Jo, agurkams miltligė tikrai, manau, kad jau neišgelbėsi
. O jau žemuogės
. O tos geltonos tai ne tik žiedai, bet ir lapai kažkokie kitokie
. Gal valgomos? Juk pomidorai valgomi
.
QUOTE(Alezee @ 2012 07 23, 12:46)
Ir as galvojau, kad Nemazalis nuodas, bet pasirodo nevisiskas, neem aliejaus pagrindu.
Visa si vasara-kaip zoologijos sodas, vienus isprasai, kiti kenkejai uzsuka, sekmes Amise
Pirmi metai daržininkavimo balkone tai matyt bando gamta mane supažindint su viskuom
Pašildė kiek vakar ir šiandien, tai agurkai ir pomidoriukai išsišiepę šildos
Mano braškės pagaliau pradeda žydėti
...
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 24, 16:21)
Puiku, linkim gausaus derliaus
Mano baklažanai

Ir agurkėlis

Ir agurkėlis
Taip atrodo balkono langas

O čia turėtų būti VILMA pomidoriukai,nors jie parduotuvinių pomidorų dydžio

QUOTE(jazva @ 2012 07 24, 18:46)
Taip atrodo balkono langas

Niu jo, turbut pietine puse...belieka pavydet
sveikos,jei galit patarkit,turiu balkone 6 pomidorus,derlius nemazas tik va pomidorams pradejo trukt vitaminu ir nezinau su kuom dabar juos butu geriau patrest nes lapai pradejo geltonuot
ir pomidoriukai nebeauga.Su pirktinem trasom nenoriu ju trest norim eko-pomidoru
Is anksto dekoju
QUOTE(Alezee @ 2012 07 24, 19:54)
Vilma gal augimo hormonais priseret, nes pas mane tai mazuliukai

Pusė yra rytinė,saulė plieskia iki dvyliktos,tai yra tikslas apaugint langą.
Niekuo nešėriau savo augalų,tik gal prieš mėnesį biohumuso ant visų žemių papyliau.
Dėl Vilmos,tai kolegė nutarė,kad ne ta veislė,nes visi augalai tokie.Gali būt,sėklos lietuviškos,tos pačios firmos turiu nasturtas,kurios turėtų būti raudonos ir pilnavidurės,o išaugo paprastos oranžinės ir nepilnavidurės.
QUOTE(jazva @ 2012 07 24, 20:06)
Pusė yra rytinė,saulė plieskia iki dvyliktos,tai yra tikslas apaugint langą.
Niekuo nešėriau savo augalų,tik gal prieš mėnesį biohumuso ant visų žemių papyliau.
Dėl Vilmos,tai kolegė nutarė,kad ne ta veislė,nes visi augalai tokie.Gali būt,sėklos lietuviškos,tos pačios firmos turiu nasturtas,kurios turėtų būti raudonos ir pilnavidurės,o išaugo paprastos oranžinės ir nepilnavidurės.
Tada aisku su tom seklom viskas, o biohumusas tikrai geris, labai grazu "darza" turit
QUOTE(Alezee @ 2012 07 24, 16:50)
Ką ten, pirmi metai, pora daigų iš viso, o žydi tik vienas
QUOTE(Alezee @ 2012 07 24, 18:54)
Vilma gal augimo hormonais priseret, nes pas mane tai mazuliukai

Pas mane pietinė pusė, bet Vilmukai normalaus dydžio
QUOTE(Alezee @ 2012 07 24, 21:25)
Pas mane dabar tai dar ir "gamyklėlė" biohumuso balkone yra, tai džiaugsis kitų metų piniginė ir augaliukai