Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Pas agurką užsiveisė voratinklinė erkutė. Yra tikimybė, kad gali ji kaip nors persikraustyt pas pomidorus? g.gif jei taip tai kaip to išvengt..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 22, 15:05)
Pas agurką užsiveisė voratinklinė erkutė. Yra tikimybė, kad gali ji kaip nors persikraustyt pas pomidorus? g.gif  jei taip tai kaip to išvengt..?  g.gif

Blogai, nes labai greitai užsikrečia kiti augalai g.gif . Geriausiai izoliuoti ir gydyti. O kaip, tai nežinau. Kažkada buvo mano gėlės užsikrėtę, tai gydžiau, bet ką dariau, nepamenu, reikia paguglinti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 22, 16:09)
Blogai, nes labai greitai užsikrečia kiti augalai  g.gif . Geriausiai izoliuoti ir gydyti. O kaip, tai nežinau. Kažkada buvo mano gėlės užsikrėtę, tai gydžiau, bet ką dariau, nepamenu, reikia paguglinti  ax.gif .

hm..geriausiai aš jį izoliuočiau šiukšliadėžėj turbūt lotuliukas.gif Na reiks pamaudyt vandeniu ir žiūrėt ar neina pas pomidorus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 22, 16:37)
hm..geriausiai aš jį izoliuočiau šiukšliadėžėj turbūt  lotuliukas.gif Na reiks pamaudyt vandeniu ir žiūrėt ar neina pas pomidorus.. unsure.gif

Gal koks kalio permanganatas padėtų g.gif , bet tikrai nežinau. Man rodos gėles puršiau pirktiniu purškalu, o šiuo atveju tai ne pats geriausias dalykas ax.gif .
Atsakyti
Sveikos smile.gif kaip tik ieškojau info, kaip erkutes išnaikint, radau ČIA, gal kam pravers.
Man kažkada nimazalis gerai padėjo, bet gėlėms, agurkams nesinori chemijos naudot g.gif Nors sako jos drėgmės labai nemėgsta, tai gal ir vandeniu purškiant apmažėtų. Dar tokį tirpalą kažkada kažkas rekomendavo, į litrą vandens šaukštas fairy, šaukštas aliejaus ir čili pipirų, jei neklystu, atrodo irgi nuo erkučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 22, 18:41)
Sveikos smile.gif kaip tik ieškojau info, kaip erkutes išnaikint, radau ČIA, gal kam pravers.
Man kažkada nimazalis gerai padėjo, bet gėlėms, agurkams nesinori chemijos naudot g.gif  Nors sako jos drėgmės labai nemėgsta, tai gal ir vandeniu purškiant apmažėtų.

Tai kad nimazalis ne cheminis rolleyes.gif

Prie kompanijos dar radau gėlių vazonėlyje žalių amarų, tai tuoj ir pas mane bus gyvasis kampelis doh.gif lotuliukas.gif Tingėjau nuo baltasparnių antrąkart nimazaliu purkšt, tai dabar va su kitais gyviais prisiprašė biggrin.gif
Atsakyti
Gal žemuogių mergaitės mirksiukas.gif ? Vaišinkitės mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu, aciu, laiku uzsukau smile.gif bet ziuriu jau eilej ne pirma laukiu siu zemuogeliu biggrin.gif Kokio dydzio plantacija? nesimato...

Ir as galvojau, kad Nemazalis nuodas, bet pasirodo nevisiskas, neem aliejaus pagrindu. thumbup.gif

Visa si vasara-kaip zoologijos sodas, vienus isprasai, kiti kenkejai uzsuka, sekmes Amise rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 23 liepos 2012 - 11:49
QUOTE(Alezee @ 2012 07 23, 12:46)
Aciu, aciu, laiku uzsukau smile.gif bet ziuriu jau eilej ne pirma laukiu siu zemuogeliu biggrin.gif Kokio dydzio plantacija? nesimato...

Plantacija nedidelė ax.gif . Viename lovelyje 4 daigai, o kitame berods 6 mirksiukas.gif . Tai čia nuo visų, bet kai pirmametės, tai manau neblogai thumbup.gif . O žydinčių ir primegztų dar sočiai mirksiukas.gif . O vat braškių šiemet savų gal ir neparagausiu, nes net nežydi, o žinant kad reikės kažkaip per žiemą išsaugoti, tai prarandu viltį doh.gif .
Papildyta:
Va čia pirmas lovelis
user posted image

ir antras

user posted image

Per pomidorus neprieinu normaliai nufotografuoti, tai tik iš šono vaizdelis mirksiukas.gif
Atsakyti
SKANUMELIS KIEK ZEMUOGIU wub.gif

O mano agurkam jauciu kad amba bus... pagal vaizda ir ka internete radau tai jiems miltlige prasidejo... ar cia dar gelbet ar tvot lauk???

fotikas issikrove tai veliau ikelsiu foto. Ir mano juokinguju zemuogiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 22, 18:54)
Tai kad nimazalis ne cheminis  rolleyes.gif

Tikrai? bigsmile.gif turėsim omeny ax.gif

smilga1972, kokie žemuogynai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 23, 13:42)
Tikrai? bigsmile.gif turėsim omeny ax.gif

smilga1972, kokie žemuogynai wub.gif

jo jis nera cheminis. cia botaninis incekticidas. jis is augalo sulciu darosi augancio atrodo indijoj.

http://www.mkds.lt/a...zal-5ml_84.html

Nu va tokia bjaurastis pradejo darytis ant agurku lapu

user posted image
kaip pelesis traukia...

O cia mano zemuoges tokius cirkus daro... kazi o cia is tu geltonu ziedu zemuoges valgomos???
user posted image

Du krumeliai normaliai auga
user posted image

didzioji dalis taip auga
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 23 liepos 2012 - 13:14