Vyrukas eina gatve, susitinka draugą:
- Labas, žinai, o aš Oną vedžiau!
- Tu ką, ją gi dulkina kas netingi!
- :-(
Eina vyrukas toliau. susitinka kitą draugą:
- Sveikas, žinai, o aš Oną vedžiau...
- Tu ką, ją gi visas Vilnius apturėjo!
- :-(((
Eina toliau. Dar vieną draugą susitinka:
- Žinai... Kekšę vedžiau...
- Ką, gal Oną?
Vaikinas kadrina mergiotę:
- Ar tu turi vaikiną?..
- Ne.
- Na kaip čia taip gali būti? Tokia graži ir protinga mergina, o vaikino nėra...
- Numirė iš laimės.
- Ar tu turi vaikiną?..
- Ne.
- Na kaip čia taip gali būti? Tokia graži ir protinga mergina, o vaikino nėra...
- Numirė iš laimės.
Susiruošė Dievas atostogauti. Negali sugalvoti, kur varyt. Eina pas sekretorių.
- Tai patark, kur man šį kartą keliauti?
- Tai gal į Saturną?
- Ne, ten sudėtinga, žiedai aplink - reiks šokinėti...
- Mmm... tai Marsas neblogai skamba?
- Kad gal ne, šiuo metų laiku labai karšta ten.
- O žinau! į Žemę keliaukit.
Dievas baisiai sunerimsta ir nervingai išstena:
- Nu jau ne, ačiū. Ten kai nuvariau, paišdykavau su Marija, tai jie iki šiol mane prisimena.
- Tai patark, kur man šį kartą keliauti?
- Tai gal į Saturną?
- Ne, ten sudėtinga, žiedai aplink - reiks šokinėti...
- Mmm... tai Marsas neblogai skamba?
- Kad gal ne, šiuo metų laiku labai karšta ten.
- O žinau! į Žemę keliaukit.
Dievas baisiai sunerimsta ir nervingai išstena:
- Nu jau ne, ačiū. Ten kai nuvariau, paišdykavau su Marija, tai jie iki šiol mane prisimena.
Savisaugos instinktas padiktavo: parlinguoji paryčiais namo, o ten
keturios žmonos su kočelais laukia.
Dvi draugės:
- Daiva, tu rūkai?
- Taip.
- Betgi anksčiau nerūkei, kada pradėjai?
- Tada kai vyras grįžo iš komandiruotės ir peleninėje rado nuorūką...
keturios žmonos su kočelais laukia.
Dvi draugės:
- Daiva, tu rūkai?
- Taip.
- Betgi anksčiau nerūkei, kada pradėjai?
- Tada kai vyras grįžo iš komandiruotės ir peleninėje rado nuorūką...
Numirė vyras su žmona.
Ateina į rojų: gražu, paukščiukai čiulba, angelėliai skraido, šilta,
mokesčių nėra... Vyras kumšt žmonai į pašonę su alkūne: "Viskas per
tavo sveiką maistą - jau prieš 20 metų galėjom čia būti!"
Ateina į rojų: gražu, paukščiukai čiulba, angelėliai skraido, šilta,
mokesčių nėra... Vyras kumšt žmonai į pašonę su alkūne: "Viskas per
tavo sveiką maistą - jau prieš 20 metų galėjom čia būti!"
Žmona skambina naujajm rusui į mobilųjį telefoną:
- Tu dabar magistrale važiuoji?
- Taip, brangute.
- Greitai stabdyk ir suk į kelkraštį. Per radiją policija pranešė, kad kažkoks vienas pusprotis važiuoja priešinga magistralės eismo juosta.
- Gerai būtų, kad tik vienas - čia jų šimtai.
- Tu dabar magistrale važiuoji?
- Taip, brangute.
- Greitai stabdyk ir suk į kelkraštį. Per radiją policija pranešė, kad kažkoks vienas pusprotis važiuoja priešinga magistralės eismo juosta.
- Gerai būtų, kad tik vienas - čia jų šimtai.
Šiuolaikinės aviacijos stebuklas: pusryčiai Vilniuje, pietūs Londone, vakarienė New Yorke, bagažas Buenos Airėse.
Medžiotojas pasakoja, kaip jis meškino medžiot ėjo:
- Susiruošiau, vadinasi, meškų medžiot. Šautuvą pasiėmiau, šovinių pasiėmiau, maisto ir gert pasiėmiau, tik šuns, vilkšunio Rekso neėmiau - maža kas, užpuls dar jį meška. Einu valandą, einu dvi, žiūriu - didžiulė ola! Aš šautuvą užsitaisiau ir sliūkinu tyliai į olą. Staiga už mano nugaros, triukšmas, krūmai braška, šnopavimas ir jaučiu letena ant peties... Atsisuku - ogi Reksas, neklaužada, atsekė pėdsakais! Brangusis mano, šaunuolis šuo... Glostau jį, apsikabinu, o štai kakot nustot niekaip negaliu...
- Susiruošiau, vadinasi, meškų medžiot. Šautuvą pasiėmiau, šovinių pasiėmiau, maisto ir gert pasiėmiau, tik šuns, vilkšunio Rekso neėmiau - maža kas, užpuls dar jį meška. Einu valandą, einu dvi, žiūriu - didžiulė ola! Aš šautuvą užsitaisiau ir sliūkinu tyliai į olą. Staiga už mano nugaros, triukšmas, krūmai braška, šnopavimas ir jaučiu letena ant peties... Atsisuku - ogi Reksas, neklaužada, atsekė pėdsakais! Brangusis mano, šaunuolis šuo... Glostau jį, apsikabinu, o štai kakot nustot niekaip negaliu...
Surūkyta cigaretė sutrumpina gyvenimą 2 valandomis, išgertas butelis baltos - 3 valandomis, o darbo diena - 8 valandomis.
Susitinka du:
- Iš kur toks turtingas?
- Išradau miltelius. Užbarstai ant vyriško organo - ir kaip bananas, ir spalva, ir kvapas, ir skonis. Per metus ir praturtėjau.
Po metų.
- O tu iš kur toks turtingas?
- Irgi miltelius išradau. Užbarstai ant banano....
- Iš kur toks turtingas?
- Išradau miltelius. Užbarstai ant vyriško organo - ir kaip bananas, ir spalva, ir kvapas, ir skonis. Per metus ir praturtėjau.
Po metų.
- O tu iš kur toks turtingas?
- Irgi miltelius išradau. Užbarstai ant banano....
Jaunas vyras bandydamas išimti cigarečių pakelį iš automato viešbučio koridoriuje netyčia pastūmė alkūne simpatišką merginą, kuri ėjo pro šalį.
- Aš nuoširdžiai atsiprašau, sako jis jai - bet jei jūsų širdis tokia minkšta, kaip jūsų krūtinė, jūs man tikriausiai atleisite.
- Aš jums atleidžiu, - nusišypso mergina, - ir jei viskas kitkas pas jus taip tvirta, kaip jūsų alkūnė, tai aš gyvenu numeryje 615.
- Aš nuoširdžiai atsiprašau, sako jis jai - bet jei jūsų širdis tokia minkšta, kaip jūsų krūtinė, jūs man tikriausiai atleisite.
- Aš jums atleidžiu, - nusišypso mergina, - ir jei viskas kitkas pas jus taip tvirta, kaip jūsų alkūnė, tai aš gyvenu numeryje 615.
Urologijos skyrius, operacinė. Guli vyriškis, paruoštas operacijai. įeina chirurgas, užsimauna sterilias pirštines, apžiūri pacientą ir sako seselei:
- Būkit maloni, pataisykite prašau b***io padėtį hmmm... o dabar pacientui...
- Būkit maloni, pataisykite prašau b***io padėtį hmmm... o dabar pacientui...