos... Mastau-ar gali ciliukai buti neastrus del kazkokiu priezasciu?
Kokiu 30-40 krumeliu pakaks
Nemažai žiūriu 19-20 dienomis sėjančių bus
O jie neaštrūs ir neapdoroti būdavo?
Pas mus kai kurie troškiniuose irgi nesijausdavo, bet žali tai turėdavo piktumo
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 13, 23:38)
Nemažai žiūriu 19-20 dienomis sėjančių bus
Pas mus kai kurie troškiniuose irgi nesijausdavo, bet žali tai turėdavo piktumo 
Na, man jautesi svilinimas lengvas ant liezuvio galiuko... Bet, kad lekciau pieno ieskoti-ne... Mano dickis lakstydavo picoje atsikandes-na, bet jis suprantama... ai, atsipo mano skonio receptoriai... Nes man patinka patiekaluose jauciamas astrumas, patinka, kai suvalgau sriuba-jauciasi lengvas deginimas, visa ismusa karstis
Prie aštrumo priprantama. Matyt reikia aštresnių šiais metais auginti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 13, 23:57)
Auginu, bet sunkiai jie auga pas mane
Aš gal 6 naujas veisles turiu aštriųjų. Dar kažkiek iki mėn galo turėtų atkeliauti. Na, apie 10 naujų veislių gal ir bus.
Sveikutes Cili ir papriku myletojos
Suku galva kaip cia siemet man rasti vietos kieme tuneliukui kokiam pasidaryti. nes siltnamyje vietos nebelieka nei ciliukams, nei paprikai. Seklu ivairiausiu turiu is paprikos.lt. ir siaip nusiaubiau pernai parduotuves
Svarstau pasinaudoti kazkieno metodu is pernai metu ir nusipirkti to plono balto plastikinio vamzdzio, kur skirtas vandentiekiui. Ji panaudosiu vietoj lanku tuneliuko gamybai. Man tik klausimas iskilo kokio aukscio tas tuneliukas turi buti ir tie lankai kokio ilgio kiekvienas turi iseiti. reikia susiplanuoti kiek ko nusipirkti. O plevele ant tuneliuko uzmetat ir akmenimis is sonu apdedat ar kaip?
Dekoju uz atsakymus is anksto
Suku galva kaip cia siemet man rasti vietos kieme tuneliukui kokiam pasidaryti. nes siltnamyje vietos nebelieka nei ciliukams, nei paprikai. Seklu ivairiausiu turiu is paprikos.lt. ir siaip nusiaubiau pernai parduotuves
Mergaites,gal zinote kaip vadinasi pipirai tokie zalsvi,ploni ir ilgi?Parduotuvese buna marinuotu ir ligtais vadinasi lombardijos svelnus.Labai noreciau uzsiauginti ir pasimarinuoti tik beda nezinau kokias seklytes reikia pirkti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 14, 08:49)
Man tik klausimas iskilo kokio aukscio tas tuneliukas turi buti ir tie lankai kokio ilgio kiekvienas turi iseiti. reikia susiplanuoti kiek ko nusipirkti. O plevele ant tuneliuko uzmetat ir akmenimis is sonu apdedat ar kaip?
aukštis turi būti toks, kokio dydžio pas jus augaliukai augs. Aš paprikas pernai taip auginau, neaukštas tas tuneliukas buvo, metro nesiekė.
Pas mane tas plastikinis vamzdis plonas toks buvo, moviau jį ant metalinių strypelių, kuriuos be vargo susmeigiu kur noriu. Tai labai paprasta buvo ir tuneliuko plotį, ir aukštį pareguliuot. Tiesa, lankai nelabai stabilūs gavosi, bet puikiai užteko ir tokių. Ant viršaus užmečiau agroplėvelę, prispaudus buvau šonuose akmenukais ar keliom plytom. Tos plėvelės ir reikėjo tik pradžioj pasodinus ir paskui jau rudeniop, kai atšalo. Rudenį tai jau plėvelę kelių sluoksnių dėjau ir dar ant viršaus plastikinę plėveę klojau nuo lietaus.
Man labai pasiteisino, paprikos užaugo nepalyginamai geresnės nei šiltnamyje.
Sveikos
Gal galėtumėt rekomenduoti kokias paprikas ar čilius iš Žalios stotelės parduotuvės? Pernai auginau paprikas įvairių spalvų, buvo bendradarbė atnešusi daigų. Bėda nepamena pavadinimų.
Patarkite, jei pirkote iš jų ir patiko
http://www.seklos.lt/lt/Paprikos
Patarkite, jei pirkote iš jų ir patiko
QUOTE(saintlina @ 2013 01 14, 10:22)
aukštis turi būti toks, kokio dydžio pas jus augaliukai augs. Aš paprikas pernai taip auginau, neaukštas tas tuneliukas buvo, metro nesiekė.
Pas mane tas plastikinis vamzdis plonas toks buvo, moviau jį ant metalinių strypelių, kuriuos be vargo susmeigiu kur noriu. Tai labai paprasta buvo ir tuneliuko plotį, ir aukštį pareguliuot. Tiesa, lankai nelabai stabilūs gavosi, bet puikiai užteko ir tokių. Ant viršaus užmečiau agroplėvelę, prispaudus buvau šonuose akmenukais ar keliom plytom. Tos plėvelės ir reikėjo tik pradžioj pasodinus ir paskui jau rudeniop, kai atšalo. Rudenį tai jau plėvelę kelių sluoksnių dėjau ir dar ant viršaus plastikinę plėveę klojau nuo lietaus.
labai dekoju, Saintlina, uz atsakyma
o gal kas auginote olga ir big papa?idomu butu isgirst atsiliepimus